СДС СОМБОР: ГРАДСКА ВЛАСТ НАСТАВЉА СВОЈУ ПОГУБНУ ПОЛИТИКУ

 

Саопштење Градског одбора Социјалдемократске странке у Сомбору:

Градски одбор Социјалдемократске странке у Сомбору најоштрије осуђује понашање актуелног повереника Српске напреден странке у Сомбору поводом свих немилих догађаја у нашем граду везане за расподелу пољопривредног земљишта у државној својини.

Бахатост и осионост Вучићевих кадрова која је приказана снимком у свим јавним гласилима на којем се јасно види начин функционисања актуелног режима, свакако је повод за реакцију надлежних и правосудних органа а исто тако и јасан сигнал демократској и грађанској јавности да на предстојећим изборима кажу доста овој криминогеној и коруптивној власти.

Немушта и неспособна градска власт је још једном доказала да лични интереси појединаца са сумњивим биографијама наносе немерљиву штету грађанима у свакој сфери живота, уништавајући све моралне вредности, како људска тако и егзистенцијална права наших суграђана.

Политика која је довела до суноврата свих цивилизацијских вредности, а која за последицу има гашење радних места и затварање како великих тако и малих привредних субјеката, деградацију стандарда грађана и поремећај социјалне правде довела је до безперспективности младих, образованих, вредних, честитих и некомпромитованих људи.

Градски одбор Социјалдемократске странке у Сомбору још једном подесећа да актуелна власт правда поступке својих политичких отаца, питајући нас грађане да ли стварно верујемо у оно што видимо својим очима.

И тако, градска власт на челу са Српском напредном странком наставља своју погубну политику тражења кривца у претходном режиму и то по систему „држите лопова“, мислећи да бацањем прашине народу у очи  може да сакрије њихову бахатост, неквалификованост и некомпетентност која неминовно доводи до осиромашења друштва.

Социјалдемократска странка у Сомбору овим путем позива како демократску јавност, тако и политичке, синдикалне и друге грађанске организације да заједничким снагама, уједињени око идеје живота достојног човека учинимо све да се ова пошаст заустави, стоји у саопштењу Градског одбора СДС Сомбор.

    Ко је на мрежи: 43 гостију и нема пријављених чланова