Спорт

ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА СЕНИОРЕ "СОМБОРЦА" НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ! НАЈМЛАЂИМА ДЕСЕТ ОДЛИЧЈА У ПАЗОВИ

На најпрестижнијем националном такмичењу у каратеу, Првенству Србије за сениоре које је одржано у Чачку, Чланови карате клуба "Сомборац" су  у изузетно јакој конкуренцији освојеили једну златну и једну сребрну медаљу. Шампионску сениорску титулу за 2019. годину и златну медаљу освојио је у екипној конкуренцији женски ката тим у саставу Тијана и Вања Савески и Јелена Лековић. У појединачној конкуренцији извођења ката, вицешампионску титулу освојила је Јелена Лековић. Вања Савески је у појединачној конкуренцији била надомак бронзане медаље, али је у борби за треће месо изгубила минималним резултатом 3:2, па се морала задовољити петим местом.

На карате турниру ‘’Трофеј Старе Пазове’’, најмлађа такмичарска група карате клуба "Сомборац" освојила је шест златних, јдну сребрну и три бронзане медаље. Златне медаље освојили су: Кристина Коловић, Ђорђе Христов, Кристина Косановић, Борис Сењавин, Лана Кризманић и Никола Вулин. Сребрну медаљу освојила је Јана Мијатовић, а бронзане Ана Ђуран, Урош Боца и Тара Јурић.

Био је ово контролни наступ за такмичаре до 14 година, пред Првенство Србије за млађе узрасне категорије, које се за викенд одржава у Крагујевцу.

ТИЈАНА ОДОБАШИЋ ПОБЕДНИЦА УЛТРАМАРТОНА АПАТИН-ОСИЈЕК!

Јуче, 17. марта 2019. године је одржано четврто издање ултрамаратона Апатин-Осијек, које је ове године окупило рекордних 150 учесника из Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине и Мађарске. Раздаљина између два града у дужини од 50 километара могла је да истрчи појединачно, или у штафетама од два или три члана.

Победник IV ултрамаратона Апатин-Осијек је Данијел Бечкеи из Бачке Тополе, док је у женској конкуренцији најбржа била чланица АРК "Сомаратон" из Сомбора, Тијана Одобашић, која је овом победом наставила одличне резултате сомборских дугопругаша у новој сезони.

Читаву трасу ултрамаратона у дужини од 50 километара поред Тијане су истрчали још два члана ''Сомаратона'', Ђорђе Муњас и Лазар Ришар. Штафетну трку од Сомбораца успешно су истрчали Арпад Шаркези, Бошко Јерковић, Милош Стамболија, Маја Бодрожић, Марина Брбаклић Тепавац, Биљана Везмар, Богдан Николић, Зоран Николић, Зоран Николић, Милан Ковачић, Илија Звеканов, Атила Сич, Слободан Драгић, Љубица Војновић и Рената Штајнер.

Треба напоменути да су тркачи имали изузетно тешке услове за трчање, јер су се борили са веома топлим временом и јаким ветром који је дувао током читаве трке.

Такође јуче, у Крушевцу је одржано државно првенство на 10 километара на којем је чланица АРК ''Сомаратон'' из Сомбора Тијана Кабић, у веома јакој конкуренцији, заузела одлично четврто место са новим личним рекордом на 10 километара.

Члан Арк ''Сомаратон'' Сомбор Роберт Лалић је представаљао наш град на Афричком континенту где је узео учешће у веома захтевној трци на 10 километара "Naqura run 10k", где је у конкуренцији бројних елтиних тркача успео да истрчи свој нови лични рекорд на 10 километара.

ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА РВАЧЕ "СОКОЛА" НА КУПУ СРБИЈЕ

Суботица је била домаћин Купа Србије у рвању за сениоре. Рвачки клуб "Соко" из Сомбора је представљало осам такмичара, а четворица су освојила медаље. На овом такмичењу Петар Павлуковић је био други, док су Вељко Петраковић, Дејан Фратрић и Никола Карапанџа освојили треће место.

РК "Соко" је екипно освојио пето место, исто као и прошле године.

ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА ПРЕДСТАВНИКЕ СОМБОРА НА ШКОЛСКОМ ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У КАРАТЕУ

Панчево је било домаћин Школског првенства Србије у спортском каратеу за ученике основних и средњих школа. На такмичењу су учествовали ученици из 244 основне и средње школе, а право наступа имали су најбољи ђаци из квалификација. Од сомборских школа представнике су имали Средња медицинска школа "Др Ружица Рип", Гимназија "Вељко Петровић", Средња пољопривредно прехрамбена школа и Основна школа "Моша Пијаде" - Бачки Брег.

У категорији 7. и 8. разред -49кг Валентина Острогонац, ученица Основне школе из Бачког Брега је заузела друго место, док је у конкуренцији трећих и четвртих разреда средњих школа у дисциплини кате појединачно, бронзану медаљу за гимназију "Вељко Петровић" освојила Ана Дучић, чланица карате клуба "Сомборац". Вукашин Вуковић из Пољопривредне школе је у врло захтевној конкуренцији ученика од I до III разреда средњих школа -70кг изгубио у борби за медаљу (репасажу), а Анастасија Балатинац, ученица Средње медицинске школе је такође имала запажен наступ на школском првенству државе.

КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" НАСТУПИЛИ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

У организацији Карате Савеза Војводине и карате клуба ’’Железничар’’ из Инђије, 10. марта 2019. године одржано је првенство Војводине у спортском каратеу за децу узраста до 14 година. Такмичари карате клуба ’’Сомборац’’ освојили су 16 медаља: пет златних, шест сребрних и пет бронзаних.

Шампиони Војводине за 2019. годину у својим категоријама у дисциплини кате појединачно постали су: Никола Чавић, Јована Миличевић, Антонина Чаушевић, Јана Мијатовић и Никола Вулин. Сребрну медаљу у појединачној конкуренцији освојили су: Кристина Коловић, Борис Сењавин, Ђорђе Христов, Кристина Косановић, Михајло Башић, а у екипној конкуренцији мешовити тим пионира у саставу: Ђорђе Христов, Кристина Косановић и Никола Чавић. Бронзане медаље освојили су: Јован Блануша, Никола Чавић, Урош Боца, Тара Јурић и Лана Кризмаић. Сви такмичари пласирали су се на Првенство Србије, које ће бити одржано 23. марта.

БОЈАНА МАРИЋ БРОНЗАНА НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ У УЛТРАМАРАТОНУ!

Прву државну медаљу у 2019. години за Атлетско рекреативни клуб "Сомаратон" Сомбор освојила је Бојана Марић, која је у суботу 09. марта у Београду на Ади Циганлији заузела треће место на првенству Србије у ултрамаратону на шест сати. Бојана је за предвиђено време од 360 минута истрчала 58,6 километара, што је било довољно за треће место у женској конкуренцији и за више него успешан деби ове сомборске тркачице на ултрамаратонској дистанци. Трку је организовао АРК "Еко маратон" из Београда и АтлетскИ савез Србије.

Тркачки викенд настављен је у недељу, шестим Новосадским кросом - трчим за дечји осмех који је одржан у Каменичком парку чији организатори су били ОАК Нови Сад и АК Апатин. Трка је хуманитарног карактера и ове године је одржана по шести пут, а трчало се на две дистанце: на 4 и на 10 километара. Атлетско рекративни клуб "Сомаратон" Сомбор су представљали: Ена Хорват, Марина Брбаклић Тепавац, Наташа Сич, Леа Сич, Зоран Николић, Данијел Шокац, Атила Сич и Мирослав Лишчевић.

НАЈМЛАЂИ "СОКОЛИ" ЕКИПНИ ПРВАЦИ ДРЖАВЕ!

После шест година, најмлађи чланови Рвачког клуба "Соко" Сомбор поново су екипни државни прваци јер су у Сенти међу 17 екипа били најбољи. Том успеху допринели су Лазар Дедић и Страхиња Икић, освајачи златних медаља, Срећко Малбаша био је други, а Стефан Грба и Никола Обрадовић трећи у својим категоријама.

Са 120 освојених бодова "Соко" је екипни првак, другопласирана Сента имала је 95 бодова, а треће и четврто место са по 85 бодова поделили су Потисје и Спартак. На изборној скупштини Рвачког савеза Србије, одржаној  у Новом Саду РК "Соко" добио је још једно значајно признање. Градимир Дедић је по трећи пут узастопно изабран за члана Управног одбора РСС, а Жељко Јовишић за члана Надзорног одбора. Јовишић је недавно изабран и за потпредседника Удружења рвачких ветерана Србије.

СОМАРАТОНЦИ ТРКАЧКУ СЕЗОНУ ЗАПОЧЕЛИ У СПЛИТУ

Чланови АРК "Сомаратон" Сомбор су тркачку сезону у 2019. години започели на 19. Сплитском полумаратону који је био најбројнији до сада, са око две хиљада учесника. Најбржи у обе конкуренције су били тркачи из Кеније, а трасу од 21 километар истрчао је и председник Словеније, Борут Пахор. Атлетско рекреативни клуб "Сомаратон" је имао шест својих представника на овом полумаратону, а најбржи сомборац био је Ђорђе Вучковић коме је у отежаним условима и уз јаку буру, требало 1 сат и 42 минута да савлада 21 километар. Циљ Сплитски полумаратон ове године су истрчале и чланице ''Сомаратона'' Тијана Одобашић, Биљана Везмар, Маја Бодрожић и Марина Тепавац Брбаклић. Уз полумаратон, организована је и трка на пет километара, у којој је учествовала Татјана Ивошев.

РЕЧ – ДВЕ СА РУКОМЕТАШИЦОМ КАТАРИНОМ КРПЕЖ – ШЛЕЗАК: "Да, вратићу се у Сомбор после спортске каријере"

Капитен женске рукометне репрезентације Катарина Крпеж – Шлезак је од Спортског савеза града Сомбора ове године добила је посебно признање за врхунски спортски резултат остварен ван Сомбора и за допринос и популаризацију спорта, а за „СомбоЊуз” каже да има још доста тога да покаже и освоји.

Опширније...

ТАКМИЧАРИ "СОМБОРЦА" НАСТУПИЛИ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА СЕНИОРЕ И НА ПРВЕНСТВУ ЗОНЕ БАЧКА

Чланови Карате клуба "Сомборац" имали су протеклог викенда успешан наступ у Старој Пазови. На Првенству Војводине у спортском каратеу за сениоре, такмичари тренера Петра Косановића освојили су једну златну, једну сребрну и једну бронзану медаљу. Шампионску титулу у екипној конкуренцији освојио је женски ката тим "Сомборца" у саставу Тијана Савески, Јелена Лековић и Вања Савески. Сребрну медаљу у појединачној конкуренцији освојила је Јелена Лековић, а бронзану  Вања Савески. Сви такмичари "Сомборца" пласирали су се на Првенство Србије за сениоре које ће бити одржано 16. марта.

На Првенству зоне Бачка за млађе узрасне категорије полетарце, пионире и наде, одржаном 23. фебруара у Жабљу, чланови Карате клуб "Сомборац" су имали 19 наступа у појединачној и два у екипној конкуренцији. Освојено је укупно 19 медаља и зо: осам златних, осам сребрних  и три бронзане. Било је ово квалификационо такмичење за Првенство Војводине, које се одржава 10. марта. Такмичење се одвијало у свим карате дисциплинама, појединачно и екипно, по правилима Карате Федерације Србије. Златне медаље у дисциплини кате појединачно освојили су: Кристина Коловић, Лана Кризманић, Никола Чавић (Д класа), Ђорђе Христов (апсолутна класа), Кристина Косановић (Б класа), Никола Вулин и Борис Сењавин, а у екипној конкуренцији мешовити тим пионира у саставу: Ђорђе Христов, Никола Чавић и Кристина Косановић. Сребрне медаље освојили су: Јован Блануша, Ана Ђуран, Урош Боца, Ђорђе Христов (Д класа), Никола Чавић (апсолутна класа), Кристина Косановић (апсолутна класа), Антонина Чаушевић и Јана Мијатовић. Бронзане медаље освојили су: Михајло Башић и Јована Миличевић у појединачној конкуренцији, а у екипној женски ката тим пионирки у саставу Тара Јурић, Лана Кризманић и Јана Мијатовић.

РВАЧИ "СОКОЛА" ДРУГИ НА КУПУ ЗА СТАРИЈЕ ПИОНИРЕ

Куп за старије пионире у рвању одржан је у Зрењанину, а од једанаест такмичара Рвачког клуба "Соко" Сомбор, њих четирворица су освојила медаље. Марко Фратрић и Симо Јовишић су се окитили златом, Јован Стајин је освојио сребрно а Михајло Кнежевић бронзано одличје. Никола Гламочанин и Давид Корица били су пети у својим категоријама. У конкуренцији деветнаест екипа, "Соко" је екипно заузео друго место.

ОДРЖАН ММА СПЕКТАКЛ У СОМБОРУ! ТИТУЛА ШАМПИОНА СБЦ ПРИПАЛА ЈАПАНЦУ

У суботу, 16. фебруара 2019. године у Градској хали „Мостонга“ је одржан, сада већ традиционални, ММА турнир у Сомбору „Serbian Battle Championship 20“. Турнир је организовао Клуб борилачких вештина „Family Figft Team“ из Оџака под покровитељством Града Сомбора. Одржано је 7 борби у различитим категоријама, а учествовала су и три такмичара из Сомбора. Душан Салкановић, Немања Ковач и Миро Јурковић су тријумфовали, а победнику главне борбе вечери за титулу шампиона СБЦ у тешкој категорији, Јапанцу Сатоши Ишију појас је доделила Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић.

ДЕВЕТИ РОЂЕНДАН АТЛЕТСКО-РЕКРЕАТИВНОГ КЛУБА „СОМАРАТОН“

У суботу, 09. фебруара 2019. године Атлетско рекреативни клуб "Сомаратон" је обележио девет година од оснивања. На пригодној свечаности се окупио велики број чланова клуба, а то је била прилика да се присутни осврну на протеклу годину која је била једна од успешнијх година за ’’Сомаратон’’ на свим пољима.

Опширније...

НИКОЛА ЈОКИЋ ДОБИО МУРАЛ У СОМБОРУ! "ЏОКЕР" ГЛЕДА У ТЕРЕН НА КОЈЕМ ЈЕ ПОНИКАО

На бочном зиду Основне школе "Доситеј Обрадовић" у Сомбору који гледа на спортске терене у "Јамама", осликан је велики Мурал нашег суграђанина и тренутно једног од најбољих кошаркаша Србије али и NBA лиге, Николе Јокића.Андреј и његово дело непосредно након завршетка мурала

Популарни "Џокер" је бивши ученик ове школе, а прве кошаркашке кораке направио је играјући баскет, управо на терену у "Јамама". Према речима директора ОШ "Доситеј Обрадовић", Владимира Карановића, Мурал је осмислио и израдио Андреј Јосифоски - Пијаниста, асистент на Архитектонском факултету у Београду.

- Свакодневно радићи са децом на њиховом образовању и васпитању, трудимо се да кроз примере деци приближимо да је све оствариво, ако су спремни да раде на себи и да се жртвују за своје циљеве. Никола Јокић, наш бивши ученик је по нама прави пример за жртву, истрајоност, посвећеност у жељи да постане успешан у свом послу, каже Карановић. Он напомиње да је Јокић освајач олимпијске медаље за Србију и NBA играч који ове године наступа на "NBA All-Star" утакмици и истиче да је он тренутно један од наших најпознатијих спортиста у свету.

- Моја идеја је била да мурал гледа на спортске терене који се налазе у дворишту школе, на којима је Никола поникао, а за настанак тако великог мурала су потребна огромна стредства која школа није имала, рекао је Карановић. Он је објаснио да је до реализације ове идеје дошло изненада, тако што се иницијатива поклопила са кампањом компаније "Nike" и NBA за "All-Star" меч у којем ове године учествује и Никола, па су они и суфинасирали израду мурала.

- Идејном творцу мурала, Андреју Јосифоском требало је шест дана да га ослика, а сви који смо учествовали у реализацији ове идеје смо задовољни како је све испало на крају, каже директор ОШ "Доситеј Обрадовић", Владимир Карановић.

"СОКОЛИМА" ШЕСТ МЕДАЉА НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ!

На државном првенству у рвању грчко-римским стилом, за млађе сениоре у Крагујевцу, изузетан усапех постигли су такмичари сомборског Рвачког клуба "Соко" освојивши шест медаља!

Колико се то очекивало од већ искуснијих Александра Олујића и Саве Мијоковића, толико су пријатно изненадили остали којима је ово највећи успех у досадашњој каријери. Дејан Фратрић освојио је друго место у категорији до 55 кг, а Никола Карапанџа треће. Александар Олујић био је други до 63 кг, Сава Мијоковић трећи до 72 кг као и Никола Дедић до 82 и Милан Тодоровић до 130 кг. Екипно, "Соко" је државно првенство за млађе сениоре завршио трећи, иза београдског Радничког и Партизана.

СТЕФАН ДЕСПОТ ТРЕЋИ У ВОЈВОДИНИ

У суботу, 02. фебруара 2019. године у Степановићеву је одржано Првенство Војводине за старије полетарце и кадете у џудоу. Џудо клуб "Ипон" из Сомбора је имао такмичаре у категорији старијих полетараца, где се такмичило од 115 такмичара из 23 клуба. Стефан Деспот је након три тешке борбе у категорији +50 кг освојио треће место.

Алекса Лукачевић је у категорији -42кг први пут наступио на такмичењу, али је изгубио у борби за медаљу. Такмичаре је предводио тренер Антун Блашковић, а чланови "Ипона" ће за две недеље наступити на Првенству државе које ће бити одржано у Београду.

ЧЕЛНИ ЉУДИ БОКСЕРСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ ПОСЕТИЛИ БК "СОМБОР"

Председник Боксерског савеза Србије Ненад Боровчанин и селектор репрезентације Томислав Антељ посетили су Боксерски клуб „Сомбор“ и том приликом овом колективу уручили су поклон опрему. Ову посету подржали су и заменик градоначелнице Антонио Ратковић и градска већница за омладину и спорт Антонија Нађ Косановић.

 

То што су челни људи овог спорта обишли овај сомборски клуб није случајност, јер, како каже тренер БК „Сомбор“ Стојан Кнежевић, препознат је велики напредак клуба у последње две године и у њему тренирају потенцијални репрезентативци у различитим узрасним категоријама.

- Ово је подршка боксерским школама широм Србије, односно клубовима који имају школу бокса. Сомбор је један од таквих клубова и наш задатак је да их подржимо. Захваљујем се локалној самоуправи јер је препознала рад једног оваквог клуба и рад са децом, која можда неће бити шампиони, али је битно да се баве спортом. Наша репрезентација је из године у годину све боља и препозната је у европском и светском боксу, рекао је председник Боксерског савеза Србије Ненад Боровчанин.

Селектор репрезентације Србије Томислав Антељ рекао је да се тренутно ради на томе да се сале напуне децом која вредно тренирају, као што је случај у Сомбору и да се едукују тренери. Он је напоменуо да се можемо надати репрезентативним медаљама у скоријој будућности.

ПРОГЛАШЕНИ НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ СОМБОРА ЗА 2018. ГОДИНУ

Заменик градоначелнице Сомбора Антонио Ратковић и начелник Школске управе Западнобачког и Севернобачког округа Борислав Станичков присуствовали су проглашењу најбољих сомборских спортиста и спортских радника за 2018. годину. Свечаност коју организује Спортски Савез града Сомбора је уприличена 28. јануара у згради Народног позоришта Сомбор.

Опширније...

У ПОНЕДЕЉАК ПОЧИЊЕ "СПОРТИЋ"

Спортски савеза града Сомбора под покровитељством Града Сомбора организује нови циклус Бесплатне школице спорта "Спортић" која почиње са радом у понедељак, 01.10.2018. године. "Спортић" је намењен деци од 3 до 6 година, а школицу воде стручна лица - професори спорта и физичког васпитања, Радован Рашковић и Предраг Мандић. Тренинзи ће се одржавати понедељком и средом од 17,15 часова у Соколском дому (сала за борилачке спортове), а циљ програма је укључивање што већег броја деце у спорт, подстицање правилног моторичког, биолошког и менталног развоја детета. Пажљиво и стручно одабраним садржајима током тренинга, утиче се на правилно држање тела и развоја моторичних способности.Спортски савеза града Сомбора под покровитељством Града Сомбора организује нови циклус Бесплатне школице спорта "Спортић", која почиње са радом у понедељак, 04. фебруара 2019. године. "Спортић" је намењен деци од 3 до 6 година, а школицу воде стручна лица - професори спорта и физичког васпитања, Радован Рашковић и Предраг Мандић. Тренинзи ће се одржавати понедељком и средом од 17,15 часова у Соколском дому (сала за борилачке спортове), а циљ програма је укључивање што већег броја деце у спорт, подстицање правилног моторичког, биолошког и менталног развоја детета. Пажљиво и стручно одабраним садржајима током тренинга, утиче се на правилно држање тела и развоја моторичних способности.

СОМБОР ДРУГИ ПУТ ЗА РЕДОМ УСПЕШНО ОРГАНИЗОВАО КУП НАЦИЈА У ЖЕНСКОМ БОКСУ

Протеклог викенда у Сомбору је одржан осми Куп нација у женском боксу. Последњег дана такмичења одржана су финалне борбе, а највише такмичарки, по осам, у финалу према очекивању имали су Казахстан и Русија.

Србију су последњег дана представљале три такмичарке, а резултате финалних борби можете погледати овде. Репрезентација Србије освојила је 15 медаља и то: 4 златне, 5 сребрних и 6 бронзаних, па је у укупном пласману заузела треће место, иза Казахстана и Русије. За нашу репрезентацију наступале су Жељана Суботић и Јована Радмановић, чланице КБС "Галактик" Сомбор и  Клаудија Кнежевић, чланица БК "Сомбор" и све три су се окитиле бронзаним одличјима. Овде можете преузети коначан билтен са 8. Купа нација у женском боксу. Турнир су веома успешно организовали Боксерски савез Србије уз подршку Боксерског клуба "Сомбор".

 

РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОГРАМА У ОБЛАСТИ СПОРТА ЗА 2019. ГОДИНУ

Јавни позив за суфинансирање програма у области спорта у 2019. години расписан је 14. jануара 2019. године, а пријаве на позив могу се подносити 15 дана од дана објављивања јавног позива односно од 18. јануара до 01. фебруара 2019. године. Према условима наведеним у позиву, суфинансираће се програми спортских организација којима се остварују потребе и интереси грађана у области спорта на територији града Сомбора. То су програми који подстичу и стварају услове за унапређење спортске рекреације, програми организовања спортских такмичења од посебног значаја за град Сомбор, програми за суфинансирање учешћа спортских организација са територије града Сомбора у домаћим и европским клупским такмичењима, као и стипендирање перспективних спортиста. Суфинансираће се и програми који унапређују стручни рад учесника у области спорта и подстицати запошљавање висококвалификованих спортских стручњака и врхунских спортиста са територије града Сомбора. Пријаве на јавни позив са комплетном документацијом достављају се у затвореној коверти препорученом пошиљком или лично на адресу: Град Сомбор, Трг Цара Уроша 1. 25000 Сомбор, са назнаком „Конкурс за суфинансирање програма у области спорта“. На коверти обавезно назначити и пуно име и адресу пошиљаоца и ставити ознаку НЕ ОТВАРАТИ. Текст јавног позива и пратећи обрасци доступни су овде.

РК "СОКО": ПРЕТХОДНА ГОДИНА НАЈУСПЕШНИЈА У ИСТОРИЈИ КЛУБА! НАЈБОЉИ ПОЈЕДИНАЦ, ВЕЉКО ПЕТРАКОВИЋ

Такмичари Рвачког клуба "Соко" Сомбор су током 2018. године учествовали на 40 домаћих и страних турнира и освојили 159 медаља од чега 44 златне, 54 сребрне и 61 бронзану. Медаљама се окитило укуно 36 рвача овог клуба, а појединачно, најуспешнији рвач је Вељко Петраковић. Он је претходне године освојио 14 медаља од којих су чак девет златне! Троструки државни првак је Симо Јовишић: за старије пионире у грчко-римском стилу и за млађе и старије пионире у слободном стилу. За репрезентацију су током 2018. године наступали Дејан Фратрић, Вељко Петраковић, Сава Мијоковић и Симо Јовишић који је освојио и сребрну медаљу на Балканијади. У три узрасне категорије ( кадети, јуниори и млађи сениори) РК "Соко" је екипни првак државе, а клуб је ушао у Суперлигу и изборио опстанак. Година за нама је најуспешнија у историји "Сокола", а такмичаре овог клуба нова искушења очекују већ за три недеље. Појединачно државно првенство за млађе сениоре биће одржано 2. фебруара.

ГЛАСАЈТЕ ЗА КАТАРИНУ КРПЕЖ ШЛЕЗАК!

Реномирани рукометни портал handball-planet.com организује избор за најбоље светске играче по позицијама у 2018. години. У конкуренцији рукометашица, заслужено се међу четири најбоља десна крила нашла наша суграђанка Катарина Крпеж Шлезак. Катарина је са 50 постигнутих голова на само шест одиграних мечева у такмичењу, најбољи стрелац Европског првенства које је ове године одиграно у Француској. Уз нашу суграђанку, у гласању NBSC WORLD FEMALE HANDBALL RIGHT WING 2018 још су се нашле Црногорка Јованка Радичевић, Рускиња Манагарова и репрезентативка Шпаније Кармен Мартин. Жири састављен од рукометних новинара из 23 земље за позицију десног крила је номиновао ове четири рукометашице, а за њих можете гласати ОВДЕ, до недеље 09. јануара 2019. године. Гласови добијени путем интернета биће додати постојећим гласовима новинара и биће проглашена најбоља. Катарина Крпеж Шлезак у овом тренутку има свега двадесетак гласова мање од тренутно водеће Јованке Радичевић, а како би наша суграђанка победила у овом избору одвојите неколико тренутака и гласајте за њу!

РВАЧИ СОКОЛА ОСВОЈИЛИ ОСАМ МЕДАЉА У СЕНТИ

Последње такмичење у 2018. години за рваче РК "Соко" Сомбор био је Божићни турнир у Сенти. Међу 147 такмичара било је и десет соколова, који су освојили осам медаља. Симо Јовишић и Никола Карапанџа били су златни, Срећко Малбаша, Никола Дивјак, Страхиња Икић и Стефан Грба сребрни, а Лазар Дедић и Радован Радуловић бронзани. Без медаља се остали Јован Стајин и Никола Обрадовић.

СУЗАНА ФИЛИПОВИЋ, ПОБЕДНИЦА "РЕЦИКЛАЖНОГ МАРАТОНА" У НОВОМ САДУ

У организацији АРК "Фрушка Гора" одржан је 7. Рециклажни маратон који се сад већ традиционално одржава на крају године у Новом Саду. Овом трком се дефинитивно завршава такмичарска сезона, која је за многе била више него успешна, како због великог броја наступа, првих маратона/полумаратона, тако и због постизања личних рекорда. Победу у маратонској трци од 42 километра на Рециклажном маратону у женској конкуреницији остварила је чланица Атлетско рекреативног клуба ''Сомаратон'', Сузана Филиповић. Сомаратонке су забележиле запажене резултате и на деоници од 21 километар. Тијана Кабић је у јакој конкуренцији освојила друго место, а Бојана Марић истрчала је свој лични рекорд и заузела шесто место. Арпад Шаркези (1948) је у Новом Саду истрчао свој јубиларни, стоти полумаратон, а на стази су му подршку дале чланице сомборског клуба Тијана Одобашић, Марина Б. Тепавац, Маја Бодрожић и Биљана Везмар. Арпад је и овом трком поручио да је све могуће, без обзира на године и колико је битно кретање за квалитетан живот, а СоГрације, како подршка и тимски рад увек побеђују и доносе резултате. Полумаратон су истрачили и Лазар Ришар, Милан Ковачић, Жељко Граовац, Атила Сич, Милош Стамболија и Весна Бјелан.

"СОМАРАТОНАЦ", ЂУКА ЧЕЉУСКА ДРУГИ У НОВОМ САДУ

На Петроварадину у Новом Саду, одржан је 16. полумаратон "Меморијал проф. др Фрања Фратрић", који носи име прерано преминулог спортског стручњака. Ово је инече, једина трка у окружењу са такозваним "хендикеп" временом старта, којим се изједначавају сви тркачи без обзира на године, јер трку прво почињу најстарији тркачи. По лепом али хладном времену трчале су се трке на 21 километар, штафетна трка на истој дужини и трка на 5 километара. На главној полумаратонској трци учествовало је 108 такмичара, а кроз циљ први је прошао Зоран Јанковић из Куле. Другопласирани је био члан Арк "Сомаратон" из Сомбора, Ђука Чељуска, док је сомаратонац Милош Кесић трку завршио на одличном четвртом месту. Полумаратонску деоницу од Сомбораца успешно су истрчали и Дарко Петровић, Никола Танушај, Арпад Шаркези, Зоран Николић, Ђорђе Вучковић, Тијана Одобашић и Милош Петровић. Члан АРК "Сомаратон", Милан Ковачић био је у саставу штафете Атлетског клуба "Апатин" и заузео је треће место. У трци на 5 километара учествовало је 60 тркача, а чланица "Сомаратона" Мирјана Дошен освојила је четврто место, док је исту дужину успешно истрчала и Даница Грујић Фирањ.

РВАЧИ "СОКОЛА" ОСВОЈИЛИ ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ У АЛЕКСАНДРОВУ

Традиционални пионирски рвачки турнир који организује Рвачки клуб "Александрово", одржан је минулог викенда, а Рвачки клуб "Соко" Сомбор имао четири представника и сви су освојили медаље. Стефан Грба је такмичење завршио на другом месту, док су бронзане медаље освојили Никола Обрадовић, Давид Будимчевић и Стефан Раду.

ЧЛАНОВИ "СОМБОРЦА" УСПЕШНИ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА КАДЕТЕ, ЈУНИОРЕ И МЛАЂЕ СЕНИОРЕ

На Првенству Србије за кадете, јуниоре и млађе сениоре које је одржано у суботу, 17. новембра у Београду, такмичари карате клуба "Сомборац" забележили су још један вредан резултат. У категорији јуниорки кате појединачно, Ања Воркапић је освојила бронзану медаљу, а Алекса Човић је заузео пето место у појединачној конкуренцији јуниора. Такмичење се одвијало по правилима Светске карате федерације, а право наступа имали су квалификовани такмичари са првенстава региона. Надметања су  се одвијала у свим дисциплинама спортског каратеа, а организатор је била Карате федерације Србије.

"СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ У БЕОГРАДУ, ИСТАНБУЛУ И АТИНИ

Чланови АРК "Сомаратон" Сомбор, Сузана Филиповић, Жељко Гравац, Срђан Савић, Ненад Глушац и Зоран Николић учествовали су на маратонској трци "Плави круг", која се у Београду организује у циљу подршке особама које болују од дијабетеса. Сомаратонци су протеклог викенда били присутни и на маратонима ван наше земље, а Биљана Везмар, Марина Брбаклић Тепавац и Маја Бодрожић су истрчале маратон у Инстанбулу, док је Владимир Булајић успешно завршио маратон у Атини. Понедељак је опет био резервисан за трке у Србији, а у Београду је одржан традиционални "Савски полумаратон" који је уједно био и државно првенство за ветеране у полумаратону на којем су чланови "Сомаратона" из Сомбора остварили запажене резултате. Ђука Чељуска и Арпад Шаркези су освојили прва места у својим старосним категоријама, а Весна Бјелан треће место у својој старосној категорији.

ТРИ ЗЛАТА ЗА "СОКОЛЕ" У ТУЗЛИ

У тузли је одржан Међународни рвачки турнир "Хусински рудар" на којем су учествовали млади такмичари из шест држава, а РК "Соко" Сомбор је представљало пет рвача од којих су тројица освојила златне медаље, а двојица пета места. Симо Јовишић је у категорији до 44 килограма био толико доминанатан, да у четири борбе противницима није дозволио да направе ни један технички бод. У категорији до 57 килограма Никола Карапанџа је такође забележио четири победе, а вредно је напоменути да је савладао и државног репрзентативца Милоша Перовића. Страхиња Икић је у категорији до 72 килограма имао две борбе и обе решио у своју корист. За најбољег тренера турнира проглашен је Градимир Дедић.

 

Још чланака...

 1. РВАЊЕ: ФРАТРИЋУ ЗЛАТО НА МЕЂУНАРОДНОМ ТАКМИЧЕЊУ У МОЛУ
 2. ТИЈАНА КАБИЋ, ВИЦЕШАМПИОНКА НА ПРЕМИЈЕРНОМ ИЗДАЊУ СРБИЈА МАРАТОН СЕРИЈЕ!
 3. РВАЊЕ: СОМБОРСКИ КЛУБОВИ ОДМЕРИЛИ СНАГЕ НА СТАРТУ СУПЕРЛИГЕ СРБИЈЕ
 4. БЕСПЛАТНА СПОРТСКА РЕКРЕАЦИЈА У ВОДИ ЗА СОМБОРЦЕ!
 5. ПЛИВАЧИ "ФЕНИКСА" СЈАЈНИ НА МИТИНГУ У НОВОМ САДУ
 6. ОДРЖАНА УЛИЧНА ТРКА ПОВОДОМ ДАНА ОСЛОБОЂЕЊА СОМБОРА
 7. ОДЛИЧАН УЧИНАК "СОКОЛА" У КАЊИЖИ
 8. РЕКОРДНИХ ПЕДЕСЕТ СОМАРАТОНАЦА ИСТРЧАЛО ПОЛУМАРАТОН У АПАТИНУ
 9. "СОМАРАТОНЦИ" УЧЕСТВОВАЛИ НА НОВОСАДСКОМ МАРАТОНУ
 10. ЧЕТИРИ МЕДАЉА ЗА "СОМБОРАЦ" НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА КАДЕТЕ, ЈУНИОРЕ И МЛАЂЕ СЕНИОРЕ
 11. РВАЧКИ КЛУБ "СОКО", НАЈБОЉА ЈУНИОРСКА ЕКИПА У ДРЖАВИ
 12. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ЗРЕЊАНИНУ
 13. ДЕЈАН ФРАТРИЋ ОБЕЛЕЖИО ЈУБИЛАРНИ "ТРОФЕЈ СОКОЛА"
 14. ПЕТИ ПУТ У СОМБОРУ ДАМЕ ТРЧАЛЕ
 15. СОМАРАТОНЦИ НА ТРКАМА ОД КОПАЧКОГ РИТА ДО МОСКВЕ!
 16. ЧЛАНОВИ "ИПОНА" НАСТУПИЛИ У СУБОТИЦИ
 17. АЛЕКСА ДУДУКОВИЋ ШАМПИОН, СОЊА БОГИШИЋ ВИЦЕШАМПИОНКА "Serbian Open Water Swimming Cup-a 2018"
 18. ТИЈАНА КАБИЋ ИСТРЧАЛА БЕРЛИНСКИ МАРАТОН УЗ НОВИ ЛИЧНИ РЕКОРД!
 19. ДАРКО ЦАРИЋ ИМЕНОВАН ЗА ТРЕНЕРА ГОЛМАНА ФК "РАДНИЧКИ 1912"
 20. СОМАРАТОНЦИ У ЈЕДНОМ ДАНУ НАСТУПИЛИ НА ЧЕТИРИ ТРКЕ
 21. СОМАРАТОНЦИ УСПЕШНИ И БРОЈНИ НА ДРУГОМ СУБОТИЧКОМ ПОЛУМАРАТОНУ
 22. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ У РУМИ
 23. РАДНИЧКИ 1912 ОСВОЈИО ПРВА ТРИ БОДА
 24. РАДНИЧКИ 1912 ПОБЕДОМ ЗАВРШИО ПРИПРЕМЕ НА ЗЛАТИБОРУ, У СУБОТУ ПОЧИЊЕ БОРБА ЗА БОДОВЕ
 25. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЕКИПА ЗА ПРВЕНСТВО ГРАДА СОМБОРА У БАСКЕТУ
 26. АРК "СОМАРАТОН", АПСОЛУТНИ ШАМПИОН ТРКЕ У КАЊИЖИ
 27. ФК "РАДНИЧКИ 1912": ПРЕДСТАВНИЦИ РАНИЧКОГ ОБМАЊУЈУ ЈАВНОСТ
 28. БАСКЕТ: "ДАЛМАТИНСКИ ПОДРУМ" ОДБРАНИО ТИТУЛУ У КЉАЈИЋЕВУ
 29. ФК "РАДНИЧКИ" СОМБОР: ПРИГОВОР НА РАД КОМИСИЈЕ ЗА РАСПОДЕЛУ ТЕРМИНА
 30. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ ГОРЊИМ ПОДУНАВЉЕМ
 31. "СОМАРАТОНЦИ" НА ДЕСЕТОМ МЕМОРИЈАЛУ "ДРЕН МАНДИЋ"! ТИЈАНА КАБИЋ НАЈБРЖА МЕЂУ ДАМАМА
 32. ДРАГАН ТРКУЉА, ДРУГИ СОМБОРАЦ КОЈИ ЈЕ ЗАВРШИО "IRONMAN"
 33. РАДНИЧКИ 1912 СПРЕМА ТИМ ЗА ПОХОД НА ТИТУЛУ
 34. МЛАДЕ СОМБОРКЕ, СОФИЈА ПЕЗЕЉ И ЛАНА ВУЛИН НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ ПОВОДОМ ДАНА ШАХА
 35. ПОЧЕЛО „СОМБОРСКО СПОРТСКО ЛЕТО 2018“
 36. СОМАРАТОНЦИ УЧЕСТВОВАЛИ НА ПЕТРОВДАНСКОМ МИНИ МАРАТОНУ
 37. САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ФК РАДНИЧКИ 1912
 38. САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ФК "РАДНИЧКИ" СОМБОР - ИСТОРИЈА СЕ НЕ МОЖЕ ОТЕТИ НИ КУПИТИ
 39. ПЛИВАЧИ ПК "СОМБОР" УСПЕШНИ НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 40. ЗАВРШЕНА ШКОЛА ФУДБАЛА У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ „ИВО ЛОЛА РИБАР” - ДИПЛОМЕ И МЕДАЉЕ ЗА ПОЛАЗНИКЕ
 41. ТИЈАНА КАБИЋ ПОБЕДНИЦА НОЋНОГ МАРАТОНА У НОВОМ САДУ
 42. У 18. ТРЦИ ЗА ПЕХАР ГРАДА СОМБОРА ПОБЕДИЛО ГРЛО DONATO LUCA
 43. ЈОВИШИЋ И ИКИЋ ПРВАЦИ ДРЖАВЕ
 44. ПЕДЕСЕТ СОМАРАТОНАЦА НА ТРЦИ ПРИЈАТЕЉСТВА У КУЛИ
 45. СОМБОРСКИ ТРИАТЛОНЦИ ИМАЛИ ОДЛИЧАН ВИКЕНД
 46. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ НА ПРЕМИЈЕРНОМ ПОЛУМАРАТОНУ У ВАЉЕВУ
 47. ОСАМ "ЗМАЈЕВИХ" МЕДАЉА ЗА РК "СОКО", ПЕТРАКОВИЋ ТРЕЋИ НА МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ
 48. ПОДРШКА ГРАДА ИНКЛУЗИВНОМ СПОРТСКОМ ПРОГРАМУ "ЏУДО ЗА СВЕ"
 49. ЈЕЛЕНА ЛЕКОВИЋ И ДЕЈАН КЕМЕР ОСВОЈИЛИ МЕДАЉЕ НА КУПУ СРБИЈЕ
 50. ДЕСЕТ МЕДАЉА ЗА СОМБОРСКИ КЛУБ "ФИГУРА" НА ФИТНЕС КУПУ СРБИЈЕ
 51. ЗЛАТО ЗА СТЕФАНА КОВАЧЕВИЋА У НОВОМ САДУ
 52. СОМАРАТОНЦИ УЧЕСТВОВАЛИ НА УЛТРА ТРАИЛУ СТАРА ПЛАНИНА
 53. ЛАЗАР ДЕДИЋ ПРВАК ДРЖАВЕ
 54. ЈОШ ЈЕДНА ТИТУЛА ЗА ЈОВИШИЋА
 55. ШАРКЕЗИ И РИШАР ТРЧАЛИ ДВЕ ТРКЕ НА 10 КИЛОМЕТАРА
 56. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА ЏУДИСТЕ "ИПОНА" НА СОШОВ-у
 57. "СОКОЛИ" ОДЛИЧНИ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА ЈУНИОРЕ! ВЕЉКО ПЕТРАКОВИЋ ИЗДОМИНИРАО
 58. ОДРЖАН 39. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН - БЕОГРАЂАНИ НАЈБРЖИ
 59. ЕКОНОМСКА ШКОЛА ИЗ СОМБОРА И СТРУЧНИ ЦЕНТАР ИЗ КИШКУНХАЛАША, РЕАЛИЗУЈУ ПРОЈЕКАТ КОЈИМ ПРОМОВИШУ ЗДРАВЕ СТИЛОВЕ ЖИВОТА, КУЛТУРНО НАСЛЕЂЕ...
 60. ЗА УЧЕШЋЕ НА 39. СОМБОРСКОМ ПОЛУМАРАТОНУ, У НЕДЕЉУ, ПРИЈАВИЛО СЕ 825 ТРКАЧА
 61. РК "СОКО" - ДЕЈАН ФРАТРИЋ И СИМО ЈОВИШИЋ ПРВАЦИ ДРЖАВЕ
 62. ТИЈАНА ОДОБАШИЋ ВИЦЕПРВАКИЊА ДРЖАВЕ У УЛТРАМАРАТОНУ НА 50 КИЛОМЕТАРА!
 63. "СОКОЛИМА" ТРИ МЕДАЉЕ У ЗРЕЊАНИНУ
 64. КЛУБОВИ ПРЕДАЛИ ЗАХТЕВ ЗА СМЕНУ РУКОВОДСТВА СПОРТСКОГ САВЕЗА ГРАДА СОМБОРА
 65. ДЕЈАНА БУОРАЦ ПОБЕДИЛА НА ФРУШКОГОРСКОМ МАРАТОНУ! ВЕСНА БОГИШИЋ ТАКОЂЕ НА ПОСТОЉУ
 66. ЗЛАТО ЗА СМИЉАНУ ДЕДИЋ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ
 67. РВАЧИ "СОКОЛА" ИМАЛИ УСПЕШАН ВИКЕНД
 68. КАТА ТИМ "СОМБОРЦА" ОСВОЈИО ЗЛАТО НА ТУРНИРУ "ЗЛАТНИ ПОЈАС"
 69. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ НА 31. БЕОГРАДСКОМ МАРАТОНУ
 70. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА СТЕФАНА КОВАЧЕВИЋА У СУБОТИЦИ
 71. ТАКМИЧАРИ "СОМБОРЦА" ЗАБЛИСТАЛИ НА КУПУ ВОЈВОДИНЕ ЗА КАДЕТЕ, ЈУНИОРЕ, МЛАЂЕ СЕНИОРЕ И СЕНИОРЕ
 72. САВА МИЈОКОВИЋ ОСВОЈИО ЗЛАТО НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 73. СОМАРАТОНЦИ ОДЛИЧНИ У БЕЧЕЈУ!
 74. ПЕХАР И ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА МИЛОША МЕРКЛА У БАЈИ
 75. СОМАРАТОНЦИ ПРОТЕКЛОГ ВИКЕНДА НАСТУПИЛИ НА ЧЕТИРИ ТРКЕ
 76. ВИШЕ ОД 600 КАРАТИСТА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ДЕМОНСТРИРАЛО ВРЕДНОСТИ КАРАТЕА
 77. СРЕБРО ЗА АЛЕКСУ ДУДУКОВИЋА У НОВОМ САДУ
 78. МЛАЂИ СЕНИОРИ "СОКОЛА" - ЕКИПНИ ПРВАЦИ ДРЖАВЕ
 79. ЏУДИСТИ "ИПОНА" НАСТУПИЛИ НА ДРЖАВНОМ ШКОЛСКОМ ПРВЕНСВУ - СТЕФАН ДЕСПОТ УЗЕО БРОНЗУ
 80. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТКИЊЕ "СОМБОРЦА" НА БАЛКАНСКОМ ПРВЕНСТВУ ЗА СЕНИОРЕ
 81. "СОМАРАТОНЦИ" И ТРЕЋУ НЕДЕЉУ ЗАРЕДОМ НА ПОБЕДНИЧКИМ ПОСТОЉИМА
 82. СОМБОРСКИ "СОКО" ИМА ЈЕДНОГ КАДЕТСКОГ ПРВАКА И ДВА ВИЦЕПРВАКА ДРЖАВЕ
 83. БЕСПЛАТНА ШКОЛА ЗА ФУДБАЛСКЕ СУДИЈЕ
 84. ТИЈАНА КАБИЋ ПОБЕДИЛА НА МАРАТОНУ У МАЂАРСКОЈ
 85. ТРИ ЧЛАНА ЏУДО КЛУБА "ИПОН" СЕ ПЛАСИРАЛО НА ДРЖАВНО ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ
 86. ПЕТ МЕДАЉА ЗА ТАКМИЧАРЕ ПК "СОМБОР" НА МИТИНГУ "КУП БРАТСКИХ ГРАДОВА"
 87. КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" НАСТУПИЛИ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ И НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ
 88. РК "СОКО" ОДЛИЧАН НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ
 89. ТИЈАНА КАБИЋ СЕЗОНУ ЗАПОЧЕЛА ПОБЕДОМ!
 90. ЧЛАНОВИ С.А.Ф.К. "CATS" ЗЛАТНИ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ
 91. "ФЕНИКСОВЦИ" НАСТУПИЛИ НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ У ПЛИВАЊУ
 92. НАЈМЛАЂИ КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" ИЗБОРИЛИ ПЛАСМАН НА ПРВЕНСТВО ВОЈВОДИНЕ
 93. ПЕТ МЕДАЉА ЗА РВАЧЕ СОКОЛА У ЗРЕЊАНИНУ
 94. KOМИСИЈА ОДЛУЧИЛА О РАСПОДЕЛИ СРЕДСТАВА У ОБЛАСТИ СПОРТА
 95. РВАЊЕ: СТАСАВАЈУ НОВИ „СОКОЛОВИ“
 96. КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" ЗАБЛИСТАЛИ И У ПАЗОВИ
 97. РВАЊЕ: СОКОЛИ ВЕЋ НЕДОСТИЖНИ?
 98. Рвање: Прво коло кадетског купа - „СОКОЛИ“ ПОВЕЛИ ТРКУ
 99. АЛЕКСА КОЗОДЕРОВИЋ ДРЖАВНИ ПРВАК У ЦИКЛОКРОСУ
 100. ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА СТЕФАНА КОВАЧЕВИЋА НА МИТИНГУ У НОВОМ САДУ
 101. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН НА ЕВРОПСКОЈ ТРКАЧКОЈ МАПИ!
 102. "СОМАРАТОНЦИ" ПОНОВО ПОКАЗАЛИ ХУМАНОСТ! СЛАТКИШИ ЗА ДЕЦУ ИЗ ДОМА "МИКА АНТИЋ"
 103. ТИЈАНА КАБИЋ ПОБЕДОМ У МАРАТОНУ ЗАВРШИЛА СЕЗОНУ
 104. СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ УСПЕШНИ НА МИТИНГУ "БЕЧЕЈСКА ЗВЕЗДА"
 105. СОМБОРЦИ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ, НА БАЛКАНСКОМ ПРВЕНСТВУ У КАРАТЕУ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ
 106. ОДРЖАНА СКУПШТИНА АРК "СОМАРАТОН"
 107. У СОМБОРУ ОДРЖАН ПЛИВАЧКИ МИТИНГ "ФЕНИКС 2017"
 108. "СОМАРАТОНЦИ" БРОЈНИ И УСПЕШНИ НА ЗАТВАРАЊУ ТРКАЧКЕ СЕЗОНЕ
 109. НИКОЛА ДЕДИЋ РВАЧ ТУРНИРА
 110. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ВАЛЕНСИЈИ
 111. АЛЕКСА ДУДУКОВИЋ УЧЕСТВОВАО НА КАМПУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ
 112. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ У ПРЕСТОНИЦИ
 113. МИЛАН ГРАХОВАЦ ДРЖАВНИ ПРВАК У ПАРА ПАУЕРЛИФТИНГУ
 114. МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ "СОМБОРЦА" НАСТУПИЛИ НА ПРВЕНСТВУ ДРЖАВЕ
 115. АНА ДУЧИЋ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ НАСТУПИЛА НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ
 116. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ У ЉУБЉАНИ И НА ЦЕРУ
 117. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ НА НОВОСАДСКОМ МАРАТОНУ
 118. СОМБОРКА МИЛИЦА ЛАЗИЋ ОСВОЈИЛА БРОНЗУ НА ПРВЕНСТВУ СВЕТА ЗА ЈУНИОРЕ У САМБОУ
 119. РЕКОРДАН БРОЈ СОМАРАТОНАЦА НАСТУПИО У АПАТИНУ
 120. МАКСИМ ТРЗИН СА ДВА ПРВА МЕСТА НАПРАВИО ОДЛИЧНУ УВЕРТИРУ ЗА ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО
 121. АНА ДУЧИЋ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ БРУСИ ФОРМУ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО
 122. ДЕСЕТ ГОДИНА РК "СОКО"- РЕВИЈАЛНИ МЕЧ СРБИЈА - СОКО
 123. ОДБОЈКАШИЦЕ СОМБОРСКОГ КЛУБА „ЦВС“ ДРУГЕ НА ТРЕЋЕМ МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ ЗА КАДЕТКИЊЕ У ОДБОЈЦИ
 124. БОГАТ ТРКАЧКИ ВИКЕНД ЗА "СОМАРАТОНЦЕ"
 125. КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" УСПЕШНО ОТВОРИЛИ ТАКМИЧАРСКУ СЕЗОНУ
 126. СОМАРАТОНЦИ ПРОТЕКЛОГ ВИКЕНДА ТРЧАЛИ У БЕОГРАДУ И САРАЈЕВУ
 127. ЏУДИСТИ "ИПОНА" ОДЛИЧНИ У СУБОТИЦИ И КАЋУ! УПИС НОВИХ ЧЛАНОВА У ТОКУ
 128. ФУДБАЛСКИ ВЕТЕРАНИ ДОНИРАЛИ 500 ЕВРА СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ
 129. БЕСПЛАТНИ ТРЕНИНЗИ НА ФИТНЕС ПОЛИГОНУ КОКА-КОЛЕ ДО НОВЕМБРА
 130. ОДРЖАНА ПРВА МАНИФЕСТАЦИЈА "Liberty Cycling Race"
 131. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ ЈОШ ЈЕДНОМ ТИТУЛОМ ПРВАКА ДРЖАВЕ ЗАВРШИО СЕЗОНУ
 132. КЉАЈИЋЕВО - ЕКИПА "ДАЛМАТИНСКИ ПОДРУМ" ОСВОЈИЛА ТУРНИР У БАСКЕТУ
 133. "СОМАРАТОНЦИ" УЧЕСТВОВАЛИ НА ПРВОМ ИЗДАЊУ ТРКЕ ’’ТРЧИМО ЗА ТИСУ’’
 134. "ФЕНИКСОВЦИ" У ПУНОМ ПОГОНУ
 135. ШИКАРА И ТЕРЕКВЕШ ИСТУПИЛИ ИЗ ПОДРУЧНЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ
 136. СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ ТУРНИР У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 137. УСПЕШНО ОКОНЧАНА МАНИФЕСТАЦИЈА СОМБОРСКО СПОРТСКО ЛЕТО
 138. ТАКМИЧАРИ ПК "СОМБОР" НАСТУПИЛИ У СЕНТИ
 139. СОМБОРСКИ БИЦИКЛИСТИ НАСТУПИЛИ НА КУПУ СРБИЈЕ У ЧАЧКУ
 140. СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ ОДЛИЧНИ У СУБОТИЦИ
 141. ОДРЖАНО ЈУБИЛАРНО, 50. КОЛО ТРКАЧКЕ ЛИГЕ "СОМАРАТОН"
 142. ГРАДСКО ВЕЋЕ: КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПОТРЕБА У ОБЛАСТИ СПОРТА ЗА ПЕРИОД ОД 1. ЈУЛА ДО 31. ДЕЦЕМБРА 2017.
 143. ДАНАС ПОЧИЊЕ "СОМБОРСКО СПОРТСКО ЛЕТО 2017"
 144. ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ЗА АЛЕКСУ РАЂЕНОВИЋА
 145. ТАКМИЧАРИ ПК "СОМБОР" УЧЕСТВОВАЛИ НА VIII БЈЕЛИЦА КУПУ У ВРБАСУ
 146. ФЕНИКСОВЦИ УЧЕСТВОВАЛИ НА ТРИ ТАКМИЧЕЊА
 147. "ФЕНИКСОВЦИ" НАСТАВЉАЈУ СА ДОБРИМ РЕЗУЛТАТИМА И НА ОТВОРЕНИМ ВОДАМА
 148. "СОМАРАТОНЦИ" УЧЕСТВОВАЛИ НА ПОЛУМАРАТОНУ ОРГАНИЗОВАНОМ У ЧАСТ ПАТРИЈАРХА ПАВЛА
 149. ФЕНИКСОВЦИ ОДЛИЧНИ НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ ЦРНЕ ГОРЕ
 150. СРЕБРО ЗА АЛЕКСУ РАЂЕНОВИЋА НА ТРОФЕЈУ БЕОГРАДА
 151. ШЕСТ МЕДАЉА ЗА ФЕНИКСОВЦЕ НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ У ДАЉИНСКОМ ПЛИВАЊУ
 152. ПОЛЕТАРЦИ "ИПОНА" НАСТУПИЛИ НА ПОЈЕДИНАЧНОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 153. ЈЕДАНАЕСТ МЕДАЉА ЗА "СОМБОРАЦ" У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
 154. СОМБОРЦИ ТРЧАЛИ НА ПЛИТВИЦАМА
 155. КРАЈ ВОЈВОЂАНСКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ СЕВЕР: ЧОНОПЉАНЦИ ВИЦЕШАМПИОНИ, РАДНИЧКИ ДЕВЕТИ
 156. ТИЈАНА И ДЕЈАНА НЕЗАУСТАВЉИВЕ!
 157. "ФЕНИКС" ЕКИПНО ТРЕЋИ У СУБОТИЦИ! СЛЕДИ ПАУЗА ДО ПОЧЕТКА РАДА ОТВОРЕНОГ БАЗЕНА
 158. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН, НАЈМАСОВНИЈИ И НИКАД ЈАЧИ
 159. ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА НЕМАЊУ У ЗРЕЊАНИНУ
 160. ТИЈАНА И МАРКОВИЋИ, МОДЕРНИ ТРКАЧКИ "ГЛАДИЈАТОРИ"
 161. ПК "СОМБОР" У БЕОГРАДУ ОСВОЈИО ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ
 162. СОМБОР ИМА ДВА ПРВАКА ДРЖАВЕ У ДУАТЛОНУ
 163. КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" УСПЕШНИ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА ПОЛЕТАРЦЕ, ПИОНИРЕ И НАДЕ
 164. ВЕЉКО СТОЈНИЋ ОСТВАРИО НАЈБОЉЕ ВРЕМЕ НА НАЈДУЖОЈ СТАЗИ БИЦИКЛИСТИЧКЕ ТРКЕ „ТРОФЕЈ СОМБОРА 2017“
 165. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА "СОМБОРАЦ" НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА СЕНИОРЕ
 166. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ НА РАЗВОЈНОМ КАМПУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ
 167. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ ПРЕМИЈЕРНЕ ТРКЕ У ЈАГОДИНИ И НА ОСТРОГУ
 168. У СОМБОРУ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ ШКОЛА ТРЧАЊА
 169. СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ ОДЛИЧНИ НА МИТИНГУ "СУБОТИЧКИХ 200 И ВИШЕ"
 170. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТКИЊЕ "СОМБОРЦА" НА ПРВЕНСТВУ БАЛКАНА ЗА СЕНИОРЕ
 171. ВАТЕРПОЛО У СОМБОРУ ИМА И ТРАДИЦИЈУ И БУДУЋНОСТ
 172. "ФЕНИКСОВЦИМА" ДВА ОДЛИЧЈА НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ
 173. СОМАРАТОНЦИ УСПЕШНИ НА ПРЕМИЈЕРНОМ ИЗДАЊУ ПОЛУМАРАТОНА У КОВАЧИЦИ
 174. ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР ЗА СПОРТ ПРЕДРАГ ПЕРУНИЧИЋ ПОСЕТИО СОМБОР
 175. ПЛИВАЊЕ - СОЊА И НЕМАЊА НАСТУПИЛИ НА КАДЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ
 176. ОДРЖАНО ПРВЕНСТВО ЗОНЕ БАЧКА У КАРАТЕУ - СОМБОРЦИ ОДЛИЧНИ
 177. ПЛИВАЧКИ МИТИНГ "АНТЕ ЛАМБАША" - ИМЕЊАЦИ У СОМБОР ДОНЕЛИ СЕДАМ МЕДАЉА
 178. СОМАРАТОНЦИ ТРКАЧКУ СЕЗОНУ ЗАПОЧЕЛИ НАСТУПОМ НА ЧАК ПЕТ ТРКА!
 179. СОМБОРУ ПОХВАЛЕ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ ТУРНИРА У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 180. ДВАНАЕСТ МЕДАЉА ЗА ПК "СОМБОР" НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 181. ОСАМ МЕДАЉА ЗА КАРАТИСТЕ "ДУШАН СТАНИЧКОВА" НА МЕМОРИЈАЛУ "ИГОР АНЂЕЛКОВИЋ"
 182. ОДРЖАН МИТИНГ ПОВОДОМ 130 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА ПК "ПОЛЕТ" - "ФЕНИКСОВЦИ" ОДЛИЧНИ
 183. "ФЕНИКСОВЦИ" И ЧЛАНОВИ ПК "СОМБОР" УСПЕШНИ НА МИТИНГУ У БЕЧЕЈУ
 184. ВАЊА САВЕСКИ СА КАТА ТИМОМ ОСВОЈИЛА БРОНЗУ НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ
 185. ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ЗА ПЕТРА КОСАНОВИЋА
 186. 39. МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „МИЛАН ВРЦЕЉ“
 187. ЧЛАНОВИ ПК "СОМБОР" ПЛИВАЛИ У МАЂАРСКОЈ И НА ТАКМИЧЕЊУ "XI ФЕНИКС 2016"
 188. СОМБОРСКИ РУКОМЕТ ПРОСЛАВИО ЗНАЧАЈАН ЈУБИЛЕЈ
 189. ТИЈАНА КАБИЋ, НАЈБРЖА ДАМА НА 2. УЛТРАМАРАТОНУ АПАТИН-ОСИЈЕК
 190. ПРВЕНСТВО ГРАДА У ОДБОЈЦИ ЗА УЧЕНИКЕ: УЧЕСТВОВАЛО 12 ЕКИПА
 191. СОМБОРКЕ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ОДЛИЧНЕ НА БАЛКАНСКОМ ПРВЕНСТВУ
 192. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА СТЕФАНА СЕКУЛИЋА У БЕЧЕЈУ
 193. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ДРУГИ УЛТРАМАРАТОН ОСИЈЕК-АПАТИН
 194. ЧЛАНИЦЕ "СОМБОРЦА" У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ НАСТУПИЛЕ У СЛОВЕНИЈИ
 195. ДАН ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ ОБЕЛЕЖЕН НА СПОРТСКИ НАЧИН
 196. СОМБОРСКИ ПИОНИРИ ПРВИ НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У КОШАРЦИ
 197. АЛЕКСА И МАРКО УЗЕЛИ МЕДАЉЕ НА ПЛИВАЧКОМ МИТИНГУ У МАЂАРСКОЈ
 198. ЧЕЉУСКА ПОНОВО ДОТРЧАО ДО ПОСТОЉА!
 199. ПК "СОМБОР" - ОДЛИЧАН ВИКЕНД ЗА СТЕФАНА И АЛЕКСУ
 200. СОМБОР БИО ОДЛИЧАН ДОМАЋИН БАЛКАНСКОГ ПРВЕНСТВА У АМЕРИЧКОМ ФУДБАЛУ
 201. ПЕТ МЕДАЉА ЗА ПОДМЛАДАК ПК "СОМБОР" У БЕЧЕЈУ
 202. ПЕТ МЕДАЉА ЗА "ИПОН" У БАЈМОКУ
 203. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА БУКАЛОВА У КИКИНДИ
 204. КАРАТИСТКИЊЕ "СОМБОРЦА" ОДЛИЧНЕ НА ПОСЛЕДЊОЈ ПРОВЕРИ ПРЕД СВЕТСКО ПРВЕНСТВО
 205. НИКОЛА ЈОКИЋ: УВЕК ЋУ ПАМТИТИ ПОВРАТАК У СОМБОР СА СРЕБРОМ
 206. ЧЛАНОВИ "СОМБОРЦА" ОСВАЈАЈУ МЕДАЉЕ И У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ
 207. "ФЕНИКСОВЦИ" МОГУ ДО МЕДАЉА И БЕЗ ТРЕНИНГА
 208. ЂУКА ЧЕЉУСКА ВЕТЕРАНСКИ ПРВАК БАЛКАНА У ПОЛУМАРАТОНУ!
 209. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У НЕМАЧКОЈ
 210. БЕСПЛАТНА ШКОЛА КОШАРКЕ У ОШ "ИВО ЛОЛА РИБАР"
 211. МАРАТОН ЗА "ГИНИСА" ПРОШАО КРОЗ СОМБОР
 212. "СОМАРАТОНЦИ" У ПУНОМ ТРКАЧКОМ ПОГОНУ
 213. МИЛАНА ЈАКШИЋ ТЕМПИРА ФОРМУ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО
 214. НА ТРИАТЛОНУ У МАЂАРСКОЈ ПАО РЕКОРД СОМБОРА У ЖЕНСКОМ МАРАТОНУ
 215. ПК "СОМБОР" ИМА ПОДМЛАДАК КОЈИ ОБЕЋАВА
 216. ЗАВРШАВА СЕ ПРОЈЕКАТ "СПОРТСКО ЕДУКАТИВНО ЛЕТО"
 217. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ ПОНОВО ОБЕЛЕЖИО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ
 218. СОМБОР ВИЂЕН КАО СТРАТЕШКА ТАЧКА ЗА РАЗВОЈ ОДБОЈКАШКОГ СПОРТА
 219. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ПЕТИ УЛТРАМАРАТОН СОМБОР-БАЈА
 220. ТОКОМ АВГУСТА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА ДЕЧИЈЕГ ФИТНЕСА
 221. ПЛИВАЧИ "ФЕНИКСА" НАСТУПИЛИ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У БЕОГРАДУ
 222. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ НАЈБОЉИ У СВОЈОЈ КАТЕГОРИЈИ
 223. ПОСЛЕДЊЕГ ВИКЕНДА ЈУЛА У СОМБОРУ, ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 224. НИКОЛА ЈОКИЋ ПОСЕТИО "СПОРТИЋ" И ПОЗВАО СОМБОРЦЕ ДА УЧЕСТВУЈУ НА ТУРНИРУ У БАСКЕТУ
 225. НАЈБОЉИ АТЛЕТИЧАРИ „МАРАТОНА“ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ
 226. КК "ДУШАН СТАНИЧКОВ" ИЗНЕДРИО ЈОШ ДВА МАЈСТОРА КАРАТЕА
 227. ЧЛАНОВИ АРК "СОМАРАТОН" НАСТУПИЛИ У ЗЕМЉИ И ИНОСТРАНСТВУ
 228. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ И МАРКО КОЛОВИЋ ЗАБЛИСТАЛИ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 229. ТОКОМ ЈУЛА У СОМБОРУ, БЕСПЛАТНА ШКОЛА ФУДБАЛА
 230. НОВИ РЕКОРД АЛЕКСЕ РАЂЕНОВИЋА!
 231. УКЉУЧЕНА СТРУЈА НА ОБЈЕКТУ БИВШЕ ПРВЕ УПРАВЕ У ГАКОВУ
 232. АЛЕКСАНДАР МАРКОВИЋ ВИЦЕШАМПИОН ДРЖАВЕ У УЛТРАМАРАТОНУ НА 12 САТИ
 233. БЕСПЛАТНА ШКОЛА РВАЊА ЗА ДЕЦУ
 234. ТРИДЕСЕТАК СОМАРАТОНАЦА УЧЕСТВОВАЛО НА ТРЦИ ПРИЈАТЕЉСТВА У КУЛИ
 235. ОД ЈУЛА "СПОРТИЋ НА БАЗЕНУ"
 236. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА БОКСЕРЕ БК "СОМБОР" НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 237. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СОМБОРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ
 238. ОСАМ МЕДАЉА ЗА ПЛИВАЧЕ ПК "СОМБОР" У НОВОМ САДУ
 239. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА ВОЈВОДИНУ НА РЕГИОНАЛНОМ ПРВЕНСТВУ ЕВРОПЕ У СПОРТСКОМ КАРАТЕУ
 240. РАДНИЧКИ ИЗБОРИО ОПСТАНАК, ЖАК И ПОЛЕТ ИСПАЛИ
 241. ОДЛИЧАН ВИКЕНД ЗА КАРАТИСТЕ "СОМБОРЦА" У БЕОЧИНУ
 242. РАДНИЧКИ СЛАВИО У ГРАДСКОМ ДЕРБИЈУ
 243. УПРИЛИЧЕН ПРИЈЕМ ЗА УЧЕСНИКЕ ШКОЛСКЕ ОЛИМПИЈАДЕ
 244. СОМБОРСКИ КАРАТИСТИ НАСТУПИЛИ НА ШКОЛСКОЈ ОЛИМПИЈАДИ
 245. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ ИСПЛИВАО НОВИ НАЦИОНАЛНИ РЕКОРД
 246. ЗОРИЦА КУЛИЋ ПОСТАВИЛА НОВИ СОМБОРСКИ РЕКОРД У МАРАТОНУ
 247. ДВА ЗЛАТА ЗА МИЛАНУ ЧОНИЋ НА ПЛИВАЧКОМ МИТИНГУ У БЕОГРАДУ
 248. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ДУБРОВНИКУ
 249. ТОКОМ МАЈА МЕСЕЦА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА ФИТНЕСА
 250. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН ОД ОВЕ ГОДИНЕ ИМА НОВУ ТРАСУ
 251. ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ "СОМБОРЦА" НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА ПОЛЕТАРЦЕ, ПИОНИРЕ И НАДЕ
 252. РАДНИЧКИ ОПЕТ ПОРАЖЕН, ЖАК УЗЕО БОД, СЛОГА ДЕКЛАСИРАЛА ТЕКСТИЛАЦ
 253. "СРБИЈА ОПЕН 2016." - ЈЕЛЕНИ ЛУКИЋ ПРВО МЕСТО У ФИТНЕСУ
 254. КОНКУРС ЗА ИЗБОР АМБАСАДОРА КОКА-КОЛА ПОКРЕТА ЗА РАДОСТ
 255. "СОМАРАТОНЦИ" НА БЕОГРАДСКОМ МАРАТОНУ
 256. ДЕВЕТ МЕДАЉА ЗА ПОДМЛАДАК "СОМБОРЦА" У ЧАЧКУ
 257. РАДНИЧКИ ПРЕУЗЕО ФЕЊЕР, ЧОНОПЉАНЦИМА КОМШИЈСКИ ДЕРБИ
 258. КАРАТИСТИ "ДУШАН СТАНИЧКОВА" ИЗБОРИЛИ ПЛАСМАН НА ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ
 259. НОВЕ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТЕ "СОМБОРЦА"
 260. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У БАЈИ И ВРШЦУ
 261. РАДНИЧКИ ИЗГУБИО ОД ФЕЊЕРАША, ЖАК И СЛОГА СИГУРНИ КОД КУЋЕ
 262. ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА "СОМБОРАЦ" НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ
 263. ЗЛАТО ЗА ИВАНУ СТЕПАНОВИЋ У БЕОГРАДУ
 264. ЛАЗАР РИШАР ТРЧАО У ПАРИЗУ! У СУБОТУ НА ХИПОДРОМУ "ТРКА ЗА ЛАЗАРА"
 265. КАРАТЕ: ЈЕЛЕНА И ВАЊА ВИЦЕШАМПИОНКЕ БАЛКАНА, ИВАНИ СТЕПАНОВИЋ БРОНЗА
 266. ЏУДИСТИ "ИПОНА" УЧЕСТВОВАЛИ НА МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ "ТУРИЈА 2016."
 267. БЕСПЛАТНА ШКОЛА ОДБОЈКЕ У СОМБОРУ И ЧОНОПЉИ
 268. ОБЕЛЕЖЕНА ШЕСТА ГОДИШЊИЦА АРК "СОМАРАТОН" СОМБОР
 269. У АПРИЛУ БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА "ТРОФЕЈ СОМБОРА 2016"
 270. БЕСПЛАТНА ШКОЛА РУКОМЕТА ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ И ДЕЧАКЕ ИЗ СОМБОРА
 271. "СОМБОРСКЕ" ПРОГЛАСИЛЕ НАЈБОЉЕ СПОРТИСТЕ - ЛАУРЕАТ МАРКО СИКИМА
 272. ПРЕДСРАГ ПЕРУНИЧИЋ ПОСЕТИО „ВОЛЕЈ СТАРС“
 273. КАРАТИСТКИЊА АНА ДУЧИЋ, ПРЕД ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА
 274. ФУДБАЛЕРИ "СЛОГЕ" ПОБЕДНИЦИ ПРВЕ ЗИМСКЕ ЛИГЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ
 275. ПРЕДЛОЖЕНЕ РАНГ ЛИСТЕ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПОТРЕБА У СПОРТУ
 276. НА ХУМАНИТАРНОМ ТУРНИРУ ЗА ЛАЗАРА РИШАРА, ПРИКУПЉЕНО 30.100 ДИНАРА
 277. КК "РАВАНГРАД" ПОЛАГАЊЕМ ОКОНЧАО УСПЕШНУ ГОДИНУ
 278. САРАДЊА СОМБОРСКИХ ОДБОЈКАШКИХ КЛУБОВА
 279. РВАЊЕ: СОМБОРЦИМА ИЗМАКЛЕ МЕДАЉЕ НА БАЛКАНСКОМ ШАМПИОНАТУ
 280. ПРИГРЕВИЦА -У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ТУРНИРЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ, БАСКЕТУ И ТЕНИСУ
 281. ОВОГОДИШЊИ "ТРОФЕЈ СОКОЛА" ОКУПИО РЕКОРДАН БРОЈ РВАЧА
 282. СПУШТЕНА ЗАВЕСА НА ЈЕСЕЊИ ДЕО СЕЗОНЕ У БАЧКОЈ ФУДБАЛСКОЈ ЛИГИ
 283. ЏУДО: БРОНЗА УНИ БОШЊАЧИЋ, НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 284. РАДНИЧКИ НИ СА ИГРАЧЕМ ВИШЕ, НЕ МОЖЕ ДО ПОЗИТИВНОГ РЕЗУЛТАТА!
 285. ДВА СОМБОРСКА ВЕТЕРАНА НА IX САВСКOМ ПОЛУМАРАТОНУ
 286. УТАКМИЦА ЖАК-РАДНИЧКИ, СЛИКА ОЧАЈНОГ СТАЊА У СОМБОРСКОМ ФУДБАЛУ
 287. РАДНИЧКИ ПОБЕДИО, ЖАК И СЛОГА ПОРАЖЕНИ
 288. ЖАК ПОРАЖЕН ОД ЛИДЕРА, РАДНИЧКИ УЗЕО БОД, ЧОНОПЉАНЦИ СЛАВИЛИ
 289. САВА МИЈОКОВИЋ ПОНОВО НАЈБОЉИ
 290. РАДНИЧКИ РЕМИЗИРАО СА ЗАДРУГАРОМ, ЖАК И СЛОГА ПОРАЖЕНИ
 291. ЖАК ПОБЕДИО ЛИДЕРА ПРВЕНСТВА, СЛОГА ДЕКЛАСИРАЛА АПАТИНЦЕ, РАДНИЧКИ ОПЕТ ИЗГУБИ0
 292. У ТОКУ ОБНОВА АТЛЕТСКЕ СТАЗЕ НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ У СОМБОРУ
 293. ДАМЕ ТРЧАЛЕ ТРКУ ЗАДОВОЉСТВА
 294. РК "СОКО" СОМБОР - БЕСПЛАТНА ШКОЛА РВАЊА У СТАПАРУ
 295. БАРАК И БОЈИЋ ОСВОЈИЛИ "СЕЛЕНЧА ОПЕН"
 296. БК "СОМБОР" ОРГАНИЗУЈЕ БЕСПЛАТНУ ШКОЛУ БОКСА
 297. ПРИЈАВЕ ЗА ТУРНИР У НОЖНОМ ТЕНИСУ (КОЦКАМА) ПРИМАЈУ СЕ ЈОШ ДАНАС
 298. ДО КРАЈА ОКТОБРА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА КОШАРКЕ ЗА СОМБОРСКЕ МАЛИШАНЕ
 299. У СУБОТУ ТРЕЋИ САЈАМ СПОРТА, КУЛТУРЕ И ОБРАЗОВАЊА "СО-СА2015"
 300. СОМБОРСКИ КЛУБОВИ ДРЖЕ ФЕЊЕР БАЧКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ
 301. БЕСПЛАТНА ШКОЛА СКВОША У СОМБОРУ
 302. НА "ЧВОРКУ" ТРЕЋИ ПУТ ОДРЖАН СПОРТСКИ МИНИ ФЕСТ
 303. КЉАЈИЋЕВО - ЕКИПА "СТУДЕНТ", ПОБЕДНИК ТУРНИРА У БАСКЕТУ
 304. СОМБОР БИО ДОМАЋИН ОСОБАМА СА СМЕТЊАМА У РАЗОВЈУ - УЧЕСНИЦИМА ШТАФЕТНЕ ТРКЕ
 305. БРАЋА ВУКОВИЋ НАЈБОЉИ У "КОЦКАМА"
 306. ТРИДЕСЕТ ДУГОПРУГАША ИСТРЧАЛО УЛТРАМАРАТОН БАЈА-СОМБОР
 307. РАДНИЧКИ ДОЖИВЕО ДЕБАКЛ НА СТАРТУ ПЕВЕНСТВА! СРАМАН НАСТУП ЦРВЕНО-БЕЛИХ ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА
 308. ЕКИПА "ВРБАС" ОСВОЈИЛА ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СОМБОРА У БАСКЕТУ
 309. УСКОРО ДОДАТНО ОПРЕМАЊЕ ФИТНЕС ПОЛИГОНА НА НОВОЈ СЕЛЕНЧИ
 310. СУТРА НА СОМБОРСКОМ ШТРАНДУ ПОЧИЊЕ БЕСПЛАТНА ШКОЛА ОДБОЈКЕ
 311. ОБНОВЉЕНИ ОБЈЕКТИ СЦ „СОКО“ СОМБОР! БАЗЕН ДОБИО РЕФЛЕКТОРЕ, УРЕЂЕНИ СПОРТСКИ ТЕРЕНИ...
 312. ЂУКА ЧЕЉУСКА ТРЕЋИ НА МИНИМАРАТОНУ У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ
 313. ТАКМИЧАРИ ПК "ПОЛЕТ" ПЛИВАЛИ НА ЗОБНАТИЧКОМ ЈЕЗЕРУ
 314. ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ГРАДА СОМБОРА У STREETBALL-u
 315. СОМБОРАЦ МИРКО ЕРДЕЉИ, ПОБЕДНИК VI НОЋНОГ МАРАТОНА!
 316. ОТКАЗАН СОМБОРСКИ ЛЕТЊИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ!
 317. ЗАЈЕДНИЧКИ ТРЕНИНГ ПОВОДОМ ОЛИМПИЈСКОГ ДАНА ТРЧАЊА
 318. ПРИЈАВЕ ЗА БРЕСТОВАЧКИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ ДО 18. ЈУНА
 319. РАДНИЧКИ СЕ РЕМИЈЕМ ОПРОСТИО ОД ВОЈВОЂАНСКЕ ЛИГЕ
 320. СОМБОРСКИ ШКОЛАРЦИ ЗАПАЖЕНИ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У АТЛЕТИЦИ
 321. ПЕТ МЕДАЉА ЗА "РАВАНГРАД" НА КПУ ПОДУНАВСКИХ ЗЕМАЉА
 322. СПОРТСКИ САВЕЗ ГРАДА СОМБОРА ДОБИТНИК МАЈСКЕ НАГРАДЕ
 323. РАДНИЧКИ ЗАБЕЛЕЖИО ОСАМНАЕСТИ ПОРАЗ У СЕЗОНИ
 324. МАЈСКА НАГРАДА СОМБОРСКОМ СПОРТСКОМ САВЕЗУ
 325. ДАНИЕЛ ФАК, ПОБЕДНИК 36. СОМБОРСКОГ ПОЛУМАРАТОНА
 326. КАРАТЕ - ТАМАРА РАДИЧЕВ НАЈБОЉА У ДРЖАВИ
 327. ПРИЗНАЊЕ ЗА СПОРТСКИ САВЕЗ ГРАДА СОМБОРА
 328. РАДНИЧКИ ДЕКЛАСИРАН У НОВОЈ ПАЗОВИ
 329. КАРАТИСТИ "РАВАНГРАДА" НА ТАКМИЧЕЊУ У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
 330. ПРИГРЕВЧАНИ ОДНЕЛИ БОДОВЕ ИЗ СОМБОРА
 331. МИНИСТАР СПОРТА УДОВИЧИЋ: УВЕСТИ РЕД У СВЕ СФЕРЕ СПОРТА
 332. ФУТСАЛЕРИ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ НА ПРИПРЕМАМА ЗА "7. ФУТСАЛ КУП ЗА МИР"
 333. РАДНИЧКИ РЕМИЗИРАО СА ДИРЕКТНИМ КОНКУРЕНТОМ ЗА ОПСТАНАК У ЛИГИ
 334. РВАЊЕ: ПРВИ ПЕХАР МЕМОРИЈАЛА "ПЕТАР ЦУЦИЋ" ПРИПАО РАДНИЧКОМ
 335. ПОБЕДА РАДНИЧКОГ ПРЕД ИЗУЗЕТНО ВАЖНО ГОСТОВАЊЕ
 336. ЗЛАТО ЗА ИГОРА ЦВЕТИЋАНИНА У ХРВАТСКОЈ
 337. КАРАТИСТИ "РАВАНГРАДА" НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ - МАРКО ФИРАЊ НАЈБОЉИ У КАТАМА
 338. МАРИН ИЛИЋ ПОБЕДНИК ШАХОВСКОГ ТУРНИРА РЕКРЕАТИВАЦА
 339. РАДНИЧКИ ПОРАЖЕН У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ
 340. ШЕСТ МЕДАЉА ЗА ПЛИВАЧИЦЕ "ПОЛЕТА" НА МИТИНГУ У СУБОТИЦИ
 341. ПОЧИЊЕ ПИОНИРСКА ЛИГА "ИГРАЈ ФУДБАЛ, БУДИ СРЕЋАН"
 342. МЛАДИ ФУДБАЛЕРИ РАДНИЧКОГ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ
 343. СПОРТСКИ САВЕЗ ОРГАНИЗУЈЕ БЕСПЛАТАН ШАХОВСКИ ТУРНИР ЗА СВЕ СОМБОРЦЕ
 344. СПОРТСКА САРАДЊА СОМБОРА И БАЈЕ НАСТАВИЋЕ СЕ И У 2015. ГОДИНИ
 345. ОДРЖАНО ОПШТИНСКО ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ У СТРЕЉАШТВУ
 346. "СОМБОР ОПЕН 2015" - ТАКМИЧЕЊЕ У СПОРТСКОМ АЕРОБИКУ, ФИТНСУ И ФИТНЕС-АЕРОБИКУ ТИМОВА
 347. КК "РАВАНГРАД" ОСТВАРИО ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ РЕЗУЛТАТА У ИСТОРИЈИ КЛУБА
 348. МАРКО ЦИМЕША ПРВАК ДРЖАВЕ У БОВЛИНГУ, МИЛКА ДУКИЋ-МИЉЕШИЋ ТРЕЋА

Ко је на мрежи: 95 гостију и нема пријављених чланова