НОВА СТРАНКА: ЗЛОУПОТРЕБА ДЕЦЕ У НАПРЕДЊАЧКОЈ КАМПАЊИ

 

Саопштење градског одбора Нове странке Сомбор:

Познато је да Српска напредна странка не бира средства и методе када је власт и кампања у питању. Последњи случај предизборних активности у Сомбору показује да су спремни да користе и противзаконите методе, односно да злоупотребљавају децу за своје прљаве циљеве.

На фотографији која је објављена на званичном порталу СНС Сомбор (sombor.sns.org.rs), а који извештава о предизборним активностима, приказан је градоначелник у посети Средњој медицинској школи „Др Ружица Рип“ окружен ученицама. Ова чињеница не само да је противзаконита него је крајње неморална јер деци није место на презентацијама политичких странака. Да је господин Саша Тодоровић лош градоначелник то се потврђује на сваком кораку, а оваквом злоупотребом деце у страначке интересе се обрукао и као педагог.

Сомборски одбор Нове странке позива родитеље који препознају своје дете на интернет порталу СНС-а да скупе храбрости и туже поменуту профитабилну организацију, јер њихово дете ничим није заслужило да буде сценографија било коме у политичкој кампањи, стоји у саопштењу градског одбора Нове странке Сомбор.

    Ко је на мрежи: 45 гостију и нема пријављених чланова