Спорт

АЛЕКСА ДУДУКОВИЋ УЧЕСТВОВАО НА КАМПУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ

Протеклог викенда у Кикинди је одржан Пливачки камп Пливачког савеза Војводине за пионире, а руководилац кампа био је Бојан Раце. Камп је обавезан, осмишљен у циљу праћења и тестирања најбољих пливача најмлађе категорије. Осам дечака и исто толико девојичица је тестирано на 800 метара краул и 200 метара мешовито, а осим тестирања пливачи су се такмичили и на Купу Кикинда. Од два пливача из Сомбора који су позвани у камп, пливачки клуб "Феникс" је представљао Алекса Дудуковић. Иако дугопругаш, Алекса је на Купу Кикинда у дисциплини 50 метара леђно освојио бронзану медаљу.

"СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ У ПРЕСТОНИЦИ

У суботу, 11. новембра 2017. године одржан је 11. Савски полумаратон на Новом Београду, који је уједно био и отворено првенство Србије у полумаратону за ветеране.  Ателтско рекративни клуб "Сомаратон" Сомбор је представљао искусни Ђука Чељскуска који је још једном потврдио одличну форму, истрчавши полумаратонску дистанцу од 21 километар у времену 1:22:02. Чељуска је четврти пут узастопно освојио прво место у својој категорији, а ово је уједно и његово најбоље време остварено ове године. Недеља је била резервисана за најтежу атлетску дисциплину маратон. На Ади Циганлији у Београду одржан је шести маратон Плави круг око Аде, који организује удружење за борбу против дијабетеса, које овом манифестацијом обележава светски дан борбе против ове опаке болести. Маратонску дистанцу од 42.1 километра истрчали су чланови АРК "Сомаратон", Милош Стамболија, Лука Војчевски и Сузана Филиповић.

МИЛАН ГРАХОВАЦ ДРЖАВНИ ПРВАК У ПАРА ПАУЕРЛИФТИНГУ

У суботу, 04. новембра 2017. године, Крагујевац је био домаћин II Државног првенства Србије у пара пауерлифтинг-у по ИПЦ правилима (правилима Светског параолимпијског комитета), које је организовао Национални пара-пауерлифтинг савез Србије. На првенству је наступило више од 50 такмичара у сениорским и ветеранским категоријама из Србије, Македоније, Босне и Херцеговине и Бугарске. У сениорској категорији жена до 45 килограма титулу првакиње Србије освојила је Нина Продановић, чланица Покрета малих људи Србије из Крагујевца, док је првак државе у сениорској категорији до 54 килограма Сомборац Милан Граховац, такође члан Покрета малих људи Србије, који су на овом такмичењу наступили под називом "Little People SRB team".

МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ "СОМБОРЦА" НАСТУПИЛИ НА ПРВЕНСТВУ ДРЖАВЕ

У суботу, 4. новембра 2017. године, Карате федерација Србије је у Чачку организовала овогодишње национално првенство у спортском каратеу за кадете, јуниоре и млађе сениоре. На првенству је учествовало више од 600 такмичара из 108 клубова. Такмичари карате клуба "Сомборац" освојили су сребрну медаљу у дисциплини извођења ката екипно. Женски кадетско-јуниорски  тим "Сомборца" у саставу:  Ана Дучић, Ања Воркапић и Драгана Миличевић освојио је вицешампионску титулу.

АНА ДУЧИЋ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ НАСТУПИЛА НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ

На 10. Светском првенству у спортском каратеу за кадете, јуниоре и млађе сениоре које је одржано од 25. до 30. октобра на Тенерифима у Шпанији, наступио је рекордан број такмичара. У пет дана такмичења, надметало се више од 1700 представника 110 земаља света. Репрезентацију Карате федерације Србије сачињавало је 35 такмичара, 8 у катама и 27 у спортској борби. Поред селектора Косановића, град Сомбор на овом престижном шампионату представљала је и јуниорка Ана Дучић ( 2000. годиште) из карате клуба "Сомборац". Ана је наступила у женском ката тиму Србије у екипном делу такмичења. У конкуренцији 19 ката тимова, Анин тим заустављен је у мечу за бронзану медаљу. Бити међу 5 најбољих на свету је изузетан успех, и најбољи пласман за каташе Србије овога пута, кажу из Карате клуба "Сомборац", и додају да велику захвалност дугују граду Сомбору, који је потпомогао одлазак Ане Дучић на ово Светско првенство.

"СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ У ЉУБЉАНИ И НА ЦЕРУ

У недељу, 29. октобра одржан је 22. Љубљански маратон, на којем је за трчало око 20.000 тркача. Победе су и овог пута биле резервисане за тркаче са Афричког континента, а скоро хиљаду тркача из Србије наступило је у главном граду Словеније. Наш град су на овом великом маратону представљали чланови атлетско рекративног клуба "Сомаратон", а најтежу атлетску дисциплину маратон у дужини од 42,2 километра са новим личним рекородм истрчао је Борис Мајсторовић. Упола краћу трасу у дужини од 21 километра по улицама Љубљане истрчали су наши суграђани Милан Ковачић, Александар Марковић, Слободан Драгић, Атила Сич, Илија Звеканов, Марина Тепавац Брбаклић, Маја Бодрожић и Биљана Везмар. Истог дана је поводом обележавања 103 године од Церске битке  у Текеришу одржан 23. Церски полумаратон. Веома захтевну и брдовиту стазу у дугу 21 километар претрчали су сомаратонци Александар Крнета и Ђорђе Сладаковић.

"СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ НА НОВОСАДСКОМ МАРАТОНУ

Јуче је одржан 25. Новсадски маратон, а више стотина учесника је учествовало на једној од пет дистанци које су се трчале тог дана. Главна маратонска трка на 42,2 километра била је уједно и првенство државе, а првак државе и победник у маратону постао је Александар Аџић из Београда, док је најбржа маратонка била Нора Тркља такође из Београда. Атлетско рекреативни клуб "Сомаратон" из Сомбора је и овог пута био међу бројнијим клубовима, са двадесетак такмичара. Најуспешнији Сомборац на маратонској траси од 42 километра био је Лазар Ришар, а десетак минута након њега у циљ је утрчао и Милан Ковачић са својим новим личним рекордом у маратону. Најтежу дисциплину су савладали и Милош Стамболија, Тијана Одобашић као и ветерани Бошко Јерковић и Арпад Шаркези. Трку на 33 километара истрчао је Петар Шуша, док су на 25 километара трчали  Ђорђе Сладаковић, Борис Мајсторовић, Атила Сич, Жељко Граовац као и  Марина Брбаклић Тепавац, Тамра Рњак, Маја Бодрожић, Биљана Везмар. Трасу од 10 километра су трчали Илија Звеканов и Весна Богишић Вицко, која је четвртим местом у укупном пласману потврдила своју добру форму.

СОМБОРКА МИЛИЦА ЛАЗИЋ ОСВОЈИЛА БРОНЗУ НА ПРВЕНСТВУ СВЕТА ЗА ЈУНИОРЕ У САМБОУ

Милица Лазић, репрезентативка Србије и  чланица сомборског џудо и самбо клуба „Бачка“ остварила је сјајан успех на Светском јуниорском првенству у самбоу 2017. године, одржаном од 14. до 16. октобра у Новом Саду. Милица је, у  категорији јуниорки до 52 килограма, освојила треће место и бронзану медаљу. Са бронзаном медаљом око врата Милица ће се опростити од јуниорске категорије, а од наредне године такмичиће се као сениорка. Осим што је успешан спортиста, Милица је бруцош Правног факултета у Новом Саду и већ је, како каже, ускладила студентске обавезе са тренинзима. На Светском првенству у категорији млађих јуниорки борила се и Анђела Лончар, такође чланица Џудо и самбо клуба „Бачка“. Подршку младим Сомборкама и репрезентацији Србије, пружили су Сомборци који воле овај спорт, а локална самоуправа је за њих обезбедила превоз. Подршку јуниорима пружила је и Антонија Нађ Косановић, члан Градског већа за спорт, децу и омладину, као и Влатко Беловуковић, први тренер сомборског Џудо и самбо клуба „Бачка“ и селектор сениорске националне репрезентације Србије у самбоу.

РЕКОРДАН БРОЈ СОМАРАТОНАЦА НАСТУПИО У АПАТИНУ

У недељу, 15. октобра 2017. године одржан је 22. Дунавски полумаратон у Апатину, са стартом и циљем у Бањи Јунаковић. Овогодишње издање трке привукло је велики број тркача из неколико држава, а прелеп и сунчан дан био је разлог да више да 600 тркача узме учешће на полумаратонској трци на 21 километар или у трци на 5 километара. Победник 22. Дунавског полумаратона био је словенац Себастијан Пуш, док је у женској конкуренцији тријумфовала Нора Тркља, чланица АК "Црвена Звезда" Београд. Атлетско рекреативни клуб "Сомаратон" Сомбор био је убедљво најбројнији клуб на овој трци са више од 40 тркача, који су завршили једну од две трке. Поред тога што су били најбројнији, Сомборци су били и брзи па је чак три сомаратонца било међу првих десет финишера на полумаратону. Јосип Мајор је трку завршио на четвртом месту у генералном пласману и као други у својој старосној категорији, одмах иза победника из Словеније. Ђука Чељуска је полумаратон завршио такође међу првих десет и као први у својој категорији, као и Милош Кесић који је поред одличног пласмана у првих десет тркача заузео и друго место у својој категорији. На постоље у старосним категоријама попели су се и Весна Бјелан, Мина Тиетз, Аријана Анишћ и Арпад Шаркези, а свој први полумаратон у Апатину истрчале су Сања Милошевић и Тамара Стојковић. Трасу од 21 километара истрчали су и Лазар Рипшар, Марина Брбаклић Тепавац, Тијана Одобашић, Зоран Николић, Ђорђе Сладаковић, Атила Сич, Данијел Шокац, Милош Стамболија, Тамара Рњак, Илија Зваканов, Драган Тркуља, Милош Петровић, Биљана Везмар, Бошко Јерковић, Маја Бодрожић, Јакша Зековић, Борис Мајсторовић, Слободан Драгић, Мирко Ердељи, Ивана Вукелић и Ђорђе Вучковић. Најуспешнији сомаратонац на трци на 5 километара био је Милан Ковачић, који је трку завршио на шестом месту, а ову трасу су истрчали и Александар Крнета, Леа Сич, Лана Марковић, Теодора Радић, Маријана Вуковић, Сандра Марковић, Ивана Шокац, Јелена Станимировић, Татјана Ћосовић и Милица Карафилов.

МАКСИМ ТРЗИН СА ДВА ПРВА МЕСТА НАПРАВИО ОДЛИЧНУ УВЕРТИРУ ЗА ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО

Максим Трзин, бодибилдер из Бачког Брега је на такмичењима одржаним претходног викенда у Јагодини и Бору, освојио два прва места у категорији Сениора +90 килограма и постигнутим резултатима је био апсолутни победник оба такмичења. Трзин каже да је задовољан тренутном формом и оствареним резултатима, али напомиње да најбитнија такмичења тек предстоје и да је максимално фокусиран на Државно првенство које ће бити одржано 28. октобра у Београду.

АНА ДУЧИЋ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ БРУСИ ФОРМУ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО

Најбољи кадети, јуниори и млађи сениори Србије наступили су протеклог викенда у Ријеци, на традиционалном карате турниру "Croatia open", а за репрезентацију Србије био је ово контролни наступ у склопу припрема за Светско првенство. На овом веома квалитетном турниру наступила је и чланица карате клуба "Сомборац" Ана Дучић, која је са репрезентативним ката тимом у екипним извођењима ката освојила бронзану медаљу, док је у појединачном наступу била надомак медаље. У конкуренцији 40 јуниорки Ана је изгубила меч за бронзану медаљу и заузела пето место. Током два дана надметања, у Ријеци  је наступило више од 1700 такмичара из 28 земаља . Репрезентација Србије у катама, коју води сомборац Петар Косановић, освојила је укупно 7 медаља и то: једну златну, две сребрне и четири бронзане. Светско првенство за кадете, јуниоре и млађе сениоре одржаће се на Тенерифима од 25. до 29. октобра 2017. године.

ЧЕТВРТИ ПУТ У СОМБОРУ ДАМЕ ТРЧАЛЕ

У Сомбору је по четврти пут организована трка "Даме трче" која је ове године имала хуманитарни карактер. У оквиру манифестације одржана је и трка најмлађих. Трка за срећније детињство. Више од стотину дама међу којима су биле девојке, средњошколке, труднице, младе мајке, баке, рекреативке а и оне које су по први пут трчале, истрчало је пет километара дугу трку и показало озбиљан и одговоран однос према спорту, рекреацији и здравом начину живота. - Осећај је феноменалан, зато што ми данас морамо да се подржимо и данас, више него икада нам је потребна емпатија у друштву. А разлог због чега смо истрчале 5 километара је да просто анимирамо жене да се баве физичком активношћу и брину о свом здрављу, казала је глумица Ивана Јовановић. У поодмаклој трудноћи успешно је истрчала трку Бојана Марић. - И ове године сам се одазвала иако сам у другом стању, што и није проблем, идем лагано. Сваке године се врло радо одазовем и ово је идеална прилика за жене које не трче толико. Ето пет километара је супер за истрчати, каже Бојана. Победница трке је Весна Вицко Богишић. - Тешко је било, поготово при крају. Све у свему, ипак фантастично. Годинама се бавим само рекреативно трчањем у АРК Сомаратон и колико ми дозвољава време и мало дете успевам да два до три пута недељно одржавам кондицију. Атлетско рекреативни клуб Сомаратон из Сомбора по четврти пут организује трку „Даме трче" која из године у годину има све више активних учесница. - Ова трка има све већи значај. Због своје мисије коју има а то је да покажемо да даме могу да учине нешто за себе, да их мотивишемо да учине један активан дан што су оне данас и учиниле, нагласио је Дамир Марковић, председник АРК "Сомаратон". Манифестацију су отворили најмлађи "Трком за срећније детињство" а овогодишња трка имала је хуманитарни карактер јер су прикупљана средства за опрему просторија Дневног центра за пацијенте лечене од рака и шећерне болести. Трку је подржао Град Сомбор, Црвени крст, Спортски савез града Сомбора, Друштво за борбу против рака и Триатлон клуб "Спринт". Комплетне резултате јучерашње трке са постигнутим временима можете погледати ОВДЕ. (РТВ)

ДЕСЕТ ГОДИНА РК "СОКО"- РЕВИЈАЛНИ МЕЧ СРБИЈА - СОКО

Следећег викенда, 6, 7. и 8. октобра, један од најмлађих спортских клубова у Сомбору, Рвачки клуб Соко обележиће деценију рада. Програмом је предвиђено да се 6. октобра ретроспективом фотографија и трофеја хронолошки прикаже шта је постигнуто у минулих десет година. Том приликом ће спонзорима и најзаслужнијим члановима бити додељене повеље и захвалнице. У суботу, 7. октобра одржаће се ревијални сусрет у којем ће се екипа Сокола супротставити кадетској репрезентацији Србије. Сусрет почиње у 18,30 сати. Традиционални, девети пореду међународни турнир „Трофеј сокола“ је у недељу од 10 сати. Према највама, очњекује се више од 150 такмичара из пет земаља. За овај јубилеј клуб је припремио лепу брошуру у којој су кроз слику и реч приказани сви  најзначајнији тренуци у десетогодишњој историји клуба. Цео програм одвијаће се у Соколском дому.

ОДБОЈКАШИЦЕ СОМБОРСКОГ КЛУБА „ЦВС“ ДРУГЕ НА ТРЕЋЕМ МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ ЗА КАДЕТКИЊЕ У ОДБОЈЦИ

Трећи међународни турнир за кадеткиње у одбојци „Twisters 2017“ одржан је у Тузли. На турниру су учествовале сомборске одбојкашице, чланице ОК „ЦВС“, ЖОК „Тења“ – Тења (Хрватска) и одбојкашице домаћег клуба ОК „Twisters“. Турнир је прошао у фер и спортској атмосфери, а пехар и прво место освојиле су Тузланке које су победиле гостујуће екипе. Сомборке су победиле екипу из Тења и освојиле друго место. Сомборкама су осим тренера подршку пружили и Антонио Ратковић, заменик градоначелнице Сомбора и Антонија Нађ Косановић, члан Градског већа за област спорта, деце и омладине, те Драган Максимовић, председник Управног одбора  Спортског савеза града Сомбора. Са спортског терена у СКПЦ „Мејдан“, где је турнир 24. септембра 2017. године одржан, одбојкашице и представници градова су дружење наставили на Панонским језерима и договорили се да Сомбор буде домаћин следећег, 4. Међународног турнира за кадеткиње у одбојци.

БОГАТ ТРКАЧКИ ВИКЕНД ЗА "СОМАРАТОНЦЕ"

Богат тркачки викенд за чланове АРК "Сомаратон" почео је на Палићу, где су учествовали на "Винском маратону", јединственој спортско – туристичкој манифестацији која се први пут одржала у нашој земљи. Више од 200 учесника је имало прилику да истрчи 21 километар по веома занимљивој траси која се протезала по целом Палићу, пролазећи кроз и поред најбољих винарија тог краја. Од Сомбораца, први "Вински маратон" су успешно завршили Фридрих Балинт, Дамир Марковић, Драган Коларић, Атила Сич, Борис Мајсторовић, Марина Брбаклић Тепавац, Маја Бодрожић и Биљана Везмар. Истог дана у Републици Хрватској у Копачком риту одржан је 2. Барањски полумаратон са стартом и циљем код дворца у Тиквешу, а трчало се кроз резерват природе, што је одушевило око 200 учесника овог полумаратона. Трку је завршио и члан Арк "Сомаратон" Милош Кесић који је у генералном пласману био осми, а први у својој старосној категорији. За крај тркачког викенда одржан је и 3. Оџачки полумаратон који се ове године одржао на новој кружној стази, са укупно четири круга. Трку је обележила изузетно јака конкукренција, а поред набољих домаћих такмичара, победе у мушкој и женској конкуренцији су ондели тркачи из Кеније. Чланови "Сомаратона" су поново били међу најбројиним екипама, а најбржи Сомборац на полумаратонској траси у Оџацима био је Лазар Ришар. Уз њега, полумаратон су истрчали и Ђорђе Сладаковић, Зоран Николић, Борис Мајсторовић, Милош Стамболија, Бошко Јерковић, Тијана Одобашић, Тамара Рњак и Арпад Шаркези који је заузео треће место у својој категорији. Трасу од десет километара је истрчао Данијел Шокац, а Александар Крнета и Ивана Шокац су истрчали трку на пет километара. Без обзира на велики број трка, у суботу је одржано јубиларно 60. коло Тркачке лиге "Сомаратон" на којем је двадесет учесника истрчало пет километара на градском хиподрому у Сомбору.

КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" УСПЕШНО ОТВОРИЛИ ТАКМИЧАРСКУ СЕЗОНУ

У Банатском Новом Селу протеклог викенда одржано је Првенство Војводине у спортском каратеу за кадете, јуниоре и млађе сениоре. На првом званичном такмичењу у новој сезони, карате клуб "Сомборац" наставио је са постизањем вредних резултата. У дисциплини извођења ката, ученици тренера Петра Косановића освојили су 6 медаља и то: 2 златне, 3 сребрне и 1 бронзану. Најсјајније одличје и шампионску титулу освојио је млађи сениор Дејан Кемер, као и јуниор Алекса Човић. Вицешампионску титулу и сребрну медаљу у појединачним наступима освојиле су јуниорка Ана Дучић и кадеткиња Ања Воркапић. У екипним наступима сребрно одличје припало је кадетско - јуниорском женском ката тиму у саставу: Ана Дучић, Ања Воркапић и Драгана Миличевић. Бронзану медаљу освојио је јуниор Милош Миланковић. Надомак медаље била је кадеткиња Драгана Миличевић која се морала задовољити петим местом. Карате клуб "Сомборац" је у укупном пласману у извођењу ката заузео прво место. Сви такмичари карате клуба "Сомборац" остварили су право наступа на државном првенству које се одржава 4. новембра 2017 године. И млађа селекција карате клуба "Сомборац" успешно је отпочела нову такмичарску сезону. Протеклог викенда у Инђији, у организацији Карате савеза Војводине, одржан је Куп Војводине за полетарце, пионире и наде. Надметања су се одвијала у свим дисциплинама спортског каратеа по правилима Карате Федерације Србије . Такмичари "Сомборца" су освојили шест медаља у дисциплини извођења ката појединачно и то три златне и три сребрне. Најуспешније су биле Тамара Миличевић, Дајана Антић и Кристина Косановић које су у својим категоријама освојиле златне медаље. Сребрне медаље освојили су: Душан Савић, Вијолета Беретић и Кристина Коловић. Сви освајачи медаља стекли су право учешћа на  Купу Србије који ће бити одржан 5. новембра.

СОМАРАТОНЦИ ПРОТЕКЛОГ ВИКЕНДА ТРЧАЛИ У БЕОГРАДУ И САРАЈЕВУ

Ни олујно невреме није зауставило неколико хиљада учесника, да у сада већ традиоционалној уличној трци "Београдски 10К" истрче задату трасу од десет километара, од Ушћа преко Бранковог моста и назад у Нови Београд. На овој спортској приредби учествовали су и чланови АРК "Сомаратон", а деоницу од 10 километара истрчали су Тамара Рњак, Снежана Радовић, Биљана Везмар, Марина Тепавац, Маја Бодрожић, Сања Милошевић, Атила Сич и Борис Мајсторовић. Најбољи резултат од Сомбораца остварила је Тијана Кабић, која је у конкуренцији 2.000 дама заузела одличнодванаесто место. Илија Звеканов члан Арк "Сомаратон" је у недељу учестваовао на полумаратону који је одржан у Сарајеву, на којем је успешно истрчао 21 километар и обавио припреме за јесењи део сезоне.

ЏУДИСТИ "ИПОНА" ОДЛИЧНИ У СУБОТИЦИ И КАЋУ! УПИС НОВИХ ЧЛАНОВА У ТОКУ

Чланови Џудо клуба "Ипон" из Сомбора учествовали су на Појединачном првенству Војводине за полетарце у Каћу. У конкуренцији 28 клубова и укупно 152 такмичара, највише успеха имао је Немања Шуша који је у категориј до 46 килограма освојио друго место и постигао одличан успех. Мање такмичарске среће имали су Сара Миланко (-25кг) и Страхиња Михаљевић (-28кг) којима је ово било прво такмичење на којем су учествовали. Екипу су предводили тренери Антун Блашковић и Маријана Милковић. Такмичари "Ипона" су у суботу, 16. септембра учествовали на шестом интернационалном џудо турниру "Дан града Суботице" и 2. коло еуро лиге  у спортској хали у Суботици. На турниру је учествовало око 250 такмичара из Хрватске, Мађарске, Румуније и Србије. Иако је ово за већину џудиста "Ипона" био и први турнир након летње паузе, резултат није изостао ни овог пута. Алекса Илић и Немања Шуша заузели су прво место у својим категоријама, докок су Сара Миланко и Милош Мећава и поред одличног залагања остали без одличја. Тренери Антун Бласковиц и Маријана Милковић задовољни су знањем и резултатом својих такмичара. Из џудо клуба "Ипон" позивају нове чланове да им се придруже, сваког понедељка од 18 до 19 сати, и средом и петком од 19 до 20 сати, у Спортском центру "Соко" на бини, а упис је бесплатан.

СОМАРАТОНЦИ УСПЕШНИ У БАЧКОЈ ТОПОЛИ! "ПУЖИЋИ" ТРЧАЛИ НА СУВОЈ ПЛАНИНИ И У БУДИМПЕШТИ

Претходне суботе на Сувој планини је одржана четврта планинска трка "Соколов пут", у оквиру "Skyrunning Lige". У питању је најатрактивнија трка овог типа у Србији, а трчалао се од Нишке бање до највишег врха на Сувој планини – Трема (1.810 метара надморске висине). Учешће на овој трци узело је три члана Арк "Сомаратон" из Сомбора. Дејана Буторац је успешно завршеном трком на 30 километара постигла велики успех, комплетиравши све четири трке које чине "Skyrunning Lige" Србије. Трку је успешно истрчао и Ђорђе Сладаковић, а Александар Крнета је истрчао пратећу трку у оквиру ове манифестације. У недељу, 10. септембра одржан је 32. "Wizz Air" полумаратон у Будимпешти на којем је учешће узело око 20.000 тркача. Један од највећих полумаратона у централној Европи истрчали су и сомаратонци Атила Сич и Марина Брбаклић Тепавац, којима је требало мање од два сата да истрче 21 километар у главном граду Мађарске. Последња трка која је одржана протеклог викенда била је девета меморијална трка ’’Пал Скендеровић’’, а Сомаратонци су били изузетно успешни у трци на 15 километара. Лазар Ришар је трку завршио као трећепласирани, а Тијана Одобашић је победила у женској конкуренцији! Милош Стамболија је освојио друго место у својој категорији, док је Арпад Шаркези награђен посебним признањем као најстарији учесник. Трку је успешно истрчао и Бошко Јерковић.

ФУДБАЛСКИ ВЕТЕРАНИ ДОНИРАЛИ 500 ЕВРА СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ

Сомборско Спортско удружење „Ветерани“,  протеклог викенда било је домаћин Другог међународног фудбалског турнира ветерана. На турниру који се играо на Градском стадиону у Сомбору су, осим домаћина, учествовале екипе ветерана из Радомља и Новог Места у Словенији и екипа из Бања Луке (Република Српска). Сомборски ветерани су као победници прошлогодишњег, били домаћини турнира 2017. године. „Ветерани“ су младо удружење које ће у децембру прославити годишњицу рада, и  у организацији турнира била им је потребна и финансијска подршка. Подршку је, осим осталих, обезбедила и локална самоуправа и на томе су се уручењем захвалнице Антонију Ратковићу, заменици градоначелнице захвалили председник СУ „Ветерани“ др Ненад Вујновић и члан удружења Дејан Новковић. Турнир је протекао у фер плеј игри и дружењу ван терена, а хумани гест екипа из Словеније које су прикупиле 500 евра као донацију сомборској болници, овом турниру су дале и хуманитарни карактер. Донација ће ових дана бити уручена надлежнима у Општој болници „Др Радивој Симоновић“ Сомбор, а „Ветерани“ – победници и овогодишњег турнира, већ се припремају за учешће на наредном турниру.

БЕСПЛАТНИ ТРЕНИНЗИ НА ФИТНЕС ПОЛИГОНУ КОКА-КОЛЕ ДО НОВЕМБРА

Млади Сомборци радо долазе на јавне, бесплатне, али и професионално вођене тренинге који се одржавају на фитнес полигону Кока-Коле на Новој Селенчи. Кока-Кола систем већ две године, осим у Сомбору, овакав вид рекреације подржава у још 36 градова Србије. Једном од тренинга присуствовала је и Антонија Нађ Косановић, члан Градског већа за област спорта, деце и омладине. Нађ Косановић је са младим рекреативцима разговарала о њиховим интересовањима у области спорта, спортским активностима и другим питањима која интересују младе. Наредни тренинг заказан је за петак, 8. септембар 2017. године, од 19 часова, а планирано је и да се традиционално такмичење у уличном вежбању одржи 23. септембра 2017. године, на фитнес полигону на Новој Селенчи у Сомбору. Кока-Кола активне зоне део су програма „Покрет за радост“.

СОМАРАТОНЦИ УСПЕШНИ И БРОЈНИ НА ПРВОМ СУБОТИЧКОМ ПОЛУМАРАТОНУ

У суботу, 02. септембра одржан је први полумаратон у Суботици чиме се и овај град на северу наше државе придружио великој тркачкој заједници. Премијерно издање трке привукло је више од четири стотине тркача који су уживали трчећи кроз централне улице у Суботици, а слоган трке је био "Трчимо кроз историју". У оквиру манифестације одржана је полумаратонска трка на 21 километар и трка на 5 километара. Победници првог Суботичког полумаратона су Иван Мишкељин из Београда у мушкој конкуренцији и Нора Сабо из Будимпеште у женској конкуренцији. Сомаратонци су и на овој трци били један од најбројнијих тимова, а кроз циљ је прошло двадесет чланова АРК "Сомаратон". Најбржи сомаратонац на полумаратонској дистанци био је Дамир Марковић који је до предпоследњег километра био на трећој позицији у трци, да би на крају кроз циљ ипак прошао као четврти, од укупно 311 учесника, са новим личним рекордом у полумаратону 1:23:33 и убедљиво првим местом у својој старосној категорији. Код дама најбољи резултат је имала Тијана Кабић која се попела на победничко постоље са временом 1:33:23 као трећепласирана у женској конкуренцији и тако најавила добре резултате у јесењем делу сезоне. Лазар Ришар је освојио друго место у својој старосној категорији, а у истој категорији Милош Стамболија је био трећи. У конкуренцији дама Аријана Анишић је заузела прво место у својој категорији, а Мина Тиетз друго место. Полумаратон су истрчали и Ђорђе Сладаковић, Балинт Фридрих, Милан Ковачић, Ђорђе Вучковић, Зоран Николић, Слободан Драгић, Атила Сич, Бошко Јерковић, Арпад Шаркези, Тијана Одобашић и Тамара Рњак, којој је ово био први наступ у полумаратону. У трци на 5 километара друго место у женској конкукренцији освојила је сомаратонка Весна Вицко Богишић са временом 21:15, а дистанцу од 5 километара истрчали су и Даниел Шокац, Вања Вулин и Петар Стојановић.

KOМИСИЈА ОДЛУЧИЛА О РАСПОДЕЛИ СРЕДСТАВА У ОБЛАСТИ СПОРТА

Комисија за расподелу средстава у области спорта утврдила је предлог расподеле средстава  у области спорта, односно листу клубова који ће се суфинансирати из средстава обезбеђених Одлуком о првом ребалансу одлуке о буџету града Сомбора за 2017. годину. Надлежна комисија прегледала је пријаве приспеле по јавном позиву за суфинансирање потреба у области спорта за период јул-децембар 2017. године  и утврдила предлог расподеле на седници комисије одржане 28. августа 2017. године. На предложену расподелу учесници конкурса имају право приговора до уторка, 5. септембра 2017. године. Приговор се упућује Комисији за расподелу средстава у области спорта посредством Одељења за друштвене делатности, а подноси се у писаној форми на шалтерима, Услужног центра Градске управе града Сомбора (шалтер 11 и 12), приземље зграде  „Жупанија“, Трг цара Уроша 1, Сомбор. Комисија о приговору одлучује у року од 15 дана од дана његовог пријема. Предлог расподеле доступан је овде, а  оригиналан допис о року за приговор овде.

ОДРЖАНА ПРВА МАНИФЕСТАЦИЈА "Liberty Cycling Race"

Протеклог викенда одржана је међународна манифестација "Liberty Cycling Race", чији је старт био у Сомбору а циљ у Осијеку. Прво место у премијерном издању ове трке освојио је мађарски професионалац Zsolt Der.

Опширније...

СЕДАМ СОМАРАТОНАЦА НА ПОБЕДНИЧКОМ ПОСТОЉУ У КАЊИЖИ!

У суботу, 12. августа одржан је 36. Атлетско пливачки маратон у Кањижи, на којем је и ове године наступио велики број учесника из Србије и Мађарске а главне тркачке дисциплине биле су трке на 10,5 и 22 километра. Победник трке на 10,5 километара у мушкој конкуренцији је Ђуро Борбељ из Апатина, а у жеенској Александра Буркановић из Новог Сада, док су на 22 километра најбржи били Горан Вендленер из Новог Сада и Маријана Чегар Лукић из Апатина. Традиционално успешни и овог пута били су чланови Атлетско рекреативног клуба "Сомаратон" из Сомбора. Једанаест сомаратонаца је истрчало по једну од две трасе, а чак седморо се нашло на победничком постољу у својим старосним категоријама. Најбржи од Сомбораца био је Дамир Марковић који је 10,5 километра истрчао за 39 минута и 24 секунде, што је било довољно за осмо место у генералном пласману у конкуренцији од 190 финишера и убедљиво прво место у својој старосној категорији. Одмах иза њега као деветопласирани у циљ је утрчао одлични Ђука Чељуска који је такође тријумфовао у својој старосној категорији. Илија Звеканов је заузео треће место у својој категорији, док је лични рекорд истрчао Милан Ковачић. У женској конкуренцији на 10,5 километара Весна Богишић Вицко је истрчала још једну одличну трку, али јој је победничко постоље у генералном пласману измакло са само 5 секунди, те је трку завршила на четвртом месту, али је била друга у својој старосној категорији. Трку на 10,5 километара успешноје истрачала и Снежана Радовић. Трасу од 22 километра истрачали су Милош Стамболија који је заузео треће место у својој старосној категорији као и Арпад Шаркези у својој категорији, а трку су завршили и Лазар Ришар и Бошко Јерковић. Од сомаратонки 22 километара са новим личним рекородом истрчала је Тијана Одобашић, што је било довољно за треће место у старосној категорији.

АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ ЈОШ ЈЕДНОМ ТИТУЛОМ ПРВАКА ДРЖАВЕ ЗАВРШИО СЕЗОНУ

У Београду је претходног викенда одржано Летње првенство Србије за јуниоре и апсолутно у пливању, на којем је учествовало 345 такмичара из 45 пливачких клубова. Такмичар Пливачког Клуба "Сомбор" Алекса Рађеновић на овом такмичењу освојио је своју 21. титулу првака Србије, овог пута као улазно годиште у категорији млађих јуниора и то у дисциплини 200 метара леђно. Ово је шеста Алексина титула првака државе у категорији млађих јуниора коју је изборио пливајући у А финалу, где се пласирао апсолутно на пето место, у конкуренцији много старијих и искуснијих такмичара. Поред овог, Алекса је вице шампионске титуле освојио у дисциплинама 100 и 50 метара леђно. Марко Коловић је на 200 метара прсно пливао у Б финалу и на крају имао апсолутно седмо време на такмичењу, али му је за 21 стотинку измакло постоље у категорији млађих јуниоира. Марко је био надомак медаље и у дисциплини 50 метара прсно, а бронза му је измакла за 9 стотинки. Овим је завршена још једна у низу успешних, али сигурно најдужих и најтежих сезона до сада за Пливачки клуб "Сомбор".

КЉАЈИЋЕВО - ЕКИПА "ДАЛМАТИНСКИ ПОДРУМ" ОСВОЈИЛА ТУРНИР У БАСКЕТУ

У понедељак, 7. августа завршен је турнир у баскету „Кљајићево 2017“, а најбоља је била екипа "Далматински подрум" за коју су наступили Душан Пујин, Алекса Чабрило, Драган Илић и Дејан Илић. Они су у великом финалу, пред више од 300 гледалаца победили екипу "Ресторан Нина", док је треће место заузела екипа "Гард обезбеђење", која је у борби за постоље победила "Мајкане". Најбоља екипа турнира, осим пехара и новчане награде, захваљујући Спортском савезу Града Сомбора, квалификовала се за Отворено првенство Сомбора у стритболу. Титула најбољег играча турнира припала је Алекси Чабрилу из победничке екипе, док је у шутирању тројки најбољи био Стефан Гагић из "Гард обезбеђења". Током седам дана колико је трајао турнир, више од 1.400 гледалаца имало је прилику да види једанаест екипа из Суботице, Сомбора, Чонопље, Пригревице, Сивца и наравно Кљајићева. На укупно 33 одигране утакмице виђен је заиста квалитетан баскет, прегршт лепих потеза, а позитивне реакције публике и играча обећавају одличан турнир и наредне године. Организатори се захваљују Основној школи "Никола Тесла" на помоћи у организацији турнира.

"СОМАРАТОНЦИ" УЧЕСТВОВАЛИ НА ПРВОМ ИЗДАЊУ ТРКЕ ’’ТРЧИМО ЗА ТИСУ’’

У суботу, 05. августа у Бечеју је одржано прво међународно атлетско такмичење "Трчимо за Тису", а главна трка у оквиру ове манифестације била је крос трка на 10 километара. По изузетно тешким условима за трчање са температуром вишом од 35 степени, више од 170 тркача је успело да заврши трку за коју се слободно може рећи да је једна од најтоплијих ове године. Победник трке је Александар Аџић из Београда, а код дама је тријумфовала Јаманта Шафрањ из Суботице. Чланов АРК "Сомаратон" су били одлични и овог пута, а Јосип Мајор је трку завршио на победничком постољу као трећепласирани на 10 километара! Трку су истрчали и Милан Ковачић, Лазар Ришар, Милош Стамболија, Арпад Шаркези и Тијана Одобашић.

"СОМАРАТОНЦИ" НА ДЕВЕТОЈ МЕМОРИЈАЛНОЈ ТРЦИ "ДРЕН МАНДИЋ"

На Палићу је у понедељак, 1. августа одржана девета Меморијална трка "Дрен Мандић", коју организује Атлетско рекреативни клуб "Трон". На трци која се одржава у част трагично преминулог планинара и члана АРК "Трон" Дрена Мандића који је погинуо приликом покушаја освајања врха К2 на Хималајима 2008. године, учествовала су 102 такмичара која су успешно завршила трку. Старт и циљ трке био је код Велике терасе на Палићу, а трчалала су се три потпуно иста круга приближне дужине 2.750 метара, шеталиштем поред језера Палић. У конкуренцији мушкараца прво место са досада најбољим резултатом ове меморијалне трке освојио је Миклош Брунер из Куле, а у конкуренцији жена најуспешнија је била Јаманта Шафрањ из АРК "Трон" Палић. Своје представнике на овој меморијалној трци имали су и чланови клуба АРК "Сомаратон". Најбољи пласман остварио је Лазар Ришар, а трчали су и Милош Стамболија, Тијана Одобашић и Арпад Шаркези. У организацији ове меморијалне трке учествовала је и чланица сомборског клуба, Горана Копоран.

У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЕКИПА ЗА ПРВЕНСТВО ГРАДА СОМБОРА У БАСКЕТУ

Спортски савез града Сомбора уз подршку града Сомбора и Спортског центра "Соко", организује Првенство града Сомбора у баскету "Сомбор 2017". Турнир почиње 10.08.2017. године, а утакмице ће се играти у Соколском дому, Венац Петра Бојовића 11. Пријаве екипа се примају до 09. августа до 13 сати, у Спортском савезу града Сомбора или путем телефона 025/436 –787 и 060/056-2305. Жреб ће бити обављен у среду, 09. августа од 14 сати, у плавој сали Соколског дома. Котизација за апсолутну категорију је 5000 динара, за кадете (рођени 2001. године  и млађи) и пионире (рођени 2003. године и млађи) учешће кошта  3000 динара по екипи. Екипу чине 3+1 играч, игра се до 21 поен или 10 минута а време напада је 14 секунди. Прва награда износи 80.000,00 динара за сениорску категорију, а за науспешније у свим категоријама, обезбеђени су пехари, медаље и робненаграде.

 

Још чланака...

 1. "ФЕНИКСОВЦИ" У ПУНОМ ПОГОНУ
 2. ШИКАРА И ТЕРЕКВЕШ ИСТУПИЛИ ИЗ ПОДРУЧНЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ
 3. СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ ТУРНИР У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 4. УСПЕШНО ОКОНЧАНА МАНИФЕСТАЦИЈА СОМБОРСКО СПОРТСКО ЛЕТО
 5. ТАКМИЧАРИ ПК "СОМБОР" НАСТУПИЛИ У СЕНТИ
 6. СОМБОРСКИ БИЦИКЛИСТИ НАСТУПИЛИ НА КУПУ СРБИЈЕ У ЧАЧКУ
 7. СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ ОДЛИЧНИ У СУБОТИЦИ
 8. ОДРЖАНО ЈУБИЛАРНО, 50. КОЛО ТРКАЧКЕ ЛИГЕ "СОМАРАТОН"
 9. ГРАДСКО ВЕЋЕ: КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПОТРЕБА У ОБЛАСТИ СПОРТА ЗА ПЕРИОД ОД 1. ЈУЛА ДО 31. ДЕЦЕМБРА 2017.
 10. ДАНАС ПОЧИЊЕ "СОМБОРСКО СПОРТСКО ЛЕТО 2017"
 11. ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ЗА АЛЕКСУ РАЂЕНОВИЋА
 12. ТАКМИЧАРИ ПК "СОМБОР" УЧЕСТВОВАЛИ НА VIII БЈЕЛИЦА КУПУ У ВРБАСУ
 13. ФЕНИКСОВЦИ УЧЕСТВОВАЛИ НА ТРИ ТАКМИЧЕЊА
 14. "ФЕНИКСОВЦИ" НАСТАВЉАЈУ СА ДОБРИМ РЕЗУЛТАТИМА И НА ОТВОРЕНИМ ВОДАМА
 15. "СОМАРАТОНЦИ" УЧЕСТВОВАЛИ НА ПОЛУМАРАТОНУ ОРГАНИЗОВАНОМ У ЧАСТ ПАТРИЈАРХА ПАВЛА
 16. ФЕНИКСОВЦИ ОДЛИЧНИ НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ ЦРНЕ ГОРЕ
 17. "СОМАРАТОНЦИ" НАСТУПИЛИ НА НОЋНОМ МАРАТОНУ У НОВОМ САДУ
 18. СРЕБРО ЗА АЛЕКСУ РАЂЕНОВИЋА НА ТРОФЕЈУ БЕОГРАДА
 19. ШЕСТ МЕДАЉА ЗА ФЕНИКСОВЦЕ НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ У ДАЉИНСКОМ ПЛИВАЊУ
 20. ПОЛЕТАРЦИ "ИПОНА" НАСТУПИЛИ НА ПОЈЕДИНАЧНОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 21. ЧЕТРДЕСЕТАК СОМАРАТОНАЦА ТРЧАЛО НА 9. ТРЦИ ПРИЈАТЕЉСТВА У КУЛИ!
 22. СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ НАСТУПИЛИ НА МИТИНГУ "ЗМАЈ" У НОВОМ САДУ
 23. ЈЕДАНАЕСТ МЕДАЉА ЗА "СОМБОРАЦ" У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
 24. СОМБОРЦИ ТРЧАЛИ НА ПЛИТВИЦАМА
 25. КРАЈ ВОЈВОЂАНСКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ СЕВЕР: ЧОНОПЉАНЦИ ВИЦЕШАМПИОНИ, РАДНИЧКИ ДЕВЕТИ
 26. ТИЈАНА И ДЕЈАНА НЕЗАУСТАВЉИВЕ!
 27. "ФЕНИКС" ЕКИПНО ТРЕЋИ У СУБОТИЦИ! СЛЕДИ ПАУЗА ДО ПОЧЕТКА РАДА ОТВОРЕНОГ БАЗЕНА
 28. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН, НАЈМАСОВНИЈИ И НИКАД ЈАЧИ
 29. МЛАДИ ТАКМИЧАРИ "СОМБОРЦА" ОДЛИЧНИ НА КУПУ СРБИЈЕ, СЕНИОРИ СТАНДАРДНО ДОБРИ
 30. ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА НЕМАЊУ У ЗРЕЊАНИНУ
 31. ТИЈАНА И МАРКОВИЋИ, МОДЕРНИ ТРКАЧКИ "ГЛАДИЈАТОРИ"
 32. ПК "СОМБОР" У БЕОГРАДУ ОСВОЈИО ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ
 33. СОМБОР ИМА ДВА ПРВАКА ДРЖАВЕ У ДУАТЛОНУ
 34. КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" УСПЕШНИ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА ПОЛЕТАРЦЕ, ПИОНИРЕ И НАДЕ
 35. ДАЈАНА БУТОРАЦ НА ЈУБИЛАРНОМ ПЛАНИНСКОМ МАРАТОНУ НА ФРУШКОЈ ГОРИ
 36. ВЕЉКО СТОЈНИЋ ОСТВАРИО НАЈБОЉЕ ВРЕМЕ НА НАЈДУЖОЈ СТАЗИ БИЦИКЛИСТИЧКЕ ТРКЕ „ТРОФЕЈ СОМБОРА 2017“
 37. "СОМБОРАЦ" НА КУПУ ВОЈВОДИНЕ ЗА КАДЕТЕ, ЈУНИОРЕ, МЛАЂЕ СЕНИОРЕ И СЕНИОРЕ
 38. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ НА ЈУБИЛАРНОМ, 30. БЕОГРАДСКОМ МАРАТОНУ
 39. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА "СОМБОРАЦ" НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА СЕНИОРЕ
 40. "СОМБОРАЦ" ОСВОЈИО ПЕТ МЕДАЉА НА ТУРНИРУ "ЗЛАТНИ ПОЈАС"
 41. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ НА РАЗВОЈНОМ КАМПУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ
 42. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ ПРЕМИЈЕРНЕ ТРКЕ У ЈАГОДИНИ И НА ОСТРОГУ
 43. У СОМБОРУ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ ШКОЛА ТРЧАЊА
 44. СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ ОДЛИЧНИ НА МИТИНГУ "СУБОТИЧКИХ 200 И ВИШЕ"
 45. ТРИДЕСЕТАК СОМАРАТОНАЦА ТРЧАЛО НА ПОЛУМАРАТОНИМА У НОВОМ САДУ И ОСИЈЕКУ
 46. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТКИЊЕ "СОМБОРЦА" НА ПРВЕНСТВУ БАЛКАНА ЗА СЕНИОРЕ
 47. ВАТЕРПОЛО У СОМБОРУ ИМА И ТРАДИЦИЈУ И БУДУЋНОСТ
 48. СОМБОРСКИ КАРАТИСТИ ОДЛИЧНИ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ
 49. "ФЕНИКСОВЦИМА" ДВА ОДЛИЧЈА НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ
 50. СОМАРАТОНЦИ УСПЕШНИ НА ПРЕМИЈЕРНОМ ИЗДАЊУ ПОЛУМАРАТОНА У КОВАЧИЦИ
 51. ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР ЗА СПОРТ ПРЕДРАГ ПЕРУНИЧИЋ ПОСЕТИО СОМБОР
 52. ПЛИВАЊЕ - СОЊА И НЕМАЊА НАСТУПИЛИ НА КАДЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ
 53. "СОМБОРАЦ" ОСВОЈИО ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА СЕНИОРЕ
 54. ОДРЖАНО ПРВЕНСТВО ЗОНЕ БАЧКА У КАРАТЕУ - СОМБОРЦИ ОДЛИЧНИ
 55. ПЛИВАЧКИ МИТИНГ "АНТЕ ЛАМБАША" - ИМЕЊАЦИ У СОМБОР ДОНЕЛИ СЕДАМ МЕДАЉА
 56. СОМАРАТОНЦИ ТРКАЧКУ СЕЗОНУ ЗАПОЧЕЛИ НАСТУПОМ НА ЧАК ПЕТ ТРКА!
 57. СОМБОРУ ПОХВАЛЕ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ ТУРНИРА У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 58. ДВАНАЕСТ МЕДАЉА ЗА ПК "СОМБОР" НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 59. ОСАМ МЕДАЉА ЗА КАРАТИСТЕ "ДУШАН СТАНИЧКОВА" НА МЕМОРИЈАЛУ "ИГОР АНЂЕЛКОВИЋ"
 60. ОДРЖАН МИТИНГ ПОВОДОМ 130 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА ПК "ПОЛЕТ" - "ФЕНИКСОВЦИ" ОДЛИЧНИ
 61. КК "СОМБОРАЦ", НАЈБОЉИ КЛУБ НА ДВАДЕСЕТОМ МЕМОРИЈАЛУ ИГОР АНЂЕЛКОВИЋ
 62. "ФЕНИКСОВЦИ" И ЧЛАНОВИ ПК "СОМБОР" УСПЕШНИ НА МИТИНГУ У БЕЧЕЈУ
 63. ВАЊА САВЕСКИ СА КАТА ТИМОМ ОСВОЈИЛА БРОНЗУ НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ
 64. СЕДМИ РОЂЕНДАН АТЛЕТСКО-РЕКРЕАТИВНОГ КЛУБА „СОМАРАТОН“
 65. ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ЗА ПЕТРА КОСАНОВИЋА
 66. ФЕНИКСОВЦИ УЧЕСТВОВАЛИ НА МИТИНГУ "ДЕДА МРАЗ"
 67. 39. МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „МИЛАН ВРЦЕЉ“
 68. ЧЛАНОВИ ПК "СОМБОР" ПЛИВАЛИ У МАЂАРСКОЈ И НА ТАКМИЧЕЊУ "XI ФЕНИКС 2016"
 69. СОМБОРСКИ РУКОМЕТ ПРОСЛАВИО ЗНАЧАЈАН ЈУБИЛЕЈ
 70. ОДРЖАН ПЛИВАЧКИ МИТИНГ "XI ФЕНИКС 2016"
 71. ТИЈАНА КАБИЋ, НАЈБРЖА ДАМА НА 2. УЛТРАМАРАТОНУ АПАТИН-ОСИЈЕК
 72. ПРВЕНСТВО ГРАДА У ОДБОЈЦИ ЗА УЧЕНИКЕ: УЧЕСТВОВАЛО 12 ЕКИПА
 73. СОМБОРКЕ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ОДЛИЧНЕ НА БАЛКАНСКОМ ПРВЕНСТВУ
 74. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА СТЕФАНА СЕКУЛИЋА У БЕЧЕЈУ
 75. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ДРУГИ УЛТРАМАРАТОН ОСИЈЕК-АПАТИН
 76. ЧЛАНИЦЕ "СОМБОРЦА" У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ НАСТУПИЛЕ У СЛОВЕНИЈИ
 77. ДАН ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ ОБЕЛЕЖЕН НА СПОРТСКИ НАЧИН
 78. ЧЛАНОВИ "СОМБОРЦА" УСПЕШНИ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА КАДЕТЕ, ЈУНИОРЕ И МЛАЂЕ СЕНИОРЕ
 79. СОМБОРСКИ ПИОНИРИ ПРВИ НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У КОШАРЦИ
 80. АЛЕКСА И МАРКО УЗЕЛИ МЕДАЉЕ НА ПЛИВАЧКОМ МИТИНГУ У МАЂАРСКОЈ
 81. ОСАМ МЕДАЉА ЗА "СОМБОРАЦ" НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА КАДЕТЕ, ЈУНИОРЕ И МЛАЂЕ СЕНИОРЕ
 82. ЧЕЉУСКА ПОНОВО ДОТРЧАО ДО ПОСТОЉА!
 83. СОМАРАТОНЦИ ОДЛИЧНИ НА ПОЛУМАРАТОНУ У ЗРЕЊАНИНУ
 84. ПК "СОМБОР" - ОДЛИЧАН ВИКЕНД ЗА СТЕФАНА И АЛЕКСУ
 85. СОМБОР БИО ОДЛИЧАН ДОМАЋИН БАЛКАНСКОГ ПРВЕНСТВА У АМЕРИЧКОМ ФУДБАЛУ
 86. ПЕТ МЕДАЉА ЗА ПОДМЛАДАК ПК "СОМБОР" У БЕЧЕЈУ
 87. ПЕТ МЕДАЉА ЗА "ИПОН" У БАЈМОКУ
 88. БЕСПЛАТНА ШКОЛА ЗА ФУДБАЛСКЕ СУДИЈЕ
 89. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА БУКАЛОВА У КИКИНДИ
 90. СОМБОРСКА УЛИЧНА ТРКА СЕДМИ ПУТ
 91. КАРАТИСТКИЊЕ "СОМБОРЦА" ОДЛИЧНЕ НА ПОСЛЕДЊОЈ ПРОВЕРИ ПРЕД СВЕТСКО ПРВЕНСТВО
 92. НИКОЛА ЈОКИЋ: УВЕК ЋУ ПАМТИТИ ПОВРАТАК У СОМБОР СА СРЕБРОМ
 93. ЧЛАНОВИ "СОМБОРЦА" ОСВАЈАЈУ МЕДАЉЕ И У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ
 94. "ФЕНИКСОВЦИ" МОГУ ДО МЕДАЉА И БЕЗ ТРЕНИНГА
 95. ЂУКА ЧЕЉУСКА ВЕТЕРАНСКИ ПРВАК БАЛКАНА У ПОЛУМАРАТОНУ!
 96. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У НЕМАЧКОЈ
 97. БЕСПЛАТНА ШКОЛА КОШАРКЕ У ОШ "ИВО ЛОЛА РИБАР"
 98. МАРАТОН ЗА "ГИНИСА" ПРОШАО КРОЗ СОМБОР
 99. "СОМАРАТОНЦИ" У ПУНОМ ТРКАЧКОМ ПОГОНУ
 100. МИЛАНА ЈАКШИЋ ТЕМПИРА ФОРМУ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО
 101. ПЕТ СОКОЛОВА ОСВОЈИЛО ПЕТ МЕДАЉА У САРАЈЕВУ
 102. НА ТРИАТЛОНУ У МАЂАРСКОЈ ПАО РЕКОРД СОМБОРА У ЖЕНСКОМ МАРАТОНУ
 103. ПК "СОМБОР" ИМА ПОДМЛАДАК КОЈИ ОБЕЋАВА
 104. ЗАВРШАВА СЕ ПРОЈЕКАТ "СПОРТСКО ЕДУКАТИВНО ЛЕТО"
 105. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ ПОНОВО ОБЕЛЕЖИО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ
 106. СОМБОР ВИЂЕН КАО СТРАТЕШКА ТАЧКА ЗА РАЗВОЈ ОДБОЈКАШКОГ СПОРТА
 107. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ПЕТИ УЛТРАМАРАТОН СОМБОР-БАЈА
 108. ТОКОМ АВГУСТА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА ДЕЧИЈЕГ ФИТНЕСА
 109. ПЛИВАЧИ "ФЕНИКСА" НАСТУПИЛИ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У БЕОГРАДУ
 110. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ НАЈБОЉИ У СВОЈОЈ КАТЕГОРИЈИ
 111. ПОСЛЕДЊЕГ ВИКЕНДА ЈУЛА У СОМБОРУ, ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 112. НИКОЛА ЈОКИЋ ПОСЕТИО "СПОРТИЋ" И ПОЗВАО СОМБОРЦЕ ДА УЧЕСТВУЈУ НА ТУРНИРУ У БАСКЕТУ
 113. ТРИ ПЕХАРА И ЧЕТРНАЕСТ МЕДАЉА ЗА "ФЕНИКСОВЦЕ" У ВРБАСУ
 114. НАЈБОЉИ АТЛЕТИЧАРИ „МАРАТОНА“ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ
 115. КК "ДУШАН СТАНИЧКОВ" ИЗНЕДРИО ЈОШ ДВА МАЈСТОРА КАРАТЕА
 116. ПЛИВАЧИ "ФЕНИКСА" ОСВОЈИЛИ 14 МЕДАЉА НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 117. ЧЛАНОВИ АРК "СОМАРАТОН" НАСТУПИЛИ У ЗЕМЉИ И ИНОСТРАНСТВУ
 118. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ И МАРКО КОЛОВИЋ ЗАБЛИСТАЛИ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 119. ТОКОМ ЈУЛА У СОМБОРУ, БЕСПЛАТНА ШКОЛА ФУДБАЛА
 120. НОВИ РЕКОРД АЛЕКСЕ РАЂЕНОВИЋА!
 121. УКЉУЧЕНА СТРУЈА НА ОБЈЕКТУ БИВШЕ ПРВЕ УПРАВЕ У ГАКОВУ
 122. АЛЕКСАНДАР МАРКОВИЋ ВИЦЕШАМПИОН ДРЖАВЕ У УЛТРАМАРАТОНУ НА 12 САТИ
 123. БЕСПЛАТНА ШКОЛА РВАЊА ЗА ДЕЦУ
 124. ТАКМИЧАРИ "ИПОНА" УЧЕСТВОВАЛИ НА ТУРНИРУ У СТАНИШИЋУ
 125. ТРИДЕСЕТАК СОМАРАТОНАЦА УЧЕСТВОВАЛО НА ТРЦИ ПРИЈАТЕЉСТВА У КУЛИ
 126. ОД ЈУЛА "СПОРТИЋ НА БАЗЕНУ"
 127. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА БОКСЕРЕ БК "СОМБОР" НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 128. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СОМБОРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ
 129. ОСАМ МЕДАЉА ЗА ПЛИВАЧЕ ПК "СОМБОР" У НОВОМ САДУ
 130. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА ВОЈВОДИНУ НА РЕГИОНАЛНОМ ПРВЕНСТВУ ЕВРОПЕ У СПОРТСКОМ КАРАТЕУ
 131. РАДНИЧКИ ИЗБОРИО ОПСТАНАК, ЖАК И ПОЛЕТ ИСПАЛИ
 132. ПЛИВАЧИ ПК "СОМБОР" УСПЕШНИ НА "ПРОЛЕЋНОМ КУПУ СУБОТИЦЕ"
 133. ОДЛИЧАН ВИКЕНД ЗА КАРАТИСТЕ "СОМБОРЦА" У БЕОЧИНУ
 134. РАДНИЧКИ СЛАВИО У ГРАДСКОМ ДЕРБИЈУ
 135. УПРИЛИЧЕН ПРИЈЕМ ЗА УЧЕСНИКЕ ШКОЛСКЕ ОЛИМПИЈАДЕ
 136. СОМБОРСКИ КАРАТИСТИ НАСТУПИЛИ НА ШКОЛСКОЈ ОЛИМПИЈАДИ
 137. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ ИСПЛИВАО НОВИ НАЦИОНАЛНИ РЕКОРД
 138. ОВОГОДИШЊИ СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН ОКУПИО ВИШЕ ОД 400 ТРКАЧА
 139. РВАЧИ "СОКОЛА" ОДБРАНИЛИ ЕКИПНУ ТИТУЛУ
 140. ЗОРИЦА КУЛИЋ ПОСТАВИЛА НОВИ СОМБОРСКИ РЕКОРД У МАРАТОНУ
 141. ДВА ЗЛАТА ЗА МИЛАНУ ЧОНИЋ НА ПЛИВАЧКОМ МИТИНГУ У БЕОГРАДУ
 142. ЧЕТИРИ КАДЕТСКА ПРВАКА ДРЖАВЕ ИЗ РЕДОВА "СОКОЛА"
 143. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ДУБРОВНИКУ
 144. ТОКОМ МАЈА МЕСЕЦА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА ФИТНЕСА
 145. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН ОД ОВЕ ГОДИНЕ ИМА НОВУ ТРАСУ
 146. ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ "СОМБОРЦА" НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА ПОЛЕТАРЦЕ, ПИОНИРЕ И НАДЕ
 147. РАДНИЧКИ ОПЕТ ПОРАЖЕН, ЖАК УЗЕО БОД, СЛОГА ДЕКЛАСИРАЛА ТЕКСТИЛАЦ
 148. "СРБИЈА ОПЕН 2016." - ЈЕЛЕНИ ЛУКИЋ ПРВО МЕСТО У ФИТНЕСУ
 149. КОНКУРС ЗА ИЗБОР АМБАСАДОРА КОКА-КОЛА ПОКРЕТА ЗА РАДОСТ
 150. "СОМАРАТОНЦИ" НА БЕОГРАДСКОМ МАРАТОНУ
 151. ДЕВЕТ МЕДАЉА ЗА ПОДМЛАДАК "СОМБОРЦА" У ЧАЧКУ
 152. РАДНИЧКИ ПРЕУЗЕО ФЕЊЕР, ЧОНОПЉАНЦИМА КОМШИЈСКИ ДЕРБИ
 153. КАРАТИСТИ "ДУШАН СТАНИЧКОВА" ИЗБОРИЛИ ПЛАСМАН НА ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ
 154. НОВЕ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТЕ "СОМБОРЦА"
 155. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У БАЈИ И ВРШЦУ
 156. РАДНИЧКИ ИЗГУБИО ОД ФЕЊЕРАША, ЖАК И СЛОГА СИГУРНИ КОД КУЋЕ
 157. КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" ПОКАЗАЛИ КЛАСУ И НА "ЗЛАТНОМ ПОЈАСУ"
 158. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ОСИЈЕКУ И НОВОМ САДУ
 159. ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА "СОМБОРАЦ" НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ
 160. ЗЛАТО ЗА ИВАНУ СТЕПАНОВИЋ У БЕОГРАДУ
 161. ДОМИНАЦИЈА КК "СОМБОРАЦ" У БАЧКОЈ ЗОНИ
 162. ЛАЗАР РИШАР ТРЧАО У ПАРИЗУ! У СУБОТУ НА ХИПОДРОМУ "ТРКА ЗА ЛАЗАРА"
 163. "СОМАРАТОНЦИ" ЗАПОЧЕЛИ СЕЗОНУ НА ПАЛИЋУ, ЛАЗА ТРЧАО У ПАРИЗУ!
 164. КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" ЗАБЛИСТАЛИ И У ПАЗОВИ
 165. КАРАТЕ: ЈЕЛЕНА И ВАЊА ВИЦЕШАМПИОНКЕ БАЛКАНА, ИВАНИ СТЕПАНОВИЋ БРОНЗА
 166. ЏУДИСТИ "ИПОНА" УЧЕСТВОВАЛИ НА МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ "ТУРИЈА 2016."
 167. РВАЊЕ: ДОМИНАЦИЈА "СОКОЛОВА" СЕ НАСТАВЉА
 168. БЕСПЛАТНА ШКОЛА ОДБОЈКЕ У СОМБОРУ И ЧОНОПЉИ
 169. ОБЕЛЕЖЕНА ШЕСТА ГОДИШЊИЦА АРК "СОМАРАТОН" СОМБОР
 170. МЕМОРИЈАЛ "ИГОР АНАЂЕЛКОВИЋ" ДЕВЕТНАЕСТИ ПУТ
 171. У АПРИЛУ БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА "ТРОФЕЈ СОМБОРА 2016"
 172. РВАЊЕ: "СОКОЛИМА" СЕ СМЕШИ ТИТУЛА
 173. БЕСПЛАТНА ШКОЛА РУКОМЕТА ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ И ДЕЧАКЕ ИЗ СОМБОРА
 174. "СОМБОРСКЕ" ПРОГЛАСИЛЕ НАЈБОЉЕ СПОРТИСТЕ - ЛАУРЕАТ МАРКО СИКИМА
 175. ПРОГЛАШЕНИ НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ СОМБОРА ЗА 2015. ГОДИНУ - ГРАН ПРИ ЈЕЛЕНИ ЛЕКОВИЋ
 176. ПРЕДСРАГ ПЕРУНИЧИЋ ПОСЕТИО „ВОЛЕЈ СТАРС“
 177. КАРАТИСТКИЊА АНА ДУЧИЋ, ПРЕД ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА
 178. ФУДБАЛЕРИ "СЛОГЕ" ПОБЕДНИЦИ ПРВЕ ЗИМСКЕ ЛИГЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ
 179. ПРЕДЛОЖЕНЕ РАНГ ЛИСТЕ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПОТРЕБА У СПОРТУ
 180. НА ХУМАНИТАРНОМ ТУРНИРУ ЗА ЛАЗАРА РИШАРА, ПРИКУПЉЕНО 30.100 ДИНАРА
 181. КК "РАВАНГРАД" ПОЛАГАЊЕМ ОКОНЧАО УСПЕШНУ ГОДИНУ
 182. САРАДЊА СОМБОРСКИХ ОДБОЈКАШКИХ КЛУБОВА
 183. РВАЊЕ: СОМБОРЦИМА ИЗМАКЛЕ МЕДАЉЕ НА БАЛКАНСКОМ ШАМПИОНАТУ
 184. ПРИГРЕВИЦА -У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ТУРНИРЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ, БАСКЕТУ И ТЕНИСУ
 185. "СОМАРАТОНЦИ" ТРИЈУМФАЛНИ НА ПРВОМ УЛТРАМАРАТОНУ ОСИЈЕК - АПАТИН
 186. ОВОГОДИШЊИ "ТРОФЕЈ СОКОЛА" ОКУПИО РЕКОРДАН БРОЈ РВАЧА
 187. МЛАДИ ЏУДИСТИ "ИПОНА" НАСТУПИЛИ У БАЈМОКУ
 188. СПУШТЕНА ЗАВЕСА НА ЈЕСЕЊИ ДЕО СЕЗОНЕ У БАЧКОЈ ФУДБАЛСКОЈ ЛИГИ
 189. ЏУДО: БРОНЗА УНИ БОШЊАЧИЋ, НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 190. РАДНИЧКИ НИ СА ИГРАЧЕМ ВИШЕ, НЕ МОЖЕ ДО ПОЗИТИВНОГ РЕЗУЛТАТА!
 191. РВАЧИ РК "СОКО" ОСТВАРИЛИ НАЈВЕЋИ УСПЕХ У ИСТОРИЈИ КЛУБА
 192. ДВА СОМБОРСКА ВЕТЕРАНА НА IX САВСКOМ ПОЛУМАРАТОНУ
 193. УТАКМИЦА ЖАК-РАДНИЧКИ, СЛИКА ОЧАЈНОГ СТАЊА У СОМБОРСКОМ ФУДБАЛУ
 194. РАДНИЧКИ ПОБЕДИО, ЖАК И СЛОГА ПОРАЖЕНИ
 195. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ЦРНОЈ ГОРИ И СЛОВЕНИЈИ
 196. ЖАК ПОРАЖЕН ОД ЛИДЕРА, РАДНИЧКИ УЗЕО БОД, ЧОНОПЉАНЦИ СЛАВИЛИ
 197. САВА МИЈОКОВИЋ ПОНОВО НАЈБОЉИ
 198. АРК "СОМАРАТОН" - ЧЕТИРИ ДЕБИТАНТА НА ОВОГОДИШЊЕМ ДУНАВСКОМ ПОЛУМАРАТОНУ
 199. РАДНИЧКИ РЕМИЗИРАО СА ЗАДРУГАРОМ, ЖАК И СЛОГА ПОРАЖЕНИ
 200. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У НОВОМ САДУ И БЕОГРАДУ! ТИЈАНА ОДОБАШИЋ ТРЕЋА У "ELITE 15 ЛИГИ"
 201. ЖАК ПОБЕДИО ЛИДЕРА ПРВЕНСТВА, СЛОГА ДЕКЛАСИРАЛА АПАТИНЦЕ, РАДНИЧКИ ОПЕТ ИЗГУБИ0
 202. У ТОКУ ОБНОВА АТЛЕТСКЕ СТАЗЕ НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ У СОМБОРУ
 203. ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА ДЕЧАКЕ "СОКОЛА" НА КУПУ СРБИЈЕ
 204. ГРАД РАСПИСАО ДРУГИ КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПОТРЕБА У ОБЛАСТИ СПОРТА
 205. "СОМАРАТОНАЦ" БОШКО ЈЕРКОВИЋ ТРЧАО У НЕМАЧКОЈ
 206. ДАМЕ ТРЧАЛЕ ТРКУ ЗАДОВОЉСТВА
 207. РК "СОКО" СОМБОР - БЕСПЛАТНА ШКОЛА РВАЊА У СТАПАРУ
 208. БАРАК И БОЈИЋ ОСВОЈИЛИ "СЕЛЕНЧА ОПЕН"
 209. ДЕВЕТ МЕДАЉА ЗА РВАЧЕ "СОКОЛА" У СЕНТИ
 210. БК "СОМБОР" ОРГАНИЗУЈЕ БЕСПЛАТНУ ШКОЛУ БОКСА
 211. ПРИЈАВЕ ЗА ТУРНИР У НОЖНОМ ТЕНИСУ (КОЦКАМА) ПРИМАЈУ СЕ ЈОШ ДАНАС
 212. ДО КРАЈА ОКТОБРА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА КОШАРКЕ ЗА СОМБОРСКЕ МАЛИШАНЕ
 213. У СУБОТУ ТРЕЋИ САЈАМ СПОРТА, КУЛТУРЕ И ОБРАЗОВАЊА "СО-СА2015"
 214. СОМБОРСКИ КЛУБОВИ ДРЖЕ ФЕЊЕР БАЧКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ
 215. ТРИ ПОБЕДНИЧКА ПОСТОЉА ЗА "СОМАРАТОНЦЕ" У БАЧКОЈ ТОПОЛИ
 216. БЕСПЛАТНА ШКОЛА СКВОША У СОМБОРУ
 217. МЛАДИ СОМБОРЦИ ОСВОЈИЛИ ТРЕЋЕ МЕСТО У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 218. НА "ЧВОРКУ" ТРЕЋИ ПУТ ОДРЖАН СПОРТСКИ МИНИ ФЕСТ
 219. КЉАЈИЋЕВО - ЕКИПА "СТУДЕНТ", ПОБЕДНИК ТУРНИРА У БАСКЕТУ
 220. СОМБОР БИО ДОМАЋИН ОСОБАМА СА СМЕТЊАМА У РАЗОВЈУ - УЧЕСНИЦИМА ШТАФЕТНЕ ТРКЕ
 221. БРАЋА ВУКОВИЋ НАЈБОЉИ У "КОЦКАМА"
 222. ТРИДЕСЕТ ДУГОПРУГАША ИСТРЧАЛО УЛТРАМАРАТОН БАЈА-СОМБОР
 223. РАДНИЧКИ ДОЖИВЕО ДЕБАКЛ НА СТАРТУ ПЕВЕНСТВА! СРАМАН НАСТУП ЦРВЕНО-БЕЛИХ ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА
 224. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У УГЉЕВИКУ
 225. ЕКИПА "ВРБАС" ОСВОЈИЛА ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СОМБОРА У БАСКЕТУ
 226. УСКОРО ДОДАТНО ОПРЕМАЊЕ ФИТНЕС ПОЛИГОНА НА НОВОЈ СЕЛЕНЧИ
 227. ДВА "СОКОЛА" У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ, НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ ЗА КАДЕТЕ
 228. СУТРА НА СОМБОРСКОМ ШТРАНДУ ПОЧИЊЕ БЕСПЛАТНА ШКОЛА ОДБОЈКЕ
 229. ОБНОВЉЕНИ ОБЈЕКТИ СЦ „СОКО“ СОМБОР! БАЗЕН ДОБИО РЕФЛЕКТОРЕ, УРЕЂЕНИ СПОРТСКИ ТЕРЕНИ...
 230. ЂУКА ЧЕЉУСКА ТРЕЋИ НА МИНИМАРАТОНУ У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ
 231. ТАКМИЧАРИ ПК "ПОЛЕТ" ПЛИВАЛИ НА ЗОБНАТИЧКОМ ЈЕЗЕРУ
 232. ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ГРАДА СОМБОРА У STREETBALL-u
 233. СОМБОРАЦ МИРКО ЕРДЕЉИ, ПОБЕДНИК VI НОЋНОГ МАРАТОНА!
 234. ОТКАЗАН СОМБОРСКИ ЛЕТЊИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ!
 235. "СОМАРАТОНЦИ" НАЈБРОЈНИЈА ЕКИПА НА ТРЦИ ПРИЈАТЕЉСТВА У КУЛИ
 236. ЗАЈЕДНИЧКИ ТРЕНИНГ ПОВОДОМ ОЛИМПИЈСКОГ ДАНА ТРЧАЊА
 237. РВАЊЕ: ФРАТРИЋУ ИЗМАКЛО ЗЛАТО НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА МЛАЂЕ ПИОНИРЕ
 238. ПРИЈАВЕ ЗА БРЕСТОВАЧКИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ ДО 18. ЈУНА
 239. РАДНИЧКИ СЕ РЕМИЈЕМ ОПРОСТИО ОД ВОЈВОЂАНСКЕ ЛИГЕ
 240. СОМБОРСКИ ШКОЛАРЦИ ЗАПАЖЕНИ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У АТЛЕТИЦИ
 241. ПЕТ МЕДАЉА ЗА "РАВАНГРАД" НА КПУ ПОДУНАВСКИХ ЗЕМАЉА
 242. СПОРТСКИ САВЕЗ ГРАДА СОМБОРА ДОБИТНИК МАЈСКЕ НАГРАДЕ
 243. ТРИ ЈУНИОРСКЕ МЕДАЉЕ ЗА РВАЧЕ "СОКОЛА"
 244. РАДНИЧКИ ЗАБЕЛЕЖИО ОСАМНАЕСТИ ПОРАЗ У СЕЗОНИ
 245. МАЈСКА НАГРАДА СОМБОРСКОМ СПОРТСКОМ САВЕЗУ
 246. РВАЊЕ - ДЕДИЋ И КОЗБАШИЋ ПРВАЦИ ДРЖАВЕ
 247. ДАНИЕЛ ФАК, ПОБЕДНИК 36. СОМБОРСКОГ ПОЛУМАРАТОНА
 248. КАРАТЕ - ТАМАРА РАДИЧЕВ НАЈБОЉА У ДРЖАВИ
 249. ПРИЗНАЊЕ ЗА СПОРТСКИ САВЕЗ ГРАДА СОМБОРА
 250. РВАЊЕ: МЕДАЉЕ ЗА БРАЋУ У ДРЕСУ "СОКОЛА"
 251. РАДНИЧКИ ДЕКЛАСИРАН У НОВОЈ ПАЗОВИ
 252. СВЕ ЈЕ СПРЕМНО ЗА 36. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН!
 253. КАРАТИСТИ "РАВАНГРАДА" НА ТАКМИЧЕЊУ У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
 254. ПРИГРЕВЧАНИ ОДНЕЛИ БОДОВЕ ИЗ СОМБОРА
 255. МИНИСТАР СПОРТА УДОВИЧИЋ: УВЕСТИ РЕД У СВЕ СФЕРЕ СПОРТА
 256. ФУТСАЛЕРИ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ НА ПРИПРЕМАМА ЗА "7. ФУТСАЛ КУП ЗА МИР"
 257. СОМАРАТОНЦИ СЕ ОПРОБАЛИ У ПЛАНИНСКОМ ТРЧАЊУ
 258. РАДНИЧКИ РЕМИЗИРАО СА ДИРЕКТНИМ КОНКУРЕНТОМ ЗА ОПСТАНАК У ЛИГИ
 259. РВАЊЕ: ПРВИ ПЕХАР МЕМОРИЈАЛА "ПЕТАР ЦУЦИЋ" ПРИПАО РАДНИЧКОМ
 260. "СОКОЛИМА" И ДРУГА ТИТУЛА - СТАРИЈИ ПИОНИРИ НАЈБОЉИ У ДРЖАВИ
 261. ПОБЕДА РАДНИЧКОГ ПРЕД ИЗУЗЕТНО ВАЖНО ГОСТОВАЊЕ
 262. "СОКОЛИ" СВЕ БРОЈНИЈИ У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ
 263. ЗЛАТО ЗА ИГОРА ЦВЕТИЋАНИНА У ХРВАТСКОЈ
 264. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ У БАЈИ
 265. КАРАТИСТИ "РАВАНГРАДА" НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ - МАРКО ФИРАЊ НАЈБОЉИ У КАТАМА
 266. МАРИН ИЛИЋ ПОБЕДНИК ШАХОВСКОГ ТУРНИРА РЕКРЕАТИВАЦА
 267. ТРИ РВАЧА СОМБОРСКОГ "СОКОЛА" У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ
 268. РАДНИЧКИ ПОРАЖЕН У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ
 269. ШЕСТ МЕДАЉА ЗА ПЛИВАЧИЦЕ "ПОЛЕТА" НА МИТИНГУ У СУБОТИЦИ
 270. ПОЧИЊЕ ПИОНИРСКА ЛИГА "ИГРАЈ ФУДБАЛ, БУДИ СРЕЋАН"
 271. МЛАДИ ФУДБАЛЕРИ РАДНИЧКОГ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ
 272. СПОРТСКИ САВЕЗ ОРГАНИЗУЈЕ БЕСПЛАТАН ШАХОВСКИ ТУРНИР ЗА СВЕ СОМБОРЦЕ
 273. КАДЕТИ "СОКОЛА" ПРВАЦИ ДРЖАВЕ!
 274. СПОРТСКА САРАДЊА СОМБОРА И БАЈЕ НАСТАВИЋЕ СЕ И У 2015. ГОДИНИ
 275. ОДРЖАНО ОПШТИНСКО ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ У СТРЕЉАШТВУ
 276. ФУДБАЛСКИ ТЕРЕН У БАЧКОМ МОНОШТОРУ ДОБИО НОВЕ ТРИБИНЕ
 277. "СОМБОР ОПЕН 2015" - ТАКМИЧЕЊЕ У СПОРТСКОМ АЕРОБИКУ, ФИТНСУ И ФИТНЕС-АЕРОБИКУ ТИМОВА
 278. КК "РАВАНГРАД" ОСТВАРИО ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ РЕЗУЛТАТА У ИСТОРИЈИ КЛУБА
 279. МАРКО ЦИМЕША ПРВАК ДРЖАВЕ У БОВЛИНГУ, МИЛКА ДУКИЋ-МИЉЕШИЋ ТРЕЋА
 280. ДЕБАКЛ РАДНИЧКОГ НА СТАРТУ ПРОЛЕЋНОГ ДЕЛА СЕЗОНЕ

Ко је на мрежи: 63 гостију и нема пријављених чланова