Спорт

РВАЧКИ КЛУБ "СОКО", НАЈБОЉА ЈУНИОРСКА ЕКИПА У ДРЖАВИ

Након што су постали овогодишњи екипни прваци државе у конкуренцији млађих сениора и кадета, рвачи "Сокола" су протекле суботе у Суботици освојили и титулу најбоље јуниорске екипе. Већ после првог дела такмичења у јануару било је јасно да само чудо може да се деси па да соколи не освоје титулу. Александар Олујић, Сава Мијоковић и Вељко Петраковић били су најбољи у својим категоријама, Петар Павлуковић, Никола Дедић и Милан Тодоровић стигли су до сребрног одличја, а укупном успеху екипе из Сомбора допринели су и Никола Кардош и Богдан Бељански, четвртопласирани у својим категоријама. Рвачки клуб "Соко" је освојио 159 бодова, док је другопласирани Крагујевац сакупио 95 бодова, а у такмичењу је учествовало 19 клубова.

СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ЗРЕЊАНИНУ

У недељу, 07. октобра 2018. године одржан је трећи по реду полумаратон у Зрењанину који је окупио више од 500 тркача из региона. Такмичари су наступали на полумаратонској трци на 21 километар, трци на 7 километара и у штафетној трци, а екипа Атлетско рекративног клуба ''Сомаратон'' из Сомбора имала је десетак финишера на полумаратонској, односно у трци на 7 километара. Најбржи сомаратонац на 21 километар био је Лазар Ришар, док је Арпад Шаркези истрчао треће место у својој старосној категорији. Полумаратон су истрчали и Роберт Лалић, Милан Ковачић, Александар Крнета, Зоран Николић, Балинт Фридрих, Жељко Граовац и Ђорђе Сладаковић. Више успеха сомборска екипа имала је у трци на 7 километра, где је Весна Богишић Вицко освојила треће место у генералном пласману а победничко постоље је за мало измакло Зорици Кулић, која је трку завршила на четвртом месту. Ову дужину су још истрчали и Тијана Одобашић и Богдан Николић.

ДЕЈАН ФРАТРИЋ ОБЕЛЕЖИО ЈУБИЛАРНИ "ТРОФЕЈ СОКОЛА"

Десети, јубиларни међународни рвачки турнир "Трофеј сокола" који је претходног викенда одржан у Сомбору обележио је Дејан Фратрић, државни првак и репрезенативац, члан Рвачког клуба "Соко". Овај Сомборац је наступио је у две конкуренције: за старије пионире и кадете и за четири сата имао је седам борби и све решио у своју корист! И то убедљиво. Петорицу противника победио је тушем или техничким тушем, а само двојица су успела да издрже две рунде. У седам сусрета направио је 65 бодова, а његови противници само 15. Уз две златне медаље, добио је пехар као најбољи рвач организатора турнира.

ПЕТИ ПУТ У СОМБОРУ ДАМЕ ТРЧАЛЕ

Октобар је месец борбе против рака а у склопу обележавања месеца борбе против рака у недељу 30. Септембра одржано је јубиларно пето издање трке „Даме трче“ и „Трке за срећније детињство“.

Опширније...

У ПОНЕДЕЉАК ПОЧИЊЕ "СПОРТИЋ"

Спортски савеза града Сомбора под покровитељством Града Сомбора организује нови циклус Бесплатне школице спорта "Спортић" која почиње са радом у понедељак, 01.10.2018. године. "Спортић" је намењен деци од 3 до 6 година, а школицу воде стручна лица - професори спорта и физичког васпитања, Радован Рашковић и Предраг Мандић. Тренинзи ће се одржавати понедељком и средом од 17,15 часова у Соколском дому (сала за борилачке спортове), а циљ програма је укључивање што већег броја деце у спорт, подстицање правилног моторичког, биолошког и менталног развоја детета. Пажљиво и стручно одабраним садржајима током тренинга, утиче се на правилно држање тела и развоја моторичних способности.

СОМАРАТОНЦИ НА ТРКАМА ОД КОПАЧКОГ РИТА ДО МОСКВЕ!

Богат тркачки викенд започео је у суботу у Републици Хрватској и то у Копачком риту, на трећем Барањском полумаратону. Захтевну стазу у дужини од 21 километар која је пролазила кроз резерват природе истрчали су чланови Арк "Сомаратон" Љерка Вукмировић, Милан Ковачић као и Арпад Шаркези који је био први у својој старосној категорији. У исто време на Палићу је одржан други Вински полумаратон, спортско туристичка манифестација на којој су учешће узели сомаратонци Даниел Шокац, Александар Марковић, Слободан Драгић и Јосип Мајор. Недеља је започела полумаратоном у Оџацима, на којем је "Сомаратон" био клуб са убедљиво највише учесника, а двадесетак Сомбораца је финиширало на једној од трка у оквиру ове манифестације. Најуспешнија је била Мирјана Дошен која је била друга на трци дужине 10 километара, а штафета "Сомаратона" је заузела треће место. За крај је богатог тркачког викенда уследио је маратон у главном граду Русије – Москви. Четрдесет и два километра по московским улицама истрчале су Маја Бодрожић и Биљана Везмар којима је ово био први истрчани маратон, као и Марина Брбаклић Тепавац која је била подршка својим клупским колегиницама.

ЧЛАНОВИ "ИПОНА" НАСТУПИЛИ У СУБОТИЦИ

У недељу је одржан традиционални међународни турнир "Дан града Суботице", уједно и 2. коло Регионалне Евролиге. Џудо клуб "Спартак", као технички организатор, по седми пут окупио је више од 300 такмичара из пет држава региона, а поред такмичара из Србије учествовали су и такмичари из Бугарске, Румуније, Мађарске и Хрватске. Чланови Џудо клуба "Ипон" из Сомбора наступили су са четири такмичара и остварили веома добар резултат. Богдан Вукашиновић наступио је у категорији старијих полетараца до 38 килограма и након пет борби освојио треће место, као и његов клупски друг, Немања Шуша. Александар Видаковић и Стефан Максић показали су изузетан напредак, али овај пут су имали мало мање среће. Екипу су предводили тренери Антун Блашковић и Маријана Милковић.

АЛЕКСА ДУДУКОВИЋ ШАМПИОН, СОЊА БОГИШИЋ ВИЦЕШАМПИОНКА "Serbian Open Water Swimming Cup-a 2018"

У суботу, 15.09.2018. године на Сребрном Језеру је одржан завршни маратон "Serbian Open Water Swimming Cup-a 2018". Три месеца пливачи из читаве Србије су се такмичили и сакупљали бодове, и морали да учествују на обавезних десет маратона. На завршном маратону дужине три километра Соња Богишић је била друга, а Алекса Дудуковић четврти у својој категорији. Након маратона, уследила је завршна свечаност на којој су проглашени победници. Алекса Дудуковић је у укупном пласману Шампион Србије у апсолутној категорији, и први у категорији 13-14 година. Он је отпливао 17 маратона или укупно 92 километра, док је Соња Богишић испливала укупно 60 километара. У апсолутној категорији Соња је вицешампионка Србије, док је у својој категорији шампионка.

ТИЈАНА КАБИЋ ИСТРЧАЛА БЕРЛИНСКИ МАРАТОН УЗ НОВИ ЛИЧНИ РЕКОРД!

У недељу, 16. септембра у Берлину је одржан један од шест највећих маратона на свету, такозвани мејџор маратон који је и овог пута имао више од 40.000 финишера из целог света. Берлински маратон је и најбржи маратон на свету на којем се редовно обарају светски рекорди, што је био случај и овог пута када је кенијац Елијуд Кипчоге поправио светски рекорд за више од једне минуте, па он сад износи невероватних два сата један минут и 39 секунди. Овом историјском догађају за цео атлетски спорт присуствовала је и чланица Атлетско рекреативног клуба "Сомаратон" из Сомбора, Тијана Кабић која је 42 километра истрчала за 3 сата 8 минута и 51 секунду што је нови лични рекорд најбрже сомборске дугопругашице. Тијана је заузела и 172 место у женској конкуренцији, у конкуренцији више десетина хиљада финишера.

ДАРКО ЦАРИЋ ИМЕНОВАН ЗА ТРЕНЕРА ГОЛМАНА ФК "РАДНИЧКИ 1912"

Дарко Царић (42) именован је за тренера голмана фудбалског клуба "Раднички 1912" из Сомбора. Царић ће бити задужен за рад са голманима сениорског тима, али и са чуварима мреже у омладинским селекцијама овог клуба. - Након извршене анализе досадашњег рада клуба, проценили смо да нам је у раду потребан тренер голмана и избор је пао на Дарка Царића, иза кога је богата голманска каријера и сматрамо да је у овом тренутку најбоље решење, рекао је Никола Елез, спортски директор клуба. ФК "Раднички 1912" који је третнутно првопласирани тим на табели Војвођанске лиге група север у недељу, 16. септембра 2018. године од 16 сати на Градском стадиону у Сомбору игра против Бачке из Пачира.

СОМАРАТОНЦИ У ЈЕДНОМ ДАНУ НАСТУПИЛИ НА ЧЕТИРИ ТРКЕ

У недељу, 09. септембра чланови Атлетско рекреативног клуба "Сомаратон" Сомбор  узели су учешће на чак четири трке у три различите државе! Први на стази су били учесници јубиларне 10. меморијалне трке ''Пал Скендеровић'' која се одржава у Бачкој Тополи. На главној трци која се трчала у дужини од 13 километара Сомаратонци су били успешни у својим старосним категоријма те су Ђука Чељуска, Лазар Ришар, Бојана Марић и Весна Бјелан били први у својим категоријама, Снежана Радовић друга, а Бошко Јерковић  трећи у својој старосној категорији. Трку је успешно истрчао и Арпад Шаркези. Сомаратон је имао своје представнике и у иностранству, где су успешно истрчане полумаратоне забележили Милан Ковачић и Илија Звеканов који су трчали у Будимпешти, док је Андреј Кататић истрчао полумаратон у Лондону. Сомаратонци су наступили и на улицама Београда, где је одржано још једно издање трке "We fly Belgrade" у дужини од 10 километара.  Београдску трку су истрчали Ђорђе Муњас, Даниел Шокац, Мирослав Лишчевић, Ивана Шокац, Кристина Гудељ, Маја Бодрожић, Биљана Везмар, Даниела Трифонидис, Дајана Везмар, Анастасиа Везмар, Јована Хољевац, Тијана Кабић и Марина Брбаклић Тепавац.

СОМАРАТОНЦИ УСПЕШНИ И БРОЈНИ НА ДРУГОМ СУБОТИЧКОМ ПОЛУМАРАТОНУ

У недељу, 02. септембра 2018. године одржан је други полумаратон у Суботици. Трка која се одржава у оквиру прославе дана града привукла је више од 500 тркача из целог региона, а учесници су могли да трче две трке и то полумаратонску трку на 21 километар и трку на 5 километара. Атлетско рекреативни клуб "Сомаратон" Сомбор је са 22 тркача који су завршили једну од ове трке, био један од клубова са највише учесника на овој трци. Први сомаратонац који је ушао у циљ полумаратонске трке био је Дамир Марковић, који је заузео 12 место од 330 финишера. Лазар Ришар је заузео прво место у својој старосној категорији, док је Арпад Шаркези био други у својој категорији. Међу дамама Тијана Одобашић и Тамара Рњак су биле друге у својим старосним категоријама. Полумаратон су истрчали и Ђорђе Муњас, Александар Крнета, Ђорђе Сладаковић, Ђорђе Вучковић, Балинт Фридрих, Зоран Николић, Жељко Граовац, Бошко Јерковић, Милица Стојшић, Бојана Марић, Биљана Везмар и Маја Бодрожић. У трци на 5 километара вицешампионску позицију заузела је Тијана Кабић, док је четврта била Весна Богишић Вицко. Трку на 5 километара од сомаратонаца истрачали су и Даница Грујић Фирањ, Љерка Вукмировић и Богдан Николић.

"СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ У РУМИ

Под покровитељством општине Рума и у организацији Спортског савеза ове општине у суботу 25. августа одржан је други по реду Румски полумаратон, највећи спортски догађај у Руми и једини у Срему. Полумаратонску стазу могли су савладати и представници фирми у трочланој штафетној екипи, где је сваки члан трчао по седам километара. Поред тога што је у исто време у окружењу било организовано још неколико атлетских трка, у Руми је трчало много тренутно најбољих маратонаца у држави. Кроз циљ први је прошао Исак Кимутаи Нгено из Кеније са резултатом од 1:12:51, испред Дарка Живановића и Кристијана Стошића. У конкуренцији дама најбржа је била Теодора Симовић АК "Нови Пазар" са временом 1:18:29, а ова полумаратонка се тренутно припрема да истрчи резултат који је неопходан за учешће на Олимпијади у Токију. Атлетско рекреативни клуб "Сомаратон" из Сомбора је имао шест својих представника у Руми. У конкуренцији мушкараца најбржи међу Сомборцима био је Зоран Николић а код дама Сузана Филиповић, која је уједно била и прва у својој старосној категорији. Трку су успешно истрчали и Жељко Граовац, Арпад Шаркези, Тијана Одобашић и Владимир Булајић.

РАДНИЧКИ 1912 ОСВОЈИО ПРВА ТРИ БОДА

Фудбалери Радничког 1912 одиграли су у суботу прву првенствену утакмицу Војвођанске фудбалске лиге Север и на Градском стадиону у Сомбору су славили против Текстилца из Оџака резултатом 3:0.

Опширније...

РАДНИЧКИ 1912 ПОБЕДОМ ЗАВРШИО ПРИПРЕМЕ НА ЗЛАТИБОРУ, У СУБОТУ ПОЧИЊЕ БОРБА ЗА БОДОВЕ

Фудбалери Радничког 1912 се сутра, 16. августа враћају са десетодневних припрема на Златибору, а у "генералки" пред старт првенства сомборци су победили Младост из Апатина резултатом 3:0. Меч првог кола шампионата Раднички 1912 ће одиграти у суботу, на Градском стадиону у Сомбору против Текстилца.

Опширније...

У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЕКИПА ЗА ПРВЕНСТВО ГРАДА СОМБОРА У БАСКЕТУ

Спортски савез града Сомбора уз подршку града Сомбора и Спортског центра "Соко", организује Првенство града Сомбора у Streetball-u. Турнир почиње 21.08.2018. године, а утакмице ће се играти у Соколском дому, Венац Петра Бојовића 11. Пријаве екипа се примају до 20. августа до 13 сати, у Спортском савезу града Сомбора или путем телефона 025/436 –787 и 060/056-2305. Жреб ће бити обављен у среду, 09. августа од 14 сати, у плавој сали Соколског дома. Котизација за апсолутну категорију је 5000 динара, за кадете (рођени 2002. године  и млађи) и пионире (рођени 2004. године и млађи) учешће кошта  3000 динара по екипи. Екипу чине 3+1 играч, игра се до 21 поен или 10 минута а време напада је 14 секунди. Прва наградаза сениорску категорију износи 50%, друга 30% и трећа 20% од укупне котизације, а за науспешније у свим категоријама, обезбеђени су пехари, медаље и робне награде.

АРК "СОМАРАТОН", АПСОЛУТНИ ШАМПИОН ТРКЕ У КАЊИЖИ

У суботу, 11. августа одржано је 37. издање трке у Кањижи, а ове године окупило се 300 учесника који су трчали на трасама од 10 и 21 километар. Атлетско рекративни клуб ’’Сомаратон’’ Сомбор био је најбројнији клуб на трци са тридесет тркача који су успешно завршили једну од две трке. Тим Сомаратона је проглашен за апсолутног победника 37. тркачког и пливачког фестивала у Кањижи, сабирајући најбоља времена тркача са обе трке. Најбржи сомаратонац на полумаратонској трци на 21 километар био је Дамир Марковић који је заузео девето место у генералном пласману и прво место у својој старосној категорији, док је Тијана Кабић освојила друго место у женској категорији и прво место у својој старосној категорији. На победничка постоља у старосним категоријама на полумаратону су се попели и Милош Стамболија и Арпад Шаркези, док су 21 километар истрчали и Лазар Ришар, Бошко Јерковић, Тијана Одобашић, Бојана Марић и Ђорђе Сладаковић. У трци на 10 километара најбржи сомаратонац био је Ђука Чељуска који је освојио четврто место и прво место у старосној категорији. Четврто место у женској конкуренцији и постоље у старосној категорији припало је Весни Богишић Вицко. У својим старосним категоријама пехаре су освојили и Ђорђе Муњас, Роберт Лалић, Милан Ковачић, Мирјана Дошен и Даница Грујић Фирањ. Трку на 10 километара су истрчали и Балинт Фридрих, Илија Звеканов, Љубиша Гудељ, Мирослав Лишчевић, Александар Марковић, Даниел Шокац, и Ђорђе Рацков.

ФК "РАДНИЧКИ 1912": ПРЕДСТАВНИЦИ РАНИЧКОГ ОБМАЊУЈУ ЈАВНОСТ

У Нашу редакцију стигао допис у којем Фудбалски клуб Раднички 1912 најоштрије осуђује, како стоји у документу, "скандалозно саопштење пропалог фудбалског клуба Раднички (Сомбор) у вези термина на Градском стадиону у Сомбору". Допис ФК Ранички 1912 преносимо у целости:

Опширније...

БАСКЕТ: "ДАЛМАТИНСКИ ПОДРУМ" ОДБРАНИО ТИТУЛУ У КЉАЈИЋЕВУ

Након пет дана баскета на турниру „Кљајићево 2018“, који је одигран на терену О.Ш. „Никола Тесла“ прво место је освојила екипа "Далматински подрум", која је успела да одбрани титулу освојену прошле године. Момци из екипе „Далматински подрум“ су читав турнир одиграли без грешке и са свих осам победа, сасвим заслужено су освојили титулу, а у великом финалу, пред више од 200 гледалаца, савладали су екипу „Макс Бет“. Најбољој екипи, осим новчане награде, захваљујући Спортском савезу града Сомбора, припало је и учеешшће на Отвореном првенству Сомбора у баскету. За треће месте бориле су се екипе „3x3 Пригревица“ и „Раванградске ајкуле“, а успешнији су били момци из Пригревице. У току турнира одржано је и такмичење у шутирању тројки, a најуспешнији је био Немања Павков из „Раванградских ајкула“, који је након изузетно узбудљивог такмичења, у финалу био успешнији од Дарка Пенића из „Тренда“. Организатори турнира се захваљују О.Ш. „Никола Тесла“, КК „Џокер“ и Фондацији Јокић као и Спортском савезу града Сомбора на помоћи у организацији турнира.

ФК "РАДНИЧКИ" СОМБОР: ПРИГОВОР НА РАД КОМИСИЈЕ ЗА РАСПОДЕЛУ ТЕРМИНА

У нашу редакцију стигло је сопштење Фудбалског клуба "Раднички" Сомбор у којем челници клуба указују на, како стоји у допису, дискриминаторску одлуку Комисије за распоредулу термина и простора СЦ "Соко". Саопштење са приложеном документацијом преносимо у целости:

Опширније...

"СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ ГОРЊИМ ПОДУНАВЉЕМ

У склопу традиционалне манифестације "Симоновићеви дани", 05.08.2018. године у "Горњем подунављу" крај Купусине је одржано 5. Коло Војвођанске трекинг лиге. Такмичари су могли да бирају између три стазе: 27.5, 36 и 43 километра. На све три стазе трчало је укупно 100 такмичара, а чланови АРК "Сомаратон" наступили су на две стазе и поново су имали запажен наступ. На стази дужине 27.5 километара у женској конкуренцији најбржа је била Тијана Кабић, а у мушкој конкуренцији Милан Ковачић је заузео четврто место. На најдужој стази од 43 километра учествовале су три чланице "Сомаратона": Биљана Везмар, Маја Бодрозић и Марина Брбаклић Тепавац. Све три такмичарке су освојиле треће место, јер су у њиховом препознатљивом стилу, заједно ушле у циљ.

"СОМАРАТОНЦИ" НА ДЕСЕТОМ МЕМОРИЈАЛУ "ДРЕН МАНДИЋ"! ТИЈАНА КАБИЋ НАЈБРЖА МЕЂУ ДАМАМА

У организацији АРК "Трон" Палић, 01. августа 2018. године одржана је 10. Меморијална атлетска трка "Дрен Мандић" дужине 8.240 метара. Трка се одржава у част трагично преминулог планинара и члана АРК "Трон", који је живот изгубио 01.08.2008. године приликом покушаја освајања врха К2 на Хималајима. На овогодишњој трци учествовало је стотинак тркача из околних градова Војводине, а Сомбор су представљали чланови АРК "Сомаратон": Мирјана Дошен, Снежана Радовић, Бојана Марић, Тијана Одобашић, Даница Фирањ Грујић, Лазар Ришар, Ђорђе Муњас, Милош Стамболија, Арпад Шаркези и Ђорђе Рацков. Старт и циљ трке био је код Велике терасе на Палићу, а такмичари су трчали три круга дужине 2750 метара, шеталиштем поред Палићког језера. Победник трке је Бела Нађ Геллерт из Сенте а у конкуренцији жена најбржа је била Тијана Кабић, чланица АРК "Сомаратон" са одличним временом 33:25.

ДРАГАН ТРКУЉА, ДРУГИ СОМБОРАЦ КОЈИ ЈЕ ЗАВРШИО "IRONMAN"

Сомборац Драган Тркуља (38) члан Триатлон клуба "Спринт" Сомбор, је у суботу 28. јула успешно завршио дугу триатлон дистанцу познатију као "Ironman" који је одржан у мађарском граду Нађатаду (Nagyatad) на eXtremeMan трци. Драган је у свом првом наступу на ајронмену остварио сјајан резултат од 12 сати и 33 минута, а за то време је савладао 3,8 километара пливања, 180 километара вожње бицикла и 42 километра трчања. Овим подухватом Тркуља је постао други Сомборац, након Карла Хубаиа, коме је ово пошло за руком. Драган Тркуља се триатлоном бави три године, а за ово такмичење се припремао десет месеци током којих је највише радио на издржљивости, како би што боље поднео ову исцрпљујућу трку. - Задовољан сам резултатом, иако ме је проблем са жуљевима пред крај трке спречио да време буде још боље. Трка осим физичке спремности захтева и веома велику мотивисаност, како би се успешно завршила, казао је Тркуља. Ово је 29. по реду такмичење у Нађатаду - граду триатлона, а учествовало је 628 такмичара од којих је њих шест било из Србије. Ајронмен је у нашој земљи до сада завршило само шездесетак људи.

РАДНИЧКИ 1912 СПРЕМА ТИМ ЗА ПОХОД НА ТИТУЛУ

Своју четврту припремну утакмицу екипа Радничког 1912 из Сомбора одиграла је у Шајкашу, против домаћег "Борца" који је члан Војвођанске лиге, а у наредној сезони има амбиције да избори место у Српској лиги. Утакмица је завршена резултатом 2:1, а једини стрелац за сомборце био је Ђоровић. Раднички 1912 је наступио у следећем саставу: Павасовић, Гороњић, Баљак, Вујичић, Кобиљски, Матијашевић, Радмановић, Ђоровић, Бортник, Милан Богуновић, Антунић. Играли су још:  Буловић, Дамир Богуновић, Шћепановић, Рњак, Симић, Ковачевић, Матић. У првом делу меча водила се равноправна борба, са приликама за постизање поготка на обе стране али није било голова. У наставку сусрета "Борац" је повео, а гости су до изједначења стигли преко Ђоровића. Пред крај сусрета домаћини постижу погодак за коначних 2:1. - Досадашњим током припрема смо задовољни, све иде по плану, а што се играчког кадра тиче, ту се склапају коцкице замишљеног мозаика и недостаје још један играч кога ћемо довести за дан-два, поручују из клуба. У Радничком 1912 сматрају да ће све то бити довољно за остваривање циља у предстојећој сезони, а то је освајање првог места и пласман у виши ранг такмичења, односно у Српску лигу. - Новина у клубу је и такмичење омладинаца у другој квалитетној лиги Војводине, чему ћемо, као и комплетној школи фудбала посветити посебну пажњу, јер то и доликује добро организованом клубу који жели да врати публику на стадион, рекао је Никола Нино Елез, спортски директор Радничког 1912.

МЛАДЕ СОМБОРКЕ, СОФИЈА ПЕЗЕЉ И ЛАНА ВУЛИН НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ ПОВОДОМ ДАНА ШАХА

Поводом Дана шаха, председник Србије Александар Вучић у петак, 20. јула је примио младе шахисте из Србије, а међу њима и две младе Сомборке Софију Пезељ и Лану Вулин, успешне шахисткиње. Председник се захвалио младим шахистима што су дошли у Београд и истакао да ће их шах, више  него било која друга игра, научити животу. - Шах учи пре свега да будете џентлмени и даме, да будете витезови, да побеђујете али и да пристојно губите. Нема равноправније и лепше игре од шаха. Када научите шах научили сте најважнију животну лекцију, нагласио је Вучић. Након обраћања, председник Србије је одиграо партију шаха са првакињом државе у узрасту до 10 година, Ирином Вујатовић.

ПОЧЕЛО „СОМБОРСКО СПОРТСКО ЛЕТО 2018“

Манифестација „Сомборско спортско лето“ почела је јуче на градском купалишту „Штранд“, уз присуство великог броја припадника свих генерација, посебно деце и младих. Присутне је поздравила Антонија Нађ Косановић, члан Градског већа за спорт, децу и омладину, која је истакла да је манифестација први пут организована прошле године и да је била изузетно добро прихваћена и посећена, што је и био разлог за организовање „Сомборског спортског лета 2018“. - Циљ манифестације јесте промоција спорта као здравог стила живота, а то можемо учинити само ако мотивишемо децу и младе да се физички активирају. Због тога представљамо 13 спортских дисциплина у којима ће сви моћи да се опробају, а можда неко одлучи и да се посвети неком спорту. У сарадњи са волонтерима Црвеног крста припремили смо и неколико едукативних и креативних радионица и очекујем да ћемо се наредних седам дана лепо дружити, а нешто и научити о спорту и његовом утицају на развој тела и духа код деце и младих, обратила се присутнима Нађ Косановић и посебно се захвалила спортским клубовима и Предрагу Мандићу, Илији Лалићу и Милошу Алексићу из Спортског савеза града Сомбора, на помоћи у организацији манифестације. „Сомборско спортско лето 2018“ формално ће се одвијати до 22. јула, али се тада не завршавају спортска дешавања. Програм „Спортић на базену“ намењен деци узраста од три до седам година, одвијаће се до краја лета на отвореном градском базену понедељком и средом од 9.00 до 10.00 часова. До краја лета одвијаће се и „Фитнес дани“ и то понедељком, средом и петком од 19.00 часова на градском купалишту „Штранд“. У суботу, 21. јула, на Трагу Светог тројства, од 19.00 часова одржаће се I Meђународно такмичење најјачих људи Србије и земаља региона, а последње недеље у јулу, од 25. до 29. јула, одржаће се Балканско првенство у одбојци за пионире.

СОМАРАТОНЦИ УЧЕСТВОВАЛИ НА ПЕТРОВДАНСКОМ МИНИ МАРАТОНУ

У четвртак, 12. јула по 29. пут, на Петровдан, одржан је истоимени мини маратон на релацији Гајдобра – Бачка Паланка у дужини од 13,5 километара. Оводишње издање трке привукло је стотињак тркача иако је сам старт обележило веома топло и спарно време. Победник трке био је Немања Церовац из Београда, један од најбољих и најтелантованијих тракача тренутно у Србији, док је друго место заузео Кристијан Стошић овогодишњи победник Београдског маратона. Атлетско рекреативни клуб "Сомаратон" из Сомбора имао је осам финишера на Петровданском мини маратону. Најуспешнији сомаратонац био је Лазар Ришар који је заузео тринаесто место у веома јакој конкуренцији, док је Арпад Шаркези победио у својој старосној категорији и добио и награду за најстаријег учесника трке. Трку су још истрчали и Ђорђе Муњас, Роберт Лалић, Тамара Рњак, Милан Ковачић, Бојана Марић и Дејана Буторац. На овој трци чланови Арк "Сомаратон" су промовисали и по први пут наступили у новим клупским дресовима.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ФК РАДНИЧКИ 1912

У нашу редакцију стигло је саопштење ФК Раднички 1912 поводом, како стоји у допису, изношења неистина од стране појединаца који се крију иза грба ФК Раднички. Саопштење преносимо у целости:

Опширније...

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ФК "РАДНИЧКИ" СОМБОР - ИСТОРИЈА СЕ НЕ МОЖЕ ОТЕТИ НИ КУПИТИ

Управни одбор Фудбалског клуба Раднички Сомбор је упутио саопштење у којем жели, како стоји у дописау, да извести јавност о стварима које су одавно престале да буду фудбалске и спортске, које превазилазе оквире логичког промишљања па чак прелазе и у противправно поступање. Саопштење преносимо у целости:

Опширније...

ПЛИВАЧИ ПК "СОМБОР" УСПЕШНИ НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ

У Суботици је 03.07.2018. године одржано летње Отворено првенство Војводине у пливању "Војводина Опен", на којем се такмичио 291 такмичар из 24 пливачка клуба из Хрватске и Србије. Кристина Сечујски из Пливачког Клуба "Сомбор" освојила је прво место у дисциплини 200 метара леђно, а у дисциплинама 400 и 800 метара слободно била је друга. Њен клупски друг, Ратко Пејић био је први у дисциплини 1500 метара слободно, а Данијела Вујасиновић је освојила бронзу на 200 метара мешовито.

 

Још чланака...

 1. ЗАВРШЕНА ШКОЛА ФУДБАЛА У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ „ИВО ЛОЛА РИБАР” - ДИПЛОМЕ И МЕДАЉЕ ЗА ПОЛАЗНИКЕ
 2. ТИЈАНА КАБИЋ ПОБЕДНИЦА НОЋНОГ МАРАТОНА У НОВОМ САДУ
 3. У 18. ТРЦИ ЗА ПЕХАР ГРАДА СОМБОРА ПОБЕДИЛО ГРЛО DONATO LUCA
 4. ЈОВИШИЋ И ИКИЋ ПРВАЦИ ДРЖАВЕ
 5. ПЕДЕСЕТ СОМАРАТОНАЦА НА ТРЦИ ПРИЈАТЕЉСТВА У КУЛИ
 6. СОМБОРСКИ ТРИАТЛОНЦИ ИМАЛИ ОДЛИЧАН ВИКЕНД
 7. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ НА ПРЕМИЈЕРНОМ ПОЛУМАРАТОНУ У ВАЉЕВУ
 8. ОСАМ "ЗМАЈЕВИХ" МЕДАЉА ЗА РК "СОКО", ПЕТРАКОВИЋ ТРЕЋИ НА МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ
 9. ПОДРШКА ГРАДА ИНКЛУЗИВНОМ СПОРТСКОМ ПРОГРАМУ "ЏУДО ЗА СВЕ"
 10. ЈЕЛЕНА ЛЕКОВИЋ И ДЕЈАН КЕМЕР ОСВОЈИЛИ МЕДАЉЕ НА КУПУ СРБИЈЕ
 11. ДЕСЕТ МЕДАЉА ЗА СОМБОРСКИ КЛУБ "ФИГУРА" НА ФИТНЕС КУПУ СРБИЈЕ
 12. ЗЛАТО ЗА СТЕФАНА КОВАЧЕВИЋА У НОВОМ САДУ
 13. СОМАРАТОНЦИ УЧЕСТВОВАЛИ НА УЛТРА ТРАИЛУ СТАРА ПЛАНИНА
 14. ЛАЗАР ДЕДИЋ ПРВАК ДРЖАВЕ
 15. ЈОШ ЈЕДНА ТИТУЛА ЗА ЈОВИШИЋА
 16. ШАРКЕЗИ И РИШАР ТРЧАЛИ ДВЕ ТРКЕ НА 10 КИЛОМЕТАРА
 17. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА ЏУДИСТЕ "ИПОНА" НА СОШОВ-у
 18. "СОКОЛИ" ОДЛИЧНИ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА ЈУНИОРЕ! ВЕЉКО ПЕТРАКОВИЋ ИЗДОМИНИРАО
 19. ОДРЖАН 39. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН - БЕОГРАЂАНИ НАЈБРЖИ
 20. ЕКОНОМСКА ШКОЛА ИЗ СОМБОРА И СТРУЧНИ ЦЕНТАР ИЗ КИШКУНХАЛАША, РЕАЛИЗУЈУ ПРОЈЕКАТ КОЈИМ ПРОМОВИШУ ЗДРАВЕ СТИЛОВЕ ЖИВОТА, КУЛТУРНО НАСЛЕЂЕ...
 21. ЗА УЧЕШЋЕ НА 39. СОМБОРСКОМ ПОЛУМАРАТОНУ, У НЕДЕЉУ, ПРИЈАВИЛО СЕ 825 ТРКАЧА
 22. РК "СОКО" - ДЕЈАН ФРАТРИЋ И СИМО ЈОВИШИЋ ПРВАЦИ ДРЖАВЕ
 23. ТИЈАНА ОДОБАШИЋ ВИЦЕПРВАКИЊА ДРЖАВЕ У УЛТРАМАРАТОНУ НА 50 КИЛОМЕТАРА!
 24. "СОКОЛИМА" ТРИ МЕДАЉЕ У ЗРЕЊАНИНУ
 25. КЛУБОВИ ПРЕДАЛИ ЗАХТЕВ ЗА СМЕНУ РУКОВОДСТВА СПОРТСКОГ САВЕЗА ГРАДА СОМБОРА
 26. ДЕЈАНА БУОРАЦ ПОБЕДИЛА НА ФРУШКОГОРСКОМ МАРАТОНУ! ВЕСНА БОГИШИЋ ТАКОЂЕ НА ПОСТОЉУ
 27. ЗЛАТО ЗА СМИЉАНУ ДЕДИЋ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ
 28. РВАЧИ "СОКОЛА" ИМАЛИ УСПЕШАН ВИКЕНД
 29. КАТА ТИМ "СОМБОРЦА" ОСВОЈИО ЗЛАТО НА ТУРНИРУ "ЗЛАТНИ ПОЈАС"
 30. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ НА 31. БЕОГРАДСКОМ МАРАТОНУ
 31. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА СТЕФАНА КОВАЧЕВИЋА У СУБОТИЦИ
 32. ТАКМИЧАРИ "СОМБОРЦА" ЗАБЛИСТАЛИ НА КУПУ ВОЈВОДИНЕ ЗА КАДЕТЕ, ЈУНИОРЕ, МЛАЂЕ СЕНИОРЕ И СЕНИОРЕ
 33. САВА МИЈОКОВИЋ ОСВОЈИО ЗЛАТО НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 34. СОМАРАТОНЦИ ОДЛИЧНИ У БЕЧЕЈУ!
 35. ПЕХАР И ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА МИЛОША МЕРКЛА У БАЈИ
 36. СОМАРАТОНЦИ ПРОТЕКЛОГ ВИКЕНДА НАСТУПИЛИ НА ЧЕТИРИ ТРКЕ
 37. ВИШЕ ОД 600 КАРАТИСТА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ДЕМОНСТРИРАЛО ВРЕДНОСТИ КАРАТЕА
 38. СРЕБРО ЗА АЛЕКСУ ДУДУКОВИЋА У НОВОМ САДУ
 39. МЛАЂИ СЕНИОРИ "СОКОЛА" - ЕКИПНИ ПРВАЦИ ДРЖАВЕ
 40. ЏУДИСТИ "ИПОНА" НАСТУПИЛИ НА ДРЖАВНОМ ШКОЛСКОМ ПРВЕНСВУ - СТЕФАН ДЕСПОТ УЗЕО БРОНЗУ
 41. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТКИЊЕ "СОМБОРЦА" НА БАЛКАНСКОМ ПРВЕНСТВУ ЗА СЕНИОРЕ
 42. ОДРЖАН ТРЕЋИ МЕЂУНАРОДНИ ПРЕКОГРАНИЧНИ УЛТРАМАРАТОН ОСИЈЕК-АПАТИН
 43. "СОМАРАТОНЦИ" И ТРЕЋУ НЕДЕЉУ ЗАРЕДОМ НА ПОБЕДНИЧКИМ ПОСТОЉИМА
 44. СОМБОРСКИ "СОКО" ИМА ЈЕДНОГ КАДЕТСКОГ ПРВАКА И ДВА ВИЦЕПРВАКА ДРЖАВЕ
 45. БЕСПЛАТНА ШКОЛА ЗА ФУДБАЛСКЕ СУДИЈЕ
 46. ТИЈАНА КАБИЋ ПОБЕДИЛА НА МАРАТОНУ У МАЂАРСКОЈ
 47. ТРИ ЧЛАНА ЏУДО КЛУБА "ИПОН" СЕ ПЛАСИРАЛО НА ДРЖАВНО ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ
 48. ПЕТ МЕДАЉА ЗА ТАКМИЧАРЕ ПК "СОМБОР" НА МИТИНГУ "КУП БРАТСКИХ ГРАДОВА"
 49. КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" НАСТУПИЛИ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ И НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ
 50. РК "СОКО" ОДЛИЧАН НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ
 51. ТИЈАНА КАБИЋ СЕЗОНУ ЗАПОЧЕЛА ПОБЕДОМ!
 52. ЧЛАНОВИ С.А.Ф.К. "CATS" ЗЛАТНИ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ
 53. РК "СОКО" СОМБОР: МИЈОКОВИЋ И ОЛУЈИЋ НАЈУСПЕШНИЈИ У СУБОТИЦИ
 54. "ФЕНИКСОВЦИ" НАСТУПИЛИ НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ У ПЛИВАЊУ
 55. НАЈМЛАЂИ КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" ИЗБОРИЛИ ПЛАСМАН НА ПРВЕНСТВО ВОЈВОДИНЕ
 56. ПЕТ МЕДАЉА ЗА РВАЧЕ СОКОЛА У ЗРЕЊАНИНУ
 57. KOМИСИЈА ОДЛУЧИЛА О РАСПОДЕЛИ СРЕДСТАВА У ОБЛАСТИ СПОРТА
 58. РВАЊЕ: СТАСАВАЈУ НОВИ „СОКОЛОВИ“
 59. КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" ЗАБЛИСТАЛИ И У ПАЗОВИ
 60. ОСМИ РОЂЕНДАН АТЛЕТСКО-РЕКРЕАТИВНОГ КЛУБА „СОМАРАТОН“
 61. РВАЊЕ: СОКОЛИ ВЕЋ НЕДОСТИЖНИ?
 62. Рвање: Прво коло кадетског купа - „СОКОЛИ“ ПОВЕЛИ ТРКУ
 63. АЛЕКСА КОЗОДЕРОВИЋ ДРЖАВНИ ПРВАК У ЦИКЛОКРОСУ
 64. ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА СТЕФАНА КОВАЧЕВИЋА НА МИТИНГУ У НОВОМ САДУ
 65. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН НА ЕВРОПСКОЈ ТРКАЧКОЈ МАПИ!
 66. РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОГРАМА У ОБЛАСТИ СПОРТА ЗА 2018. ГОДИНУ
 67. "СОМАРАТОНЦИ" ПОНОВО ПОКАЗАЛИ ХУМАНОСТ! СЛАТКИШИ ЗА ДЕЦУ ИЗ ДОМА "МИКА АНТИЋ"
 68. ТИЈАНА КАБИЋ ПОБЕДОМ У МАРАТОНУ ЗАВРШИЛА СЕЗОНУ
 69. СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ УСПЕШНИ НА МИТИНГУ "БЕЧЕЈСКА ЗВЕЗДА"
 70. СОМБОРЦИ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ, НА БАЛКАНСКОМ ПРВЕНСТВУ У КАРАТЕУ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ
 71. ОДРЖАНА СКУПШТИНА АРК "СОМАРАТОН"
 72. У СОМБОРУ ОДРЖАН ПЛИВАЧКИ МИТИНГ "ФЕНИКС 2017"
 73. "СОМАРАТОНЦИ" БРОЈНИ И УСПЕШНИ НА ЗАТВАРАЊУ ТРКАЧКЕ СЕЗОНЕ
 74. НИКОЛА ДЕДИЋ РВАЧ ТУРНИРА
 75. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ВАЛЕНСИЈИ
 76. АЛЕКСА ДУДУКОВИЋ УЧЕСТВОВАО НА КАМПУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ
 77. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ У ПРЕСТОНИЦИ
 78. МИЛАН ГРАХОВАЦ ДРЖАВНИ ПРВАК У ПАРА ПАУЕРЛИФТИНГУ
 79. МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ "СОМБОРЦА" НАСТУПИЛИ НА ПРВЕНСТВУ ДРЖАВЕ
 80. АНА ДУЧИЋ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ НАСТУПИЛА НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ
 81. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ У ЉУБЉАНИ И НА ЦЕРУ
 82. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ НА НОВОСАДСКОМ МАРАТОНУ
 83. СОМБОРКА МИЛИЦА ЛАЗИЋ ОСВОЈИЛА БРОНЗУ НА ПРВЕНСТВУ СВЕТА ЗА ЈУНИОРЕ У САМБОУ
 84. РЕКОРДАН БРОЈ СОМАРАТОНАЦА НАСТУПИО У АПАТИНУ
 85. МАКСИМ ТРЗИН СА ДВА ПРВА МЕСТА НАПРАВИО ОДЛИЧНУ УВЕРТИРУ ЗА ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО
 86. АНА ДУЧИЋ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ БРУСИ ФОРМУ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО
 87. ДЕСЕТ ГОДИНА РК "СОКО"- РЕВИЈАЛНИ МЕЧ СРБИЈА - СОКО
 88. ОДБОЈКАШИЦЕ СОМБОРСКОГ КЛУБА „ЦВС“ ДРУГЕ НА ТРЕЋЕМ МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ ЗА КАДЕТКИЊЕ У ОДБОЈЦИ
 89. БОГАТ ТРКАЧКИ ВИКЕНД ЗА "СОМАРАТОНЦЕ"
 90. КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" УСПЕШНО ОТВОРИЛИ ТАКМИЧАРСКУ СЕЗОНУ
 91. СОМАРАТОНЦИ ПРОТЕКЛОГ ВИКЕНДА ТРЧАЛИ У БЕОГРАДУ И САРАЈЕВУ
 92. ЏУДИСТИ "ИПОНА" ОДЛИЧНИ У СУБОТИЦИ И КАЋУ! УПИС НОВИХ ЧЛАНОВА У ТОКУ
 93. ФУДБАЛСКИ ВЕТЕРАНИ ДОНИРАЛИ 500 ЕВРА СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ
 94. БЕСПЛАТНИ ТРЕНИНЗИ НА ФИТНЕС ПОЛИГОНУ КОКА-КОЛЕ ДО НОВЕМБРА
 95. ОДРЖАНА ПРВА МАНИФЕСТАЦИЈА "Liberty Cycling Race"
 96. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ ЈОШ ЈЕДНОМ ТИТУЛОМ ПРВАКА ДРЖАВЕ ЗАВРШИО СЕЗОНУ
 97. КЉАЈИЋЕВО - ЕКИПА "ДАЛМАТИНСКИ ПОДРУМ" ОСВОЈИЛА ТУРНИР У БАСКЕТУ
 98. "СОМАРАТОНЦИ" УЧЕСТВОВАЛИ НА ПРВОМ ИЗДАЊУ ТРКЕ ’’ТРЧИМО ЗА ТИСУ’’
 99. "ФЕНИКСОВЦИ" У ПУНОМ ПОГОНУ
 100. ШИКАРА И ТЕРЕКВЕШ ИСТУПИЛИ ИЗ ПОДРУЧНЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ
 101. СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ ТУРНИР У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 102. УСПЕШНО ОКОНЧАНА МАНИФЕСТАЦИЈА СОМБОРСКО СПОРТСКО ЛЕТО
 103. ТАКМИЧАРИ ПК "СОМБОР" НАСТУПИЛИ У СЕНТИ
 104. СОМБОРСКИ БИЦИКЛИСТИ НАСТУПИЛИ НА КУПУ СРБИЈЕ У ЧАЧКУ
 105. СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ ОДЛИЧНИ У СУБОТИЦИ
 106. ОДРЖАНО ЈУБИЛАРНО, 50. КОЛО ТРКАЧКЕ ЛИГЕ "СОМАРАТОН"
 107. ГРАДСКО ВЕЋЕ: КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПОТРЕБА У ОБЛАСТИ СПОРТА ЗА ПЕРИОД ОД 1. ЈУЛА ДО 31. ДЕЦЕМБРА 2017.
 108. ДАНАС ПОЧИЊЕ "СОМБОРСКО СПОРТСКО ЛЕТО 2017"
 109. ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ЗА АЛЕКСУ РАЂЕНОВИЋА
 110. ТАКМИЧАРИ ПК "СОМБОР" УЧЕСТВОВАЛИ НА VIII БЈЕЛИЦА КУПУ У ВРБАСУ
 111. ФЕНИКСОВЦИ УЧЕСТВОВАЛИ НА ТРИ ТАКМИЧЕЊА
 112. "ФЕНИКСОВЦИ" НАСТАВЉАЈУ СА ДОБРИМ РЕЗУЛТАТИМА И НА ОТВОРЕНИМ ВОДАМА
 113. "СОМАРАТОНЦИ" УЧЕСТВОВАЛИ НА ПОЛУМАРАТОНУ ОРГАНИЗОВАНОМ У ЧАСТ ПАТРИЈАРХА ПАВЛА
 114. ФЕНИКСОВЦИ ОДЛИЧНИ НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ ЦРНЕ ГОРЕ
 115. СРЕБРО ЗА АЛЕКСУ РАЂЕНОВИЋА НА ТРОФЕЈУ БЕОГРАДА
 116. ШЕСТ МЕДАЉА ЗА ФЕНИКСОВЦЕ НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ У ДАЉИНСКОМ ПЛИВАЊУ
 117. ПОЛЕТАРЦИ "ИПОНА" НАСТУПИЛИ НА ПОЈЕДИНАЧНОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 118. ЈЕДАНАЕСТ МЕДАЉА ЗА "СОМБОРАЦ" У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
 119. СОМБОРЦИ ТРЧАЛИ НА ПЛИТВИЦАМА
 120. КРАЈ ВОЈВОЂАНСКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ СЕВЕР: ЧОНОПЉАНЦИ ВИЦЕШАМПИОНИ, РАДНИЧКИ ДЕВЕТИ
 121. ТИЈАНА И ДЕЈАНА НЕЗАУСТАВЉИВЕ!
 122. "ФЕНИКС" ЕКИПНО ТРЕЋИ У СУБОТИЦИ! СЛЕДИ ПАУЗА ДО ПОЧЕТКА РАДА ОТВОРЕНОГ БАЗЕНА
 123. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН, НАЈМАСОВНИЈИ И НИКАД ЈАЧИ
 124. ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА НЕМАЊУ У ЗРЕЊАНИНУ
 125. ТИЈАНА И МАРКОВИЋИ, МОДЕРНИ ТРКАЧКИ "ГЛАДИЈАТОРИ"
 126. ПК "СОМБОР" У БЕОГРАДУ ОСВОЈИО ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ
 127. СОМБОР ИМА ДВА ПРВАКА ДРЖАВЕ У ДУАТЛОНУ
 128. КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" УСПЕШНИ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА ПОЛЕТАРЦЕ, ПИОНИРЕ И НАДЕ
 129. ВЕЉКО СТОЈНИЋ ОСТВАРИО НАЈБОЉЕ ВРЕМЕ НА НАЈДУЖОЈ СТАЗИ БИЦИКЛИСТИЧКЕ ТРКЕ „ТРОФЕЈ СОМБОРА 2017“
 130. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА "СОМБОРАЦ" НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА СЕНИОРЕ
 131. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ НА РАЗВОЈНОМ КАМПУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ
 132. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ ПРЕМИЈЕРНЕ ТРКЕ У ЈАГОДИНИ И НА ОСТРОГУ
 133. У СОМБОРУ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ ШКОЛА ТРЧАЊА
 134. СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ ОДЛИЧНИ НА МИТИНГУ "СУБОТИЧКИХ 200 И ВИШЕ"
 135. ТРИДЕСЕТАК СОМАРАТОНАЦА ТРЧАЛО НА ПОЛУМАРАТОНИМА У НОВОМ САДУ И ОСИЈЕКУ
 136. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТКИЊЕ "СОМБОРЦА" НА ПРВЕНСТВУ БАЛКАНА ЗА СЕНИОРЕ
 137. ВАТЕРПОЛО У СОМБОРУ ИМА И ТРАДИЦИЈУ И БУДУЋНОСТ
 138. СОМБОРСКИ КАРАТИСТИ ОДЛИЧНИ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ
 139. "ФЕНИКСОВЦИМА" ДВА ОДЛИЧЈА НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ
 140. СОМАРАТОНЦИ УСПЕШНИ НА ПРЕМИЈЕРНОМ ИЗДАЊУ ПОЛУМАРАТОНА У КОВАЧИЦИ
 141. ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР ЗА СПОРТ ПРЕДРАГ ПЕРУНИЧИЋ ПОСЕТИО СОМБОР
 142. ПЛИВАЊЕ - СОЊА И НЕМАЊА НАСТУПИЛИ НА КАДЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ
 143. "СОМБОРАЦ" ОСВОЈИО ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА СЕНИОРЕ
 144. ОДРЖАНО ПРВЕНСТВО ЗОНЕ БАЧКА У КАРАТЕУ - СОМБОРЦИ ОДЛИЧНИ
 145. ПЛИВАЧКИ МИТИНГ "АНТЕ ЛАМБАША" - ИМЕЊАЦИ У СОМБОР ДОНЕЛИ СЕДАМ МЕДАЉА
 146. СОМАРАТОНЦИ ТРКАЧКУ СЕЗОНУ ЗАПОЧЕЛИ НАСТУПОМ НА ЧАК ПЕТ ТРКА!
 147. СОМБОРУ ПОХВАЛЕ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ ТУРНИРА У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 148. ДВАНАЕСТ МЕДАЉА ЗА ПК "СОМБОР" НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 149. ОСАМ МЕДАЉА ЗА КАРАТИСТЕ "ДУШАН СТАНИЧКОВА" НА МЕМОРИЈАЛУ "ИГОР АНЂЕЛКОВИЋ"
 150. ОДРЖАН МИТИНГ ПОВОДОМ 130 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА ПК "ПОЛЕТ" - "ФЕНИКСОВЦИ" ОДЛИЧНИ
 151. КК "СОМБОРАЦ", НАЈБОЉИ КЛУБ НА ДВАДЕСЕТОМ МЕМОРИЈАЛУ ИГОР АНЂЕЛКОВИЋ
 152. "ФЕНИКСОВЦИ" И ЧЛАНОВИ ПК "СОМБОР" УСПЕШНИ НА МИТИНГУ У БЕЧЕЈУ
 153. ВАЊА САВЕСКИ СА КАТА ТИМОМ ОСВОЈИЛА БРОНЗУ НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ
 154. ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ЗА ПЕТРА КОСАНОВИЋА
 155. 39. МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „МИЛАН ВРЦЕЉ“
 156. ЧЛАНОВИ ПК "СОМБОР" ПЛИВАЛИ У МАЂАРСКОЈ И НА ТАКМИЧЕЊУ "XI ФЕНИКС 2016"
 157. СОМБОРСКИ РУКОМЕТ ПРОСЛАВИО ЗНАЧАЈАН ЈУБИЛЕЈ
 158. ТИЈАНА КАБИЋ, НАЈБРЖА ДАМА НА 2. УЛТРАМАРАТОНУ АПАТИН-ОСИЈЕК
 159. ПРВЕНСТВО ГРАДА У ОДБОЈЦИ ЗА УЧЕНИКЕ: УЧЕСТВОВАЛО 12 ЕКИПА
 160. СОМБОРКЕ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ОДЛИЧНЕ НА БАЛКАНСКОМ ПРВЕНСТВУ
 161. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА СТЕФАНА СЕКУЛИЋА У БЕЧЕЈУ
 162. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ДРУГИ УЛТРАМАРАТОН ОСИЈЕК-АПАТИН
 163. ЧЛАНИЦЕ "СОМБОРЦА" У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ НАСТУПИЛЕ У СЛОВЕНИЈИ
 164. ДАН ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ ОБЕЛЕЖЕН НА СПОРТСКИ НАЧИН
 165. ЧЛАНОВИ "СОМБОРЦА" УСПЕШНИ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА КАДЕТЕ, ЈУНИОРЕ И МЛАЂЕ СЕНИОРЕ
 166. СОМБОРСКИ ПИОНИРИ ПРВИ НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У КОШАРЦИ
 167. АЛЕКСА И МАРКО УЗЕЛИ МЕДАЉЕ НА ПЛИВАЧКОМ МИТИНГУ У МАЂАРСКОЈ
 168. ЧЕЉУСКА ПОНОВО ДОТРЧАО ДО ПОСТОЉА!
 169. ПК "СОМБОР" - ОДЛИЧАН ВИКЕНД ЗА СТЕФАНА И АЛЕКСУ
 170. СОМБОР БИО ОДЛИЧАН ДОМАЋИН БАЛКАНСКОГ ПРВЕНСТВА У АМЕРИЧКОМ ФУДБАЛУ
 171. ПЕТ МЕДАЉА ЗА ПОДМЛАДАК ПК "СОМБОР" У БЕЧЕЈУ
 172. ПЕТ МЕДАЉА ЗА "ИПОН" У БАЈМОКУ
 173. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА БУКАЛОВА У КИКИНДИ
 174. СОМБОРСКА УЛИЧНА ТРКА СЕДМИ ПУТ
 175. КАРАТИСТКИЊЕ "СОМБОРЦА" ОДЛИЧНЕ НА ПОСЛЕДЊОЈ ПРОВЕРИ ПРЕД СВЕТСКО ПРВЕНСТВО
 176. НИКОЛА ЈОКИЋ: УВЕК ЋУ ПАМТИТИ ПОВРАТАК У СОМБОР СА СРЕБРОМ
 177. ЧЛАНОВИ "СОМБОРЦА" ОСВАЈАЈУ МЕДАЉЕ И У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ
 178. "ФЕНИКСОВЦИ" МОГУ ДО МЕДАЉА И БЕЗ ТРЕНИНГА
 179. ЂУКА ЧЕЉУСКА ВЕТЕРАНСКИ ПРВАК БАЛКАНА У ПОЛУМАРАТОНУ!
 180. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У НЕМАЧКОЈ
 181. БЕСПЛАТНА ШКОЛА КОШАРКЕ У ОШ "ИВО ЛОЛА РИБАР"
 182. МАРАТОН ЗА "ГИНИСА" ПРОШАО КРОЗ СОМБОР
 183. "СОМАРАТОНЦИ" У ПУНОМ ТРКАЧКОМ ПОГОНУ
 184. МИЛАНА ЈАКШИЋ ТЕМПИРА ФОРМУ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО
 185. ПЕТ СОКОЛОВА ОСВОЈИЛО ПЕТ МЕДАЉА У САРАЈЕВУ
 186. НА ТРИАТЛОНУ У МАЂАРСКОЈ ПАО РЕКОРД СОМБОРА У ЖЕНСКОМ МАРАТОНУ
 187. ПК "СОМБОР" ИМА ПОДМЛАДАК КОЈИ ОБЕЋАВА
 188. ЗАВРШАВА СЕ ПРОЈЕКАТ "СПОРТСКО ЕДУКАТИВНО ЛЕТО"
 189. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ ПОНОВО ОБЕЛЕЖИО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ
 190. СОМБОР ВИЂЕН КАО СТРАТЕШКА ТАЧКА ЗА РАЗВОЈ ОДБОЈКАШКОГ СПОРТА
 191. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ПЕТИ УЛТРАМАРАТОН СОМБОР-БАЈА
 192. ТОКОМ АВГУСТА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА ДЕЧИЈЕГ ФИТНЕСА
 193. ПЛИВАЧИ "ФЕНИКСА" НАСТУПИЛИ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У БЕОГРАДУ
 194. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ НАЈБОЉИ У СВОЈОЈ КАТЕГОРИЈИ
 195. ПОСЛЕДЊЕГ ВИКЕНДА ЈУЛА У СОМБОРУ, ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 196. НИКОЛА ЈОКИЋ ПОСЕТИО "СПОРТИЋ" И ПОЗВАО СОМБОРЦЕ ДА УЧЕСТВУЈУ НА ТУРНИРУ У БАСКЕТУ
 197. ТРИ ПЕХАРА И ЧЕТРНАЕСТ МЕДАЉА ЗА "ФЕНИКСОВЦЕ" У ВРБАСУ
 198. НАЈБОЉИ АТЛЕТИЧАРИ „МАРАТОНА“ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ
 199. КК "ДУШАН СТАНИЧКОВ" ИЗНЕДРИО ЈОШ ДВА МАЈСТОРА КАРАТЕА
 200. ЧЛАНОВИ АРК "СОМАРАТОН" НАСТУПИЛИ У ЗЕМЉИ И ИНОСТРАНСТВУ
 201. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ И МАРКО КОЛОВИЋ ЗАБЛИСТАЛИ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 202. ТОКОМ ЈУЛА У СОМБОРУ, БЕСПЛАТНА ШКОЛА ФУДБАЛА
 203. НОВИ РЕКОРД АЛЕКСЕ РАЂЕНОВИЋА!
 204. УКЉУЧЕНА СТРУЈА НА ОБЈЕКТУ БИВШЕ ПРВЕ УПРАВЕ У ГАКОВУ
 205. АЛЕКСАНДАР МАРКОВИЋ ВИЦЕШАМПИОН ДРЖАВЕ У УЛТРАМАРАТОНУ НА 12 САТИ
 206. БЕСПЛАТНА ШКОЛА РВАЊА ЗА ДЕЦУ
 207. ТАКМИЧАРИ "ИПОНА" УЧЕСТВОВАЛИ НА ТУРНИРУ У СТАНИШИЋУ
 208. ТРИДЕСЕТАК СОМАРАТОНАЦА УЧЕСТВОВАЛО НА ТРЦИ ПРИЈАТЕЉСТВА У КУЛИ
 209. ОД ЈУЛА "СПОРТИЋ НА БАЗЕНУ"
 210. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА БОКСЕРЕ БК "СОМБОР" НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 211. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СОМБОРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ
 212. ОСАМ МЕДАЉА ЗА ПЛИВАЧЕ ПК "СОМБОР" У НОВОМ САДУ
 213. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА ВОЈВОДИНУ НА РЕГИОНАЛНОМ ПРВЕНСТВУ ЕВРОПЕ У СПОРТСКОМ КАРАТЕУ
 214. РАДНИЧКИ ИЗБОРИО ОПСТАНАК, ЖАК И ПОЛЕТ ИСПАЛИ
 215. ОДЛИЧАН ВИКЕНД ЗА КАРАТИСТЕ "СОМБОРЦА" У БЕОЧИНУ
 216. РАДНИЧКИ СЛАВИО У ГРАДСКОМ ДЕРБИЈУ
 217. УПРИЛИЧЕН ПРИЈЕМ ЗА УЧЕСНИКЕ ШКОЛСКЕ ОЛИМПИЈАДЕ
 218. СОМБОРСКИ КАРАТИСТИ НАСТУПИЛИ НА ШКОЛСКОЈ ОЛИМПИЈАДИ
 219. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ ИСПЛИВАО НОВИ НАЦИОНАЛНИ РЕКОРД
 220. РВАЧИ "СОКОЛА" ОДБРАНИЛИ ЕКИПНУ ТИТУЛУ
 221. ЗОРИЦА КУЛИЋ ПОСТАВИЛА НОВИ СОМБОРСКИ РЕКОРД У МАРАТОНУ
 222. ДВА ЗЛАТА ЗА МИЛАНУ ЧОНИЋ НА ПЛИВАЧКОМ МИТИНГУ У БЕОГРАДУ
 223. ЧЕТИРИ КАДЕТСКА ПРВАКА ДРЖАВЕ ИЗ РЕДОВА "СОКОЛА"
 224. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ДУБРОВНИКУ
 225. ТОКОМ МАЈА МЕСЕЦА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА ФИТНЕСА
 226. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН ОД ОВЕ ГОДИНЕ ИМА НОВУ ТРАСУ
 227. ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ "СОМБОРЦА" НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА ПОЛЕТАРЦЕ, ПИОНИРЕ И НАДЕ
 228. РАДНИЧКИ ОПЕТ ПОРАЖЕН, ЖАК УЗЕО БОД, СЛОГА ДЕКЛАСИРАЛА ТЕКСТИЛАЦ
 229. "СРБИЈА ОПЕН 2016." - ЈЕЛЕНИ ЛУКИЋ ПРВО МЕСТО У ФИТНЕСУ
 230. КОНКУРС ЗА ИЗБОР АМБАСАДОРА КОКА-КОЛА ПОКРЕТА ЗА РАДОСТ
 231. "СОМАРАТОНЦИ" НА БЕОГРАДСКОМ МАРАТОНУ
 232. ДЕВЕТ МЕДАЉА ЗА ПОДМЛАДАК "СОМБОРЦА" У ЧАЧКУ
 233. РАДНИЧКИ ПРЕУЗЕО ФЕЊЕР, ЧОНОПЉАНЦИМА КОМШИЈСКИ ДЕРБИ
 234. КАРАТИСТИ "ДУШАН СТАНИЧКОВА" ИЗБОРИЛИ ПЛАСМАН НА ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ
 235. НОВЕ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТЕ "СОМБОРЦА"
 236. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У БАЈИ И ВРШЦУ
 237. РАДНИЧКИ ИЗГУБИО ОД ФЕЊЕРАША, ЖАК И СЛОГА СИГУРНИ КОД КУЋЕ
 238. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ОСИЈЕКУ И НОВОМ САДУ
 239. ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА "СОМБОРАЦ" НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ
 240. ЗЛАТО ЗА ИВАНУ СТЕПАНОВИЋ У БЕОГРАДУ
 241. ЛАЗАР РИШАР ТРЧАО У ПАРИЗУ! У СУБОТУ НА ХИПОДРОМУ "ТРКА ЗА ЛАЗАРА"
 242. "СОМАРАТОНЦИ" ЗАПОЧЕЛИ СЕЗОНУ НА ПАЛИЋУ, ЛАЗА ТРЧАО У ПАРИЗУ!
 243. КАРАТЕ: ЈЕЛЕНА И ВАЊА ВИЦЕШАМПИОНКЕ БАЛКАНА, ИВАНИ СТЕПАНОВИЋ БРОНЗА
 244. ЏУДИСТИ "ИПОНА" УЧЕСТВОВАЛИ НА МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ "ТУРИЈА 2016."
 245. РВАЊЕ: ДОМИНАЦИЈА "СОКОЛОВА" СЕ НАСТАВЉА
 246. БЕСПЛАТНА ШКОЛА ОДБОЈКЕ У СОМБОРУ И ЧОНОПЉИ
 247. ОБЕЛЕЖЕНА ШЕСТА ГОДИШЊИЦА АРК "СОМАРАТОН" СОМБОР
 248. МЕМОРИЈАЛ "ИГОР АНАЂЕЛКОВИЋ" ДЕВЕТНАЕСТИ ПУТ
 249. У АПРИЛУ БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА "ТРОФЕЈ СОМБОРА 2016"
 250. РВАЊЕ: "СОКОЛИМА" СЕ СМЕШИ ТИТУЛА
 251. БЕСПЛАТНА ШКОЛА РУКОМЕТА ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ И ДЕЧАКЕ ИЗ СОМБОРА
 252. "СОМБОРСКЕ" ПРОГЛАСИЛЕ НАЈБОЉЕ СПОРТИСТЕ - ЛАУРЕАТ МАРКО СИКИМА
 253. ПРОГЛАШЕНИ НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ СОМБОРА ЗА 2015. ГОДИНУ - ГРАН ПРИ ЈЕЛЕНИ ЛЕКОВИЋ
 254. ПРЕДСРАГ ПЕРУНИЧИЋ ПОСЕТИО „ВОЛЕЈ СТАРС“
 255. КАРАТИСТКИЊА АНА ДУЧИЋ, ПРЕД ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА
 256. ФУДБАЛЕРИ "СЛОГЕ" ПОБЕДНИЦИ ПРВЕ ЗИМСКЕ ЛИГЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ
 257. ПРЕДЛОЖЕНЕ РАНГ ЛИСТЕ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПОТРЕБА У СПОРТУ
 258. НА ХУМАНИТАРНОМ ТУРНИРУ ЗА ЛАЗАРА РИШАРА, ПРИКУПЉЕНО 30.100 ДИНАРА
 259. КК "РАВАНГРАД" ПОЛАГАЊЕМ ОКОНЧАО УСПЕШНУ ГОДИНУ
 260. САРАДЊА СОМБОРСКИХ ОДБОЈКАШКИХ КЛУБОВА
 261. РВАЊЕ: СОМБОРЦИМА ИЗМАКЛЕ МЕДАЉЕ НА БАЛКАНСКОМ ШАМПИОНАТУ
 262. ПРИГРЕВИЦА -У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ТУРНИРЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ, БАСКЕТУ И ТЕНИСУ
 263. ОВОГОДИШЊИ "ТРОФЕЈ СОКОЛА" ОКУПИО РЕКОРДАН БРОЈ РВАЧА
 264. СПУШТЕНА ЗАВЕСА НА ЈЕСЕЊИ ДЕО СЕЗОНЕ У БАЧКОЈ ФУДБАЛСКОЈ ЛИГИ
 265. ЏУДО: БРОНЗА УНИ БОШЊАЧИЋ, НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 266. РАДНИЧКИ НИ СА ИГРАЧЕМ ВИШЕ, НЕ МОЖЕ ДО ПОЗИТИВНОГ РЕЗУЛТАТА!
 267. ДВА СОМБОРСКА ВЕТЕРАНА НА IX САВСКOМ ПОЛУМАРАТОНУ
 268. УТАКМИЦА ЖАК-РАДНИЧКИ, СЛИКА ОЧАЈНОГ СТАЊА У СОМБОРСКОМ ФУДБАЛУ
 269. РАДНИЧКИ ПОБЕДИО, ЖАК И СЛОГА ПОРАЖЕНИ
 270. ЖАК ПОРАЖЕН ОД ЛИДЕРА, РАДНИЧКИ УЗЕО БОД, ЧОНОПЉАНЦИ СЛАВИЛИ
 271. САВА МИЈОКОВИЋ ПОНОВО НАЈБОЉИ
 272. АРК "СОМАРАТОН" - ЧЕТИРИ ДЕБИТАНТА НА ОВОГОДИШЊЕМ ДУНАВСКОМ ПОЛУМАРАТОНУ
 273. РАДНИЧКИ РЕМИЗИРАО СА ЗАДРУГАРОМ, ЖАК И СЛОГА ПОРАЖЕНИ
 274. ЖАК ПОБЕДИО ЛИДЕРА ПРВЕНСТВА, СЛОГА ДЕКЛАСИРАЛА АПАТИНЦЕ, РАДНИЧКИ ОПЕТ ИЗГУБИ0
 275. У ТОКУ ОБНОВА АТЛЕТСКЕ СТАЗЕ НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ У СОМБОРУ
 276. ДАМЕ ТРЧАЛЕ ТРКУ ЗАДОВОЉСТВА
 277. РК "СОКО" СОМБОР - БЕСПЛАТНА ШКОЛА РВАЊА У СТАПАРУ
 278. БАРАК И БОЈИЋ ОСВОЈИЛИ "СЕЛЕНЧА ОПЕН"
 279. БК "СОМБОР" ОРГАНИЗУЈЕ БЕСПЛАТНУ ШКОЛУ БОКСА
 280. ПРИЈАВЕ ЗА ТУРНИР У НОЖНОМ ТЕНИСУ (КОЦКАМА) ПРИМАЈУ СЕ ЈОШ ДАНАС
 281. ДО КРАЈА ОКТОБРА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА КОШАРКЕ ЗА СОМБОРСКЕ МАЛИШАНЕ
 282. У СУБОТУ ТРЕЋИ САЈАМ СПОРТА, КУЛТУРЕ И ОБРАЗОВАЊА "СО-СА2015"
 283. СОМБОРСКИ КЛУБОВИ ДРЖЕ ФЕЊЕР БАЧКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ
 284. БЕСПЛАТНА ШКОЛА СКВОША У СОМБОРУ
 285. НА "ЧВОРКУ" ТРЕЋИ ПУТ ОДРЖАН СПОРТСКИ МИНИ ФЕСТ
 286. КЉАЈИЋЕВО - ЕКИПА "СТУДЕНТ", ПОБЕДНИК ТУРНИРА У БАСКЕТУ
 287. СОМБОР БИО ДОМАЋИН ОСОБАМА СА СМЕТЊАМА У РАЗОВЈУ - УЧЕСНИЦИМА ШТАФЕТНЕ ТРКЕ
 288. БРАЋА ВУКОВИЋ НАЈБОЉИ У "КОЦКАМА"
 289. ТРИДЕСЕТ ДУГОПРУГАША ИСТРЧАЛО УЛТРАМАРАТОН БАЈА-СОМБОР
 290. РАДНИЧКИ ДОЖИВЕО ДЕБАКЛ НА СТАРТУ ПЕВЕНСТВА! СРАМАН НАСТУП ЦРВЕНО-БЕЛИХ ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА
 291. ЕКИПА "ВРБАС" ОСВОЈИЛА ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СОМБОРА У БАСКЕТУ
 292. УСКОРО ДОДАТНО ОПРЕМАЊЕ ФИТНЕС ПОЛИГОНА НА НОВОЈ СЕЛЕНЧИ
 293. СУТРА НА СОМБОРСКОМ ШТРАНДУ ПОЧИЊЕ БЕСПЛАТНА ШКОЛА ОДБОЈКЕ
 294. ОБНОВЉЕНИ ОБЈЕКТИ СЦ „СОКО“ СОМБОР! БАЗЕН ДОБИО РЕФЛЕКТОРЕ, УРЕЂЕНИ СПОРТСКИ ТЕРЕНИ...
 295. ЂУКА ЧЕЉУСКА ТРЕЋИ НА МИНИМАРАТОНУ У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ
 296. ТАКМИЧАРИ ПК "ПОЛЕТ" ПЛИВАЛИ НА ЗОБНАТИЧКОМ ЈЕЗЕРУ
 297. ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ГРАДА СОМБОРА У STREETBALL-u
 298. СОМБОРАЦ МИРКО ЕРДЕЉИ, ПОБЕДНИК VI НОЋНОГ МАРАТОНА!
 299. ОТКАЗАН СОМБОРСКИ ЛЕТЊИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ!
 300. ЗАЈЕДНИЧКИ ТРЕНИНГ ПОВОДОМ ОЛИМПИЈСКОГ ДАНА ТРЧАЊА
 301. РВАЊЕ: ФРАТРИЋУ ИЗМАКЛО ЗЛАТО НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА МЛАЂЕ ПИОНИРЕ
 302. ПРИЈАВЕ ЗА БРЕСТОВАЧКИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ ДО 18. ЈУНА
 303. РАДНИЧКИ СЕ РЕМИЈЕМ ОПРОСТИО ОД ВОЈВОЂАНСКЕ ЛИГЕ
 304. СОМБОРСКИ ШКОЛАРЦИ ЗАПАЖЕНИ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У АТЛЕТИЦИ
 305. ПЕТ МЕДАЉА ЗА "РАВАНГРАД" НА КПУ ПОДУНАВСКИХ ЗЕМАЉА
 306. СПОРТСКИ САВЕЗ ГРАДА СОМБОРА ДОБИТНИК МАЈСКЕ НАГРАДЕ
 307. РАДНИЧКИ ЗАБЕЛЕЖИО ОСАМНАЕСТИ ПОРАЗ У СЕЗОНИ
 308. МАЈСКА НАГРАДА СОМБОРСКОМ СПОРТСКОМ САВЕЗУ
 309. ДАНИЕЛ ФАК, ПОБЕДНИК 36. СОМБОРСКОГ ПОЛУМАРАТОНА
 310. КАРАТЕ - ТАМАРА РАДИЧЕВ НАЈБОЉА У ДРЖАВИ
 311. ПРИЗНАЊЕ ЗА СПОРТСКИ САВЕЗ ГРАДА СОМБОРА
 312. РАДНИЧКИ ДЕКЛАСИРАН У НОВОЈ ПАЗОВИ
 313. КАРАТИСТИ "РАВАНГРАДА" НА ТАКМИЧЕЊУ У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
 314. ПРИГРЕВЧАНИ ОДНЕЛИ БОДОВЕ ИЗ СОМБОРА
 315. МИНИСТАР СПОРТА УДОВИЧИЋ: УВЕСТИ РЕД У СВЕ СФЕРЕ СПОРТА
 316. ФУТСАЛЕРИ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ НА ПРИПРЕМАМА ЗА "7. ФУТСАЛ КУП ЗА МИР"
 317. РАДНИЧКИ РЕМИЗИРАО СА ДИРЕКТНИМ КОНКУРЕНТОМ ЗА ОПСТАНАК У ЛИГИ
 318. РВАЊЕ: ПРВИ ПЕХАР МЕМОРИЈАЛА "ПЕТАР ЦУЦИЋ" ПРИПАО РАДНИЧКОМ
 319. ПОБЕДА РАДНИЧКОГ ПРЕД ИЗУЗЕТНО ВАЖНО ГОСТОВАЊЕ
 320. ЗЛАТО ЗА ИГОРА ЦВЕТИЋАНИНА У ХРВАТСКОЈ
 321. КАРАТИСТИ "РАВАНГРАДА" НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ - МАРКО ФИРАЊ НАЈБОЉИ У КАТАМА
 322. МАРИН ИЛИЋ ПОБЕДНИК ШАХОВСКОГ ТУРНИРА РЕКРЕАТИВАЦА
 323. РАДНИЧКИ ПОРАЖЕН У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ
 324. ШЕСТ МЕДАЉА ЗА ПЛИВАЧИЦЕ "ПОЛЕТА" НА МИТИНГУ У СУБОТИЦИ
 325. ПОЧИЊЕ ПИОНИРСКА ЛИГА "ИГРАЈ ФУДБАЛ, БУДИ СРЕЋАН"
 326. МЛАДИ ФУДБАЛЕРИ РАДНИЧКОГ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ
 327. СПОРТСКИ САВЕЗ ОРГАНИЗУЈЕ БЕСПЛАТАН ШАХОВСКИ ТУРНИР ЗА СВЕ СОМБОРЦЕ
 328. СПОРТСКА САРАДЊА СОМБОРА И БАЈЕ НАСТАВИЋЕ СЕ И У 2015. ГОДИНИ
 329. ОДРЖАНО ОПШТИНСКО ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ У СТРЕЉАШТВУ
 330. "СОМБОР ОПЕН 2015" - ТАКМИЧЕЊЕ У СПОРТСКОМ АЕРОБИКУ, ФИТНСУ И ФИТНЕС-АЕРОБИКУ ТИМОВА
 331. КК "РАВАНГРАД" ОСТВАРИО ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ РЕЗУЛТАТА У ИСТОРИЈИ КЛУБА
 332. МАРКО ЦИМЕША ПРВАК ДРЖАВЕ У БОВЛИНГУ, МИЛКА ДУКИЋ-МИЉЕШИЋ ТРЕЋА

Ко је на мрежи: 90 гостију и нема пријављених чланова