ПОКРЕТ "ДОСТА ЈЕ БИЛО": Покушај изборне крађе Српске напредне странке у Сомбору

 

У нашу редакцију стигло је саопштење Покрета “Доста је било – Саша Радуловић”, које преносимо у целости:

- Према информацијама које смо у току поподнева (26.04.2016.) добили, председник Градске изборне комисије у Сомбору поднео је оставку на то место због притиска и захтева СНС-а да се малверзацијама и изборном крађом Покрет “Доста је било – Саша Радуловић” спусти испод цензуса на локалним изборима. Притисак на ГИК предводи лично повереник СНС-а у Сомбору, Слободан Станић, иначе првостепено осуђен на 20 година затвора због ратног злочина и главни актер снимка у ком противзаконито дели пољопривредно земљиште.

Покрет „Доста је било – Саша Радуловић“ обавештава јавност да ће се борити свим правним средствима против криминалних радњи Српске напредне странке и да неће дозволити прекрајање изборне воље грађана и грађанки Сомбора и да ће се борити за сваки глас и очување основних вредности демократије.

Покрет „ Доста је било – Саша Радуловић“ је на изборима за Скупштину града Сомбора добио поверење 2170 гласача и на основу тог броја гласова прешао цензус, чиме је остварио право на 3 одборничка мандата. Иако нисмо ни почели још да делујемо у Скупштини Града, већ смо проблем за 30 одборника са листе СНС-а , а то ћемо и остати, успротивићемо се свим радњама које штете интересу наших суграђана и нећемо дозволити да Сомбор постане ничије приватно власништво, стоји у саопштењу Покрета „ Доста је било – Саша Радуловић“ .

    Ко је на мрежи: 98 гостију и нема пријављених чланова