Спорт

ТАКМИЧАРИ ПК "СОМБОР" НАСТУПИЛИ У СЕНТИ

На базену у Сенти 22. јула је одржан Мађународни пливачки митинг "Сента 2017", на којем се такмичило 210 такмичара из 21 пливачког клуба из Мађарске, Румуније, Македоније, Хрватске и Србије. Такмичар Пливачког клуба "Сомбор" Алекса Рађеновић био је апсолутно први у дисциплини 50 метара делфин и апсолутно други у дисциплини 50 метара леђно. Марко Коловић био је два пута апсолутно трећи у дисциплинама 50м прсно и 50м делфин. Стефан Секулић био је два пута трећи у дисциплинама 50м делфин и 50м леђно. Алекс Сабо био је трећи у дисциплини 50м делфин и тако освојио своју прву медаљу, док је Кристина Сечујски била је трећа у дисциплини 50м делфин. Стефан Ковачевић био је трећи у дисциплини 50м леђно, а апсолутна мушка штафета 4џ100м слободно у саставу Марко Коловић, Алекс Сабо, Стефан Секулић и Алекса Рађеновић била је трећа.

КЉАЈИЋЕВО - ДО СУБОТЕ ПРИЈАВЕ ЕКИПА ЗА ТУРНИР У БАСКЕТУ

У Кљајићеву ће од 31. јула до 6. августа бити одржан турнир у баскету, а пријаве екипа се примају до суботе, 29. јула путем телефона: 060/ 385 39 63 и 065/ 22 64 334. Котизација је четири хиљаде динара по екипи, а сва средства биће део наградног фонда, који ће зависити од броја пријављених екипа, а екипу треба да чине 3+1 члан.  Турнир ће се одржати на терену Основне школе „Никола Тесла“, а подржао га је и Спортски савез Града Сомбора, па ће победник турнира у Кљајићеву стећи право учешћа на Отвореном првенству Сомбора у баскету, које почиње 9. августа.

СОМБОРСКИ БИЦИКЛИСТИ НАСТУПИЛИ НА КУПУ СРБИЈЕ У ЧАЧКУ

Бициклисти оба сомборска клуба „С-Теам“ и „Сомбор“ су претходног викенда учествовали на друмској трци за КУП Србије у Чачку, која је због присуства хрватског „Сокола“, прерасла у међународну трку. Трка је вожена у најужем центру града, на потпуно равном, технички мање захтевном кругу дужине 1300 метара, али клизаве улице и кривине су биле погубне за многе возаче. У категорији полетараца је славио Дарио Цигић Парчетић, а Милош Васовић је био трећи, а уз помоћ клубског колеге Сергеја Везмара, С-Теам је освојио екипно прво место у категорији полетараца. У млађим кадетима Игор Надовеза се одвојио од групе и обишао све остале такмичаре за читав круг, и на тај начин у конкурецији 25 такмичара убедљиво је освојио златну медаљу.  У женској конкуренцији у млађим кадеткињама, Бојана Вујасиновић је у спринту победила своје конкуренткиње и освојила прво место. Међу кадеткињама најбоља је била Сара Почуча, а друга Милица Максић из БК“Сомбора“. Јуниори су возили трку заједно са сениорима. Вељко Стојнић је убедљиво  први у јуниорској конкуренцији, док је у сениорској категорији освојио друго место. Алекса Козодеровић из БК “Сомбор“ је освојио треће место у јуниорској конкуренцији. Током викенда је одржана и Балканијада у МТБ-у, у Грчкој, где је Србију представљала и чланица БК „С-Теам“, Ивана Вилим. Иако јој је ово прва Балканијада у МТБ-у, освојила је пето место на врло тешкој стази. Ивана је већ учествовала на две друмске Балканијаде, 2015. и 2016. године и оба пута је освојила два пута бронзу.

СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ ОДЛИЧНИ У СУБОТИЦИ

У петак 14. јула Суботица је била домаћин првенства Војводине у пливању на којем су из ПК "Феникс" Сомбор маступили Миљан Меркл и Алекса Дудуковић. Алекса је у трци на 400 метара краул био други и постао вицешампион Војводине, док је на 200 метара леђно освојио бронзану медаљу. Миљан је у свим својим тркама био при врху табеле, али на жалост овај пут је остао без медаље. Три дана касније на базену у "Дудовој шуми" одржано је Летње Отворено Првенство Војводине на којем је учествовало 276 такмичара из 27 пливачких клубова из БиХ и Србије. Пливачки клуб "Феникс", Сомбор је на ово такмичење изашао са 11 пливача и освојио 16 медаља. Најтрофејнији је био кадет Немања Букалов освојивши злато на 1500м краул, сребро на 50 и 100м леђно и бронзу на 200м леђно. По једну златну и сребрну медаљу освојиле су кадеткиња Соња Богишић у тркама 100м леђно и 50м краул и Наташа Кљајевић на 50м леђно и 100м леђно. Два сребра узела је Ребека Репман на 50 и 100м краул, док се Валентина Катачић окитила са две медаље у тркама 200м краул, сребро и 200м прсно, бронза. Барбара Репман је освојила сребро на 100м делфин, док је Патрициа Репман нажалост била три пута четрврта, а своју једину индивидуалну бронзану медаљу је освојила на 50м прсно. Велики успех оствариле су фениксовке у штафетама. У опен категорији су биле прве, али су се медаљама окитиле у апсолутној категорији у конкуренцији свих екипа на такмичењу, постале су вицешампионке у обе штафете, иза пливачица Новосадске "Војводине". У  трци на 4x100 краул медаљама су се окитиле Валентина Катачић, Милица Столић, Јефимија Зурковић и Соња Богишић, док су у саставу мешовите штафете 4x50м биле Наташа Кљајевић, Ирина Зелић, Патрициа Репман и Ребека Репман. Такмичар Пливачког Клуба "Сомбор" Алекса Рађеновић на летњем Отвореном првенство Војводине постао је двоструки Првак у дисциплинама 100м и 200м леђно, апсолутни Вице Првак у дисциплини 200м леђно и трећи у дисциплини 200м мешовито. Марко Коловић био је двоструки Вице Првак у дисциплинама 100м и 50м прсно и трећи у дисциплини 200м прсно. Штафете на 4x50м мешовито, женска у саставу Кристина Сечујски, Милана Чонић, Јована Катић и Данијела Вујасиновић и мушка у саставу Алекса Рађеновић, Марко Коловић, Растко Торлаковић и Душан Стрижак биле су трећепласиране у опен категорији.

ОДРЖАНО ЈУБИЛАРНО, 50. КОЛО ТРКАЧКЕ ЛИГЕ "СОМАРАТОН"

У суботу, 15. јула на градском хиподрому у Сомбору одржано је јублирано 50. коло тркачке лиге "Сомаратон". Тркачка лига је покренута са циљем да се на још један начин мотивише што већи број људи на физичку активност – трчање од рекративног до такмичарског карактера. Тркачка лига Сомаратон се одржава сваке суботе од 19 сати на хиподрому, а трчи се увек иста дистанца од 5 километра. Ово коло окупило је више од тридесет учесника који су свако у свом темпу истрчали 5 километара на ипак угодиних 20 степени. Убедљиво најбржи учесник био је Миклош Брунер, из Куле, иначе овогодишњи победник Дукат спорт трке на 7 километара, која је одржана у оквиру Сомборског полумаратона. Код дама тријумфовала је најбржа сомборска дугопругашица, Тијана Кабић. У оквиру обележавања јубиларног, 50. кола додељене су и медаље за најредовније учеснике лиге на полусезони и то Јосипу Мајору, Милошу Кесићу и Арпаду Шаркезију у мушкој конкуреницији, а Биљани Везмар, Марији Вражић и Тијани Одобашић у женској конкуренцији. Организатори кажу да радује што у сваком колу лиге долазе нови учесници, а посебно даме, што је најбоља позивница за све заинтересоване суграђане да се већ од следеће суботе придруже тркачкој лиги "Сомаратон".

ГРАДСКО ВЕЋЕ: КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПОТРЕБА У ОБЛАСТИ СПОРТА ЗА ПЕРИОД ОД 1. ЈУЛА ДО 31. ДЕЦЕМБРА 2017.

На 72. седници, одржаној 17. јула 2017. године, чланови Већа су одлучили о расписивању јавног позива за суфинансирање потреба у области спорта за период 1. јул 2017.  –  31.  децембар 2017. године. За стручно-педагошки рад тренера опредељен је износ од 1.380.000,00 динара, за стипендије 922.000,00, основне трошкове клубова 7.090.000,00 динара, за посебне програме клубова 2.332.000,00 и за манифестације 473.000,00 динара.

ДАНАС ПОЧИЊЕ "СОМБОРСКО СПОРТСКО ЛЕТО 2017"

Манифестација „Сомборско спортско лето 2017“ одржаваће се на купалишту „Штранд“, свакодневно, од 17. до  23. јула 2017. године у поподневним сатима – од 17.00 до 20.30 часова. Циљ манифестације јесте промоција спорта и здравих стилова живота међу децом и младима, који ће имати прилику да се  у „малим школама“ спорта информишу о: фудбалу, кошарци,  рукомету, ватерполу, боксу, савате боксу, одбојци и кајаку. На едукативним радионицама за децу и младе, биће речи о превенцији болести зависности, важности одржавања хигијене руку за здравље деце, важности неговања здравих стилова живота, али и опасностима који вребају младе у свету трговине људима. Манифестацију је са 150.000,00 динара подржала локална самоуправа, а сарадници у реализацији су Спортски савез града Сомбора, Црвени крст и Спортски центар „Соко“. Манифестацију подржавају  и Покрајински секретаријат за спорт и омладину; „Спорт за све Војводине“ и Савез за фитнес и рекреацију Србије. Ова прва сомборска летња спортска манифестација почеће свечаним отварањем,  у понедељак 17. јула, у 16.00 часова на купалишту „Штранд“, уз присуство заменика градоначелнице Антонија Ратковића, Антоније Нађ Косановић, чланице Градског већа за област спорта, деце и омладине, као и представника суорганизатора.

ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ЗА АЛЕКСУ РАЂЕНОВИЋА

У петак, 14.07.2017. године на свечаности која је приређена у Палати "Србија" у Београду и ове године су додељена награде најбољим ученицима за постигнуте резултате на такмичењима у земљи и иностранству за школску 2016/2017. годину. Такмичар Пливачког Клуба "Сомбор" Алекса Рађеновић нашао се још једном међу најбољима у Србији, као и прошле школске године. О је ове године награђен за освојено прво место на Школском Првенству Србије у пливању и то у дисциплини 50 метара леђно. За награђене ученике и ове године је организовано панорамско разгледање знаменитости Београда аутобусом. Заслужена награда дошла је у руке победника на последња три Школска Првенства Србије, на којима је Алекса поставио два национална рекорда који су и даље актуелни, у дисциплини 50 метара леђно у 50 метарским базенима у две узрасне категорије.

ТАКМИЧАРИ ПК "СОМБОР" УЧЕСТВОВАЛИ НА VIII БЈЕЛИЦА КУПУ У ВРБАСУ

У Врбасу на базену Центра за физичку културу 08.07.2017. године одржан је Међународни Пливачки Митинг "VIII Бјелица Куп" који је окупио 335 такмичара из 20 пливачких клубова из Хрватске и Србије. Такмичар Пливачког Клуба "Сомбор" Алекса Рађеновић у отвореној категорији био је апсолутно први у дисциплини 50 метара леђно и два пута други у дисциплинама 200м мешовито и 50 метара делфин. Марко Коловић у истој категорији био је два пута трећи, у дисциплинама 50м прсно и 200м мешовито. Кристина Сечујски била је трећа у дисциплини 100м слободно, Страхиња Секулић био је трећи у дисциплини 50м леђно, Стефан Ковачевић био је трећи у дисциплини 50м прсно, а Стефан Секулић је освојио треће место у дисциплини 50м леђно. Од неколико најнеугоднијих четвртих места на које су се пласирали Алекс Сабо, Милана Чонић, Страхиња Секулић два пута, посебно радује четврто место Нике Рађеновић, најмлађе такмичарке Клуба јер је то било њено прво такмичење.

ФЕНИКСОВЦИ УЧЕСТВОВАЛИ НА ТРИ ТАКМИЧЕЊА

Протеклог викенда у Врбасу је одржано традиционално међународно пливачко такмичење "Бјелица". Такмичење је окупило више од 330 пливача из 20 клубова. Пливачки клуб "Феникс" је повео на такмичење осам пливача, и освојио 17 медаља (3 златне, 7 сребрних, и 7 бронзаних), а најуспешнији од фениксоваца били су Соња Богишић и Миљан Меркл са по 4 освојене медаље. Соња је узела злато на 50 метара делфин, сребро на 50м леђно и две бронзе на 50 и 100м краул, док је Миљан био први на 50м краул, други на 200 мешовито и два пута трећи у тркама 50 делфин и 50 прсно. По једну медаљу у свакој боји освојила је Наташа Кљајевић на 50 делфин, 50 леђно и 200 мешовито. Три сребрне медаље освојио је Немања Букалов у тркама 50 краул, 100 краил и 200 мешовито. Милош Меркл се после паузе због лома руке полако упливава и освајио је две бронзе на 50м деђно и 50м делфин. Валемтина Катачић је освојила сребрну медаљу у трци 100м краул, док су Лана Милошевић и Алекса Мандић дебитовали на овом такмичењу и испливали трке на 50 метара краул. Алекса Дудуковић је у суботу наставио да се такмичи на маратонима у оквиру "Srbija open water cup-a 2017" и у Кањижи је на четвртом пливачком маратону "Велебит" у циљ на трци дужине 3 километра у апсолутном поредку ушао трећи, док је у својој категорији освојио златну медаљу. У недељу је пливао маратон у Београду "Ада међица" на 5 километара и у циљ је упливао као пети од свих учесника, а то време му је донело 1. место и пехар у својој категорији.

"ФЕНИКСОВЦИ" НАСТАВЉАЈУ СА ДОБРИМ РЕЗУЛТАТИМА И НА ОТВОРЕНИМ ВОДАМА

Протеклог викенда у Бачкој Тополи је одржано "11. Отворено првенство Србије у пливању на отвореним водама". Првог дана такмичења одржане су трке на 3 и 5километара, док се у недељу пливала трка на 10 километара. Пливачки клуб "Феникс", Сомбор имао је три представника, а Алекса Дудуковић отпливао је све три трке. На 3 километра испливао је време 50.41,88 и у циљ је ушао четврти, иза много старијих и искусних репезентативаца у маратону Фаркаша, Балзама и Фермановића. Алекса је у својој категорији М02 био први и освојио је златну медаљу. На 5 километара млади Сомборац је у циљ ушао такође као четврти, са временом 1.15.41,40 што му је донело златну медаљу у М02 категорији. У истој категорији Миљан Меркл је са временом 1.30,08 освојио сребро. Соња Богишић је своју трку на 5 километара испливала у времену 1.15.43,47 и освојила бронзану медаљу у Ж03 категорији. Другог дана такмичења Алекса Дудуковић је 10 километара испливао за 2.45.37,97 и освојио треће злато у М02 категорији на овом првенству, а у апсолутној конкуренцији је био четврти.

"СОМАРАТОНЦИ" УЧЕСТВОВАЛИ НА ПОЛУМАРАТОНУ ОРГАНИЗОВАНОМ У ЧАСТ ПАТРИЈАРХА ПАВЛА

У суботу, 1. јула, у оквиру манифестације "Раковичко лето", Градска општина Раковица по трећи пут је организовала трку под називом "Трка Патријарха Павла". Трка се састојала од полумаратона, трасом дугачког 21.1 километар и трке задовољства дужине 5.3 километра. Обе трке почеле су испред зграде Општине Раковица, док је финиш био код Манастира Раковица. Полумаратонску трку успешно је истрчало 519 такмичара из земље и региона. Први је кроз циљ је прошао Милош Дајевић, прошлогидишњи победник сомборског полумаратона (1:16:55), испред Ненада Живковића и Милоша Драговића. Од такмичарки прва је била Нора Тркља (1:28:58),  друга Далиборка Давидовић, а трећа Сања Ћулафић. Сви учесници који су прошли кроз циљ добили су и медаље за учешће на овој спортској манифестацији која је добила и благослов Манастира Раковица. Своје представнике на овој спортској манифестацији имао је и Атлетско рекреативни клуб "Сомаратон" Сомбор, а најбољи пласман је остварио Лазар Ришар. Полумаратон су истрчали и Илија Звеканов, Тијана Одобашић, Милош Стамболија и Арпад Шаркези.

ФЕНИКСОВЦИ ОДЛИЧНИ НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ ЦРНЕ ГОРЕ

Протеклог викенда у Никшићу је одржано Отворено првенство Црне Горе у пливању под називом "Монтенегро опен 2017". Такмичење је окупило 36 клубова из Албаније, Аустрије, Босне и Херцеговине, Мађарске, Румуније, Словеније, Србије и домаћина Црне Горе, са укупно 309 пливача. Учешће на овом митингу узело је 14 клубова из Србије међу којима је била и Сениорска репрезентација Србије. Сомборско пливање представили су пливачи ПК "Феникс", Алекса Дудуковић и Немања Букалов. Алекса је у свих седам трка у којима је наступао освојио медаљу и то: две златне, три сребрне и две бронзане. Златне медаље је освојио у тркама на 400 метара краул и 200 леђно, сребра на 100 краул, 50 краул и 200 краул, док је бронзе узео на 50 и 100 метара леђно. Немања је у пет испливаних трка освојио три бронзе медаље и то на 50, 100 и 200 метара леђно. Оба Сомборца су пливала у поподневном финалу трке на 200 метара леђно,  у којој је Немања био шести а Алекса седми. Један од судија на овом такмичењу био је Недељко Дудуковић.

"СОМАРАТОНЦИ" НАСТУПИЛИ НА НОЋНОМ МАРАТОНУ У НОВОМ САДУ

У суботу, 24.06.2017. године одржано је осмо издање Ноћног маратона у Новом Саду, који је карактеристичан по томе што се трчи ноћу. Ни температура преко 30 степени целзијуса није спречила више од хиљаду такмичара да трчи у суботу на новосадском Сунчаном кеју. Ноћни маратон је након, Београдског маратона, друга трка по броју учесника у нашој земљи, а у оквиру манифестације одржане су три трке и то: трка на 7 километара, полумаратон и маратон. Двадесетак чланова атлетско рекреативног клуба "Сомаратон" из Сомбора успешно је истрчало овогодишњу трку коју је обележила најтоплија ноћ и веома тешки временски услови од када се одржава ова трка. Најбољи резулатат је забележила Весна Богишић Вицко која је у трци на 7 километара завршила на победничком постољу ушавши у циљ трећа, иако је већи део трке била на другој позицији. Седам километара је успешно истрчала и Сања Милошевић. Најуспешнији сомаратонац на полумаратонској траси од 21 километра био је Ђорђе Сладаковић, а полумаратон су још истрчали и Борис Мајсотровић, Слободан Драгић, Ђорђе Вучковић, Милан Ковачић и Атила Сич. Најбржа сомборка била је Зорица Кулић, а 21 километар су истрчале и Марија Вражић, Марина Тепавац, Јелена Станимировић, Снежана Радовић, Моника Конц, Биљана Везмар, Маја Бодрожић и Ивана Дробина. Највећи хероји овогодишње трке су свакако били маратонци, који су 42 километара трчали по веома спарном и топлом времену. Од сомаратонаца, најдужу трасу су истрчалли Тијана Одобашић, Петар Шуша и Милош Стамболија.

СРЕБРО ЗА АЛЕКСУ РАЂЕНОВИЋА НА ТРОФЕЈУ БЕОГРАДА

На базену "Милан Гале Мушкатировић" У Београду претходног викенда је одржан Међународни Пливачки Митинг "Трофеј Београда 2017", који је окупио 317 такмичара из 34 клуба из Словеније, Румуније, Бугарске, Јерменије, Македоније, БиХ и Србије. Такмичар Пливачког Клуба "Сомбор" Алекса Рађеновић је у категорији јуниора (1999. - 2002. годишта) освојио друго место у дисциплини 100 метара леђно.

ШЕСТ МЕДАЉА ЗА ФЕНИКСОВЦЕ НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ У ДАЉИНСКОМ ПЛИВАЊУ

У недељу, 18. јуна на сомборском каналу је одржано Отворено првенство Србије у даљинском пливању на хромометар. Пливала се деоница од четири километра за такмичаре узраста од 12 година и старије, а млађи пливачи су се такмичили на деоници од 500 метара. Пливачки клуб "Феникс" је педстављало пет пливача, који су освојили шест медаља и то: три злата, два сребра и једну бронзу. Најуспешнија такмичарка Феникса је била Соња Богишић (2004. годиште), која је освојила две медаље. Она је у циљ ушла као трећа од свих пливачица и освојила бронзу иза Јовене Јећански (2003.) и Данице Газдић (2001. годиште). У својој категорији 13 и 14 година, Соња била је сребрна. У категорији 17 и 18 година Милица Столић је освојила прво место, а најсјајније одличје освојио је и Алекса Дудуковић у категорији 12 година. У истој категорији Миљан Меркл је био други. Деоницу од 500 метара пливао је млади Милош Меркл 2008. годиште иако се тек опоравља од лома лакта, освојио је златну медаљу. Сви фениксовци су освојили медаље на овом такмичењу.

ПОЛЕТАРЦИ "ИПОНА" НАСТУПИЛИ НА ПОЈЕДИНАЧНОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ

Чланови Џудо клуба "ИПОН" из Сомбора учествовали су на Појединачном првенству Војводине за полетарце у Каћу. У конкуренцији 28 клубова и укупно 152 такмичара, највише успеха имао је Немања Шуша који је у категориј до 46 килограма освојио друго место и постигао одличан успех. Мање такмичарске среће имали су Сара Миланко (-25кг) и Страхиња Михаљевић (-28кг) којима је ово било прво такмичење на којем су учествовали. Екипу су предводили тренери Антун Блашковић и Маријана Милковић.

ЧЕТРДЕСЕТАК СОМАРАТОНАЦА ТРЧАЛО НА 9. ТРЦИ ПРИЈАТЕЉСТВА У КУЛИ!

У суботу, 10. јуна 2017. године одржана је 9. Трка пријатељства у Кули. За само неколико година колико се одржава, ова трка је постала веома посећена те је ове године у циљ ушло чак 770 тркача. По учешћу елитних тамичара то је једна од најачих и најбржих трка у Србији, а у оквиру ове манифестације одржане су три трке и то на 800 метара за најмлађе, трка на 5 километара и главна трка на 10 километара. Победник трке на 10 километара је Самуел Киплимо из Кеније, док је код дама тријумфовала Соња Столић. За чланове атлетско рекреативног клуба "Сомаратон" из Сомбора ова трка била је посебна, јер је трку успешно истрачало чак 42 члана "Сомаратона", од којих је доста тркача којима је ово била прва трка, што је показатељ да је Сомборски клуб један од најмасовнијих у нашој држави. Најбржа у трци на 5 километара од чланова "Сомаратона" била је Весна Богишић Вицко која је новим личним рекордом од 20 минута и 59 секунди освојила одлично четврто место. Најбржи у главној трци на 10 километара од сомаратонаца био је Јосип Мајор који је на циљ стигао за 36 минута што је било довољно за 13 место у изузетно јакој конкуренцији. Најбржа од сомборских дама поново је била Тијана Кабић која је трку у никад јачној међународној конкукренцији завршила на десетом месту. У својим старосним категоријама Ђука Чељуска освојио је прво, а дебитанткиња клуба Данијела Вујасиновић  друго место.

СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ НАСТУПИЛИ НА МИТИНГУ "ЗМАЈ" У НОВОМ САДУ

На базену СПЕНС у Новом Саду у суботу, 03. јуна је одржан је Међународни пливачки митинг "Змај 2017" који је окупио 372 такмичара из 27 пливачких клубова из Бугарске, Хрватске и Србије. Такмичари Пливачког клуба "Сомбор" су са освојене четири златне и три бронзане медаље заузели седмо место у генералном пласману. Стефан Секулић био је у дисциплинама 200 метара мешовито и 100 метара леђно био први, Стефан Ковачевић је заузео прво место у дисциплини 200 метара мешовито и треће у дисциплинама 50 леђно и 50 метара прсно. Јована Катић била је прва у дисциплини 100 метара делфин и трећа у дисциплини 50 метара делфин, а Милана Чонић на овом такмичењу није забележила пласман међу прве три. Пливачки клуб "Феникс" из Сомбора је на овом такмичењу имао четири представника, сви су били у борбама за медаљу и освојили су седам медаља. Соња Богишић је освојила прво место у трци на 50 метара краул (30,24) и трећа на 200 метара леђно (2.44,93). Немања Букалов је био први на 200 метара краул (2.14,70) и други на 50 метара краул (28,30). Алекса Дудуковић је други био у трци 200 метара леђно и трећи на 400 метара краул, а Миљан Меркл је своју медаљу освојио у трци 200 метара прсно (3.15,74) док је на 50 метара краул (31,67) на жалост остао на четвртом месту.

ЈЕДАНАЕСТ МЕДАЉА ЗА "СОМБОРАЦ" У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА

На 14. Сремскокарловачком купу кои организују Карате клуб "Импулс" и Карате савез Војводине, Карате клуб "Сомборац" наступио је са 10 представника млађе такмичарске групе. Освојено је укупно 11 медаља у дисциплини извођења ката, и то: шест златних, четири сребрне и једна бронзана. Златне медаље освојили су: Данијел и Кристина Коловић, Никола Чавић, Кристина Косановић, Петар Рукавина и Александар Хеђи. Сребрне медаље освојили су Душан Савић, Душан Радошевић, Јован Блануша и Кристина Косановић, а бронзану Митар Станојевић.

СОМБОРЦИ ТРЧАЛИ НА ПЛИТВИЦАМА

Јуче је одржано 32. издање Плитивичког маратона, једне од најстаријих трка у Хрватској. Ова трка важи за трку са јаком конкуренцијом и захтевном трасом са пуно успона, а делом се трчи и кроз национални парк у Плитвицама. Иако су организатори зог великог интересовања ограничили број учесника, у неколико трка које су одржане наступило је 2.086 учесника из чак 41 државе. У тако јакој конкуренцији победе у маратону су остварили такмичари из Кеније. Град Сомбор је на овом великом и значајном такмичењу имао пет представника, чланова Атлетско рекративног клуба "Сомаратон". Маратонску трасу од 42 километра успешно је истрчао Борис Мајсторовић, док су упола краћу, полумаратонску дистанцу од 21 километар истрчали Тијана Кабић, Тијана Одобашић, Ђорђе Вучковић и Атила Сич.

КРАЈ ВОЈВОЂАНСКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ СЕВЕР: ЧОНОПЉАНЦИ ВИЦЕШАМПИОНИ, РАДНИЧКИ ДЕВЕТИ

Током викенда одиграно је последње коло у Војвођанској фудбалској лиги група север, а Раднички из Сомбора је поражен у Таванкуту резултатом 6:3. Утакмица није иамала неки велики резултатски значај, пошто су обе екипе биле у средини табеле, па су могли да одиграју један опуштен меч. Раднички је још пре неколико кола изборио опстанак у лиги, што је био приоритет ове сезоне, а сомброски црвено-бели су сезону 2016/2017. завршили на деветом месту табеле са освојених 36 бодова. Други клуб са територије Сомбора који се такмичи у овом рангу, Слога из Чонопље је у последњем овосезонском колу била боља од Младости иу Турије на свом терену резултатом 3:2. Чонопљанци су сезону завршили као другопласирана екипа са 76 освојених бодова, само четири мање од Бечеја који је обезбедио пласман у виши ранг такмичења. У борби за опстанак, Младост из Апатина је у 30. колу пред својим навијачима победила Задругар из Српског Милетића резултатом 3:2 и тако задржала статус Војвођанског лигаша. Врбасу ни убедљива победа од 3:0 над фењерашем Суботицом није помогла да избори опстанак, па ће се идуће године оба ривала такмичити у нижем рангу.

ТУРНИР У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ У СОМБОРУ ОД 3. ДО 5. АВГУСТА 2017. ГОДИНЕ

Распоред јубиларног 10. „Vip Beach Volley Masters 2017.“ i 6. „Vip Beach Volley Liga“ – Првенства Србије у одбојци на песку најављен је 31. маја 2017. године у Београду. Према распореду, турнир у Сомбору ће се одржати од 3. до 5. августа 2017. године. Антонио Ратковић, заменик градоначелнице представио је Сомбор као један од седам градова у којима се турнир организује. Ратковић је рекао да је турнир у Сомбору јединствен по томе што је једини на којем се игра под светлима рефлектора и у најужем центру града. - Овог лета у организацији турнира учествује и Спортски савез града Сомбора и планирали смо да 31. јула стартује турнир рекреативаца, а 2. августа 2017. године турнир млађих категорија, казао је Ратковић и позвао љубитеље одбојке да дођу у Сомбор. Присутнима су се обратили и Зоран Гајић, председник ОСС, Дејан Турк, генерални директор компаније „Vip mobile“, генералног спонзора ОСС, Ђула Мештер, потпредседник ОСС, и Џеки Зао, регионални директор компаније „Huawei“. Том приликом редстављени су и други градови – домаћини турнира: Лозница, Велико Градиште, Бач, Зрењанин, Нови Сад и Чајетина. Финални турнир ће се традиционално одиграти на Ади Циганлији, у Београду, од 23. до 25. августа 2017. године.

ТИЈАНА И ДЕЈАНА НЕЗАУСТАВЉИВЕ!

У суботу је у Кучеву, у оквиру манифестације “Хомољски мотиви”, први пут одржана истоимена атлетска трка на 8.5 километара у којој је учешће узело нешто више од 120 такмичара. Врео дан, веома добра организација, одлична атмосфера и одзив одличних атлетичара – најбољи су опис ове трке на којој је учествовала и најбржа сомборка Тијана Кабић. Прво издање ове трке првиклу је најбоље дугопругаше из Србије и околних земаља. У мушкој конкуренцији, победник је био Кенијац Самуел Наибеи, другопласирани – наш олимпијац Дарко Живановић, а трећи млади Денис Фируловић. Чланица Арк "Сомаратон" Сомбор, Тијана Кабић  је трку завршила на четвртом месту. Ако се у обзир узме чињеница да су три првопласиране биле Оливера Јевтић, затим победница недавно одржаног 38. Сомборског полумаратона Наташа Ћулафић и њена клупска колегиница из АК "Партизан" Данијела Бараћ, Тијанин резултат је свакако вредан пажње и представља потврду да се наша суграђанка налази у самом врху женског дугопругашког трчања. Такође у суботу, али у организацији Скyруннинг асоцијације Србије, одржана је  ултра траил трка "Стара планина". Одржане су трке на 24, 57 и 108 километара, а чланица Арк "Сомаратон" Сомбор, Дејана Буторац успешно је савладала средњу стазу, ултрамаратон  на 57 километара, за шта јој је било потребно 10 сати 52 минута и 17 секунди. За време трке сменила су се сва четири годишања доба, од сунца, преко ветра до кише и ситног леда, а на највишем врху - Миџору (2.169 мнв) било је свега 2-3 степена изнад нуле. Успешно завршеном трком Дејана је наставила низ тешких планинских траил трка и припрема за други део тркачке сезоне.

"ФЕНИКС" ЕКИПНО ТРЕЋИ У СУБОТИЦИ! СЛЕДИ ПАУЗА ДО ПОЧЕТКА РАДА ОТВОРЕНОГ БАЗЕНА

У суботу, 20. маја Суботица је била домаћин пливачког митинга "Прозивка 2017" чији је организатор ПК "Спартак-прозивка". Такмичење је окупило преко 200 пливача, а Пливачки клиб "Феникс" Сомбор је имао девет представника који су освојили укупно деветнаест медаља, што је било довољно за треће место у екипном пласману. Треба напоменути да је сваки "Фениксовац" освојио бар једну медаљу и тиме допринео успеху клуба. Три златне медаље освојио је Немања Букалов и то на 100 метара леђно, 100 метара краул и 200 метара мешовито. Први пут на овом такмичењу пробио је границу од минуте, отпливавши лични рекорд на 100 краул 59,5. Изузетно мотивисани Миљан Меркл се у Сомбор вратио са две златне медаље и личним рекордима на 100 метара краул, 100 прсно и 200 метара мешовито. Соња Богишић је освојила две златне медаље и то на 100 метара леђно и 100 метара краул и бронзу на 200 метара мешовито. Златну и  бронзану медаљу су освојиле Патрициа Репман на 100 метара прсно и 200 метара мешовито, и Милијана Рајиновић на 100 метара делфин и 100 метара краул. Јефимија Зурковић је узела два сребра на 100м прсно и 100м леђно, а Ребека Репман је освојила бронзу на 200м краул и сребро на 100м. Наташа Кљајевић је била непобедива на 100м леђно, а Ирина Зелић је бронзану медаљу освојила у трци 100м прсно. -  У петак, 26. маја завршавамо са радом у затвореном базену, па смо направили пресек рада на овом такмичењу. Јако сам задовољна што у овој фази пуног тренинга деца одлично изгледају у води, брзи су и расположени. Сад ћемо да чекамо отварање отвореног базена у нади да ће то бити око 15. јуна како нам је обећано, и да ћемо успети да надокнадимо пропуштено време, и спремимо се за предстојећа првенства, рекла је Ана Репман.

СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН, НАЈМАСОВНИЈИ И НИКАД ЈАЧИ

Јуче је одржан 38. Сомборски полумаратон, а топло и сунчано време било је мотив више за 700 тркача који су трчали у једној од три трке,  најстарије уличне трке у земљи. Ово је био свакако најмасовнији полумаратон у нашем граду до сада и по речима учесника, једна од најквалитетнијих трка у нашој земљи. Победник 38. Асикс Сомборског полумаратона, у никад јачој конкуренцији је Велимир Бојовић, АК ’’Нишки маратон’’, друго место заузео је Милош Миловановић, АК ’’Динамо’’ Панчево, а треће место Ђуро Борбељ, АК ’’Апатин’’. Код дама је тријумфовала Наташа Ћулафић, АК ’’Партизан’’ Београд, друго место је припало Мариани Чегар Лукић, АК "Апатин", а треће за Александри Буркановић, Арк ’’Фрушка Гора’’ Нови Сад. Најбржи сомборци у полумаратону били су Јосип Мајор, који је кроз циљ прошао десети у мушкој конкуренцији и Тијана Кабић којој је за мало измакло постоље и трку је завршила на четвртом месту. Победници Дукат спорт трке на 7 километара су Мики Брунер, АК ’’Хајдук маратон тим’’ Кула и Катарина Похолд из Новог Сада. Бонати штафетна трка окупила је тридесетак трочланих екипа које су по први пут у оквиру ове манифестације трчали штафетну трку, а победили су тимови из Београда. За додатно окрепљење, компанија Сомболед је за маратонце обезбедила Дукат Спорт производе обогаћене природним, млечним протеинима, а најбржи учесници „Дукат Спорт трке“ на седам километара награђени су специјалним пакетима. Трку су подржале и бројне друге компаније, организације и институције, са чијом подршком је град Сомбор добио манифестацију која на најлепши начин промовише град и људе у њему.

МЛАДИ ТАКМИЧАРИ "СОМБОРЦА" ОДЛИЧНИ НА КУПУ СРБИЈЕ, СЕНИОРИ СТАНДАРДНО ДОБРИ

На Купу Србије за кадете, јуниоре, млађе сениоре и сениоре, такмичари Карате клуба "Сомборац" су освојили пет медаља у дисциплини извођења ката и то: две златне , једну сребрну и две бронзане, а "Сомборац" је понео титулу најуспешнијег клуба у Србији у катама, и по броју и по вредности освојених медаља. Најуспешнија у појединачној конкуренцији била је Ања Воркапић која се у категорији кадеткиња окитила шампионском титулом. Кадетско-јуниорски ката тим у саставу: Ана Дучић, Ања Воркапић и Драгана Миличевић је такође освојио златну медаљу. У категорији сениорки појединачно сребрном медаљом окитила се Вања Савески. У категорији млађих сениора узраста од 18 до 21 године, Дејан Кемер је заузео треће место, а у категорији јуниорки Ана Дучић је освојила бронзану медаљу. Такмичење се одвијало по правилима Светске карате федерације, а право наступа имали су квалификовани такмичари са купова региона. Надметања су  се одвијала у свим дисциплинама спортског каратеа, а наступило је преко 600 такмичара из 96 клубова. У недељу, 14. маја у Беочину је одржан интернационални карате турнир "Дунав Куп - Нови Сад Опен", а организатор овог најмасовнијег војвођанског карате турнира био је Карате савез Војводине. Поред домаћих такмичара, учешће су узели и такмичари из Хрватске, Републике Српске, Словеније и Црне Горе, а такмичење се одвијало по правилима Светске карате федерације и Карате федерације Србије. Карате клуб "Сомборац" имао је десет такмичара који су освојили је укупно шест медаља у катама и то: једну златну, три сребрне и две бронзане. Златну медаљу освојила је пионирка Ана Ђуран. Сребрне медаље освојили су Душан Савић у категорији мушких нада, пионир Петар Рукавина и полетарка Кристина Косановић, а бронзане медаље пионир Јован Блануша и полетарка Јована Миличевић.

ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА НЕМАЊУ У ЗРЕЊАНИНУ

Пливачки клуб "Пролетер" из Зрењанина је у недељу, 7. маја организовао традиционални пливачки митинг "Младост", који је ове године окупио 364 пливача из 20 клубова. Једини представник сомборског пливања, био је Немања Букалов, члан пливачког клуба "Феникс", који је учествовао у четири трке и у свакој испливао лични рекорд и освојио медаље. Златне медаље Немања је освојио на 200 метара мешовито 2.24,20 (439 фина бода) и 100 метара леђно 1.06,98, сребро на 50 метара краул са временом 27,17, док је бронзу испливао на 100 метара делфин са 1.07,50.

ТИЈАНА И МАРКОВИЋИ, МОДЕРНИ ТРКАЧКИ "ГЛАДИЈАТОРИ"

Протеклог викенда на Палићу је одржан 11. Интернационални ултрамаратон и државно првенство у улатрамаротону на 6, 12 и 24 сата, као и на 50 и 100 километара, који пред тркаче поставља најтеже могуће изазове у трчању. Сомбор је на овом заиста посебном такмичењу имао три представника. Тијана Кабић која је узела учеће на ултрамратону на 6 сати и постигла изванредан резултат. Она је у поменутом времену истрчала 68,59 километара, чиме је оборила досадашни државни рекорд на 6 сати. Тијана је трку је завршила као другопласирана и тако постала вицешампионка државе у ултрамаратону на 6 сати, са само 180 метара заостатка за победницом, нашом прослављеном маратонком Маријаном Чегар Лукић из Апатина. Једну од најтежих званичних дисциплина које постоје, ултрамратон на 24 сата трчали су Дамир и Александар Марковић који су постали први сомборци који су завршили ову заиста захтевну и изазовну дисциплину. Дамир је за 24 сата истрчао 151,35 километара и заузео пето место у првенству државе на 24 сата, док је Александар Марковић истрчао 123,63 километра и заузео шесто место у шампионату државе. Свакако да су ова три резултата потпуно ново поглавље у веома богатој тркачој историји нашег града и подстерк су свима да се прикључе све бројнијем тркачком покрету.

ПК "СОМБОР" У БЕОГРАДУ ОСВОЈИО ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ

На безену Спортског центра "Милан Гале Мушкатировић" одржан је Међународни Пливачки Митинг "Све Пролази Звезда Траје" у знак обележавања 72 године постојања Пливачког Клуба "Црвена Звезда". Митинг је окупио 416 такмичара из 28 пливачких клубова из Словеније, Румуније, Македоније, БиХ и Србије. Такмичари Пливачког клуба "Сомбор" изабрали су ово такмичење као једно у низу у припремном периоду. Алекса Рађеновић је освојио прво место у дисциплини 100 метара леђно, други је био у дисциплини 100 метара слободно и трећи у дисциплини 200 метара мешовито, испливавши трке као три узастопне дисциплине програма у веома кратком временском периоду. Марко Коловић био је први у дисциплини 200 метара прсно, веома убедљивим и уједначеним пливањем од старта до циља.

 

Још чланака...

 1. СОМБОР ИМА ДВА ПРВАКА ДРЖАВЕ У ДУАТЛОНУ
 2. КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" УСПЕШНИ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА ПОЛЕТАРЦЕ, ПИОНИРЕ И НАДЕ
 3. ДАЈАНА БУТОРАЦ НА ЈУБИЛАРНОМ ПЛАНИНСКОМ МАРАТОНУ НА ФРУШКОЈ ГОРИ
 4. ВЕЉКО СТОЈНИЋ ОСТВАРИО НАЈБОЉЕ ВРЕМЕ НА НАЈДУЖОЈ СТАЗИ БИЦИКЛИСТИЧКЕ ТРКЕ „ТРОФЕЈ СОМБОРА 2017“
 5. "СОМБОРАЦ" НА КУПУ ВОЈВОДИНЕ ЗА КАДЕТЕ, ЈУНИОРЕ, МЛАЂЕ СЕНИОРЕ И СЕНИОРЕ
 6. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ НА ЈУБИЛАРНОМ, 30. БЕОГРАДСКОМ МАРАТОНУ
 7. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА "СОМБОРАЦ" НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА СЕНИОРЕ
 8. "СОМБОРАЦ" ОСВОЈИО ПЕТ МЕДАЉА НА ТУРНИРУ "ЗЛАТНИ ПОЈАС"
 9. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ НА РАЗВОЈНОМ КАМПУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ
 10. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ ПРЕМИЈЕРНЕ ТРКЕ У ЈАГОДИНИ И НА ОСТРОГУ
 11. У СОМБОРУ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ ШКОЛА ТРЧАЊА
 12. СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ ОДЛИЧНИ НА МИТИНГУ "СУБОТИЧКИХ 200 И ВИШЕ"
 13. ТРИДЕСЕТАК СОМАРАТОНАЦА ТРЧАЛО НА ПОЛУМАРАТОНИМА У НОВОМ САДУ И ОСИЈЕКУ
 14. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТКИЊЕ "СОМБОРЦА" НА ПРВЕНСТВУ БАЛКАНА ЗА СЕНИОРЕ
 15. ВАТЕРПОЛО У СОМБОРУ ИМА И ТРАДИЦИЈУ И БУДУЋНОСТ
 16. СОМБОРСКИ КАРАТИСТИ ОДЛИЧНИ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ
 17. "ФЕНИКСОВЦИМА" ДВА ОДЛИЧЈА НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ
 18. СОМАРАТОНЦИ УСПЕШНИ НА ПРЕМИЈЕРНОМ ИЗДАЊУ ПОЛУМАРАТОНА У КОВАЧИЦИ
 19. ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР ЗА СПОРТ ПРЕДРАГ ПЕРУНИЧИЋ ПОСЕТИО СОМБОР
 20. ПЛИВАЊЕ - СОЊА И НЕМАЊА НАСТУПИЛИ НА КАДЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ
 21. "СОМБОРАЦ" ОСВОЈИО ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА СЕНИОРЕ
 22. ОДРЖАНО ПРВЕНСТВО ЗОНЕ БАЧКА У КАРАТЕУ - СОМБОРЦИ ОДЛИЧНИ
 23. ПЛИВАЧКИ МИТИНГ "АНТЕ ЛАМБАША" - ИМЕЊАЦИ У СОМБОР ДОНЕЛИ СЕДАМ МЕДАЉА
 24. СОМАРАТОНЦИ ТРКАЧКУ СЕЗОНУ ЗАПОЧЕЛИ НАСТУПОМ НА ЧАК ПЕТ ТРКА!
 25. СОМБОРУ ПОХВАЛЕ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ ТУРНИРА У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 26. ДВАНАЕСТ МЕДАЉА ЗА ПК "СОМБОР" НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 27. ОСАМ МЕДАЉА ЗА КАРАТИСТЕ "ДУШАН СТАНИЧКОВА" НА МЕМОРИЈАЛУ "ИГОР АНЂЕЛКОВИЋ"
 28. ОДРЖАН МИТИНГ ПОВОДОМ 130 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА ПК "ПОЛЕТ" - "ФЕНИКСОВЦИ" ОДЛИЧНИ
 29. КК "СОМБОРАЦ", НАЈБОЉИ КЛУБ НА ДВАДЕСЕТОМ МЕМОРИЈАЛУ ИГОР АНЂЕЛКОВИЋ
 30. "ФЕНИКСОВЦИ" И ЧЛАНОВИ ПК "СОМБОР" УСПЕШНИ НА МИТИНГУ У БЕЧЕЈУ
 31. ВАЊА САВЕСКИ СА КАТА ТИМОМ ОСВОЈИЛА БРОНЗУ НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ
 32. СЕДМИ РОЂЕНДАН АТЛЕТСКО-РЕКРЕАТИВНОГ КЛУБА „СОМАРАТОН“
 33. ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ЗА ПЕТРА КОСАНОВИЋА
 34. ФЕНИКСОВЦИ УЧЕСТВОВАЛИ НА МИТИНГУ "ДЕДА МРАЗ"
 35. 39. МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „МИЛАН ВРЦЕЉ“
 36. ЧЛАНОВИ ПК "СОМБОР" ПЛИВАЛИ У МАЂАРСКОЈ И НА ТАКМИЧЕЊУ "XI ФЕНИКС 2016"
 37. СОМБОРСКИ РУКОМЕТ ПРОСЛАВИО ЗНАЧАЈАН ЈУБИЛЕЈ
 38. ОДРЖАН ПЛИВАЧКИ МИТИНГ "XI ФЕНИКС 2016"
 39. ТИЈАНА КАБИЋ, НАЈБРЖА ДАМА НА 2. УЛТРАМАРАТОНУ АПАТИН-ОСИЈЕК
 40. ПРВЕНСТВО ГРАДА У ОДБОЈЦИ ЗА УЧЕНИКЕ: УЧЕСТВОВАЛО 12 ЕКИПА
 41. СОМБОРКЕ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ОДЛИЧНЕ НА БАЛКАНСКОМ ПРВЕНСТВУ
 42. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА СТЕФАНА СЕКУЛИЋА У БЕЧЕЈУ
 43. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ДРУГИ УЛТРАМАРАТОН ОСИЈЕК-АПАТИН
 44. ЧЛАНИЦЕ "СОМБОРЦА" У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ НАСТУПИЛЕ У СЛОВЕНИЈИ
 45. ДАН ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ ОБЕЛЕЖЕН НА СПОРТСКИ НАЧИН
 46. ЧЛАНОВИ "СОМБОРЦА" УСПЕШНИ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА КАДЕТЕ, ЈУНИОРЕ И МЛАЂЕ СЕНИОРЕ
 47. СОМБОРСКИ ПИОНИРИ ПРВИ НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У КОШАРЦИ
 48. АЛЕКСА И МАРКО УЗЕЛИ МЕДАЉЕ НА ПЛИВАЧКОМ МИТИНГУ У МАЂАРСКОЈ
 49. ОСАМ МЕДАЉА ЗА "СОМБОРАЦ" НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА КАДЕТЕ, ЈУНИОРЕ И МЛАЂЕ СЕНИОРЕ
 50. ЧЕЉУСКА ПОНОВО ДОТРЧАО ДО ПОСТОЉА!
 51. СОМАРАТОНЦИ ОДЛИЧНИ НА ПОЛУМАРАТОНУ У ЗРЕЊАНИНУ
 52. ПК "СОМБОР" - ОДЛИЧАН ВИКЕНД ЗА СТЕФАНА И АЛЕКСУ
 53. СОМБОР БИО ОДЛИЧАН ДОМАЋИН БАЛКАНСКОГ ПРВЕНСТВА У АМЕРИЧКОМ ФУДБАЛУ
 54. ПЕТ МЕДАЉА ЗА ПОДМЛАДАК ПК "СОМБОР" У БЕЧЕЈУ
 55. РЕКОРДАН БРОЈ СОМАРАТОНАЦА НАСТУПИО У АПАТИНУ
 56. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ НА НОВОСАДСКОМ МАРАТОНУ
 57. ПЕТ МЕДАЉА ЗА "ИПОН" У БАЈМОКУ
 58. БЕСПЛАТНА ШКОЛА ЗА ФУДБАЛСКЕ СУДИЈЕ
 59. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА БУКАЛОВА У КИКИНДИ
 60. СОМБОРСКА УЛИЧНА ТРКА СЕДМИ ПУТ
 61. КАРАТИСТКИЊЕ "СОМБОРЦА" ОДЛИЧНЕ НА ПОСЛЕДЊОЈ ПРОВЕРИ ПРЕД СВЕТСКО ПРВЕНСТВО
 62. НИКОЛА ЈОКИЋ: УВЕК ЋУ ПАМТИТИ ПОВРАТАК У СОМБОР СА СРЕБРОМ
 63. ЧЛАНОВИ "СОМБОРЦА" ОСВАЈАЈУ МЕДАЉЕ И У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ
 64. ТРЕЋИ ПУТ У СОМБОРУ ДАМЕ ТРЧАЛЕ
 65. "ФЕНИКСОВЦИ" МОГУ ДО МЕДАЉА И БЕЗ ТРЕНИНГА
 66. ЂУКА ЧЕЉУСКА ВЕТЕРАНСКИ ПРВАК БАЛКАНА У ПОЛУМАРАТОНУ!
 67. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У НЕМАЧКОЈ
 68. БЕСПЛАТНА ШКОЛА КОШАРКЕ У ОШ "ИВО ЛОЛА РИБАР"
 69. МАРАТОН ЗА "ГИНИСА" ПРОШАО КРОЗ СОМБОР
 70. "СОМАРАТОНЦИ" У ПУНОМ ТРКАЧКОМ ПОГОНУ
 71. МИЛАНА ЈАКШИЋ ТЕМПИРА ФОРМУ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО
 72. ПЕТ СОКОЛОВА ОСВОЈИЛО ПЕТ МЕДАЉА У САРАЈЕВУ
 73. ТРИ ПРВА МЕСТА ЗА СОМАРАТОНЦЕ У КАЊИЖИ
 74. НА ТРИАТЛОНУ У МАЂАРСКОЈ ПАО РЕКОРД СОМБОРА У ЖЕНСКОМ МАРАТОНУ
 75. ПК "СОМБОР" ИМА ПОДМЛАДАК КОЈИ ОБЕЋАВА
 76. "СОМАРАТОНЦИ" НА ОСМОЈ МЕМОРИЈАЛНОЈ ТРЦИ "ДРЕН МАНДИЋ"
 77. ЗАВРШАВА СЕ ПРОЈЕКАТ "СПОРТСКО ЕДУКАТИВНО ЛЕТО"
 78. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ ПОНОВО ОБЕЛЕЖИО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ
 79. СОМБОР ВИЂЕН КАО СТРАТЕШКА ТАЧКА ЗА РАЗВОЈ ОДБОЈКАШКОГ СПОРТА
 80. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ПЕТИ УЛТРАМАРАТОН СОМБОР-БАЈА
 81. ТОКОМ АВГУСТА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА ДЕЧИЈЕГ ФИТНЕСА
 82. ПЛИВАЧИ "ФЕНИКСА" НАСТУПИЛИ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У БЕОГРАДУ
 83. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЕКИПА ЗА ПРВЕНСТВО ГРАДА СОМБОРА У БАСКЕТУ
 84. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ НАЈБОЉИ У СВОЈОЈ КАТЕГОРИЈИ
 85. ПОСЛЕДЊЕГ ВИКЕНДА ЈУЛА У СОМБОРУ, ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 86. НИКОЛА ЈОКИЋ ПОСЕТИО "СПОРТИЋ" И ПОЗВАО СОМБОРЦЕ ДА УЧЕСТВУЈУ НА ТУРНИРУ У БАСКЕТУ
 87. ТРИ ПЕХАРА И ЧЕТРНАЕСТ МЕДАЉА ЗА "ФЕНИКСОВЦЕ" У ВРБАСУ
 88. НАЈБОЉИ АТЛЕТИЧАРИ „МАРАТОНА“ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ
 89. КК "ДУШАН СТАНИЧКОВ" ИЗНЕДРИО ЈОШ ДВА МАЈСТОРА КАРАТЕА
 90. ПЛИВАЧИ "ФЕНИКСА" ОСВОЈИЛИ 14 МЕДАЉА НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 91. ЧЛАНОВИ АРК "СОМАРАТОН" НАСТУПИЛИ У ЗЕМЉИ И ИНОСТРАНСТВУ
 92. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ И МАРКО КОЛОВИЋ ЗАБЛИСТАЛИ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 93. ТОКОМ ЈУЛА У СОМБОРУ, БЕСПЛАТНА ШКОЛА ФУДБАЛА
 94. НОВИ РЕКОРД АЛЕКСЕ РАЂЕНОВИЋА!
 95. УКЉУЧЕНА СТРУЈА НА ОБЈЕКТУ БИВШЕ ПРВЕ УПРАВЕ У ГАКОВУ
 96. АЛЕКСАНДАР МАРКОВИЋ ВИЦЕШАМПИОН ДРЖАВЕ У УЛТРАМАРАТОНУ НА 12 САТИ
 97. БЕСПЛАТНА ШКОЛА РВАЊА ЗА ДЕЦУ
 98. ТАКМИЧАРИ "ИПОНА" УЧЕСТВОВАЛИ НА ТУРНИРУ У СТАНИШИЋУ
 99. ТРИДЕСЕТАК СОМАРАТОНАЦА УЧЕСТВОВАЛО НА ТРЦИ ПРИЈАТЕЉСТВА У КУЛИ
 100. ОД ЈУЛА "СПОРТИЋ НА БАЗЕНУ"
 101. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА БОКСЕРЕ БК "СОМБОР" НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 102. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СОМБОРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ
 103. ОСАМ МЕДАЉА ЗА ПЛИВАЧЕ ПК "СОМБОР" У НОВОМ САДУ
 104. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА ВОЈВОДИНУ НА РЕГИОНАЛНОМ ПРВЕНСТВУ ЕВРОПЕ У СПОРТСКОМ КАРАТЕУ
 105. РАДНИЧКИ ИЗБОРИО ОПСТАНАК, ЖАК И ПОЛЕТ ИСПАЛИ
 106. ПЛИВАЧИ ПК "СОМБОР" УСПЕШНИ НА "ПРОЛЕЋНОМ КУПУ СУБОТИЦЕ"
 107. ОДЛИЧАН ВИКЕНД ЗА КАРАТИСТЕ "СОМБОРЦА" У БЕОЧИНУ
 108. РАДНИЧКИ СЛАВИО У ГРАДСКОМ ДЕРБИЈУ
 109. УПРИЛИЧЕН ПРИЈЕМ ЗА УЧЕСНИКЕ ШКОЛСКЕ ОЛИМПИЈАДЕ
 110. СОМБОРСКИ КАРАТИСТИ НАСТУПИЛИ НА ШКОЛСКОЈ ОЛИМПИЈАДИ
 111. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ ИСПЛИВАО НОВИ НАЦИОНАЛНИ РЕКОРД
 112. ОВОГОДИШЊИ СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН ОКУПИО ВИШЕ ОД 400 ТРКАЧА
 113. РВАЧИ "СОКОЛА" ОДБРАНИЛИ ЕКИПНУ ТИТУЛУ
 114. ЗОРИЦА КУЛИЋ ПОСТАВИЛА НОВИ СОМБОРСКИ РЕКОРД У МАРАТОНУ
 115. ДВА ЗЛАТА ЗА МИЛАНУ ЧОНИЋ НА ПЛИВАЧКОМ МИТИНГУ У БЕОГРАДУ
 116. ЧЕТИРИ КАДЕТСКА ПРВАКА ДРЖАВЕ ИЗ РЕДОВА "СОКОЛА"
 117. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ДУБРОВНИКУ
 118. ТОКОМ МАЈА МЕСЕЦА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА ФИТНЕСА
 119. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН ОД ОВЕ ГОДИНЕ ИМА НОВУ ТРАСУ
 120. ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ "СОМБОРЦА" НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА ПОЛЕТАРЦЕ, ПИОНИРЕ И НАДЕ
 121. РАДНИЧКИ ОПЕТ ПОРАЖЕН, ЖАК УЗЕО БОД, СЛОГА ДЕКЛАСИРАЛА ТЕКСТИЛАЦ
 122. "СРБИЈА ОПЕН 2016." - ЈЕЛЕНИ ЛУКИЋ ПРВО МЕСТО У ФИТНЕСУ
 123. КОНКУРС ЗА ИЗБОР АМБАСАДОРА КОКА-КОЛА ПОКРЕТА ЗА РАДОСТ
 124. "СОМАРАТОНЦИ" НА БЕОГРАДСКОМ МАРАТОНУ
 125. ДЕВЕТ МЕДАЉА ЗА ПОДМЛАДАК "СОМБОРЦА" У ЧАЧКУ
 126. РАДНИЧКИ ПРЕУЗЕО ФЕЊЕР, ЧОНОПЉАНЦИМА КОМШИЈСКИ ДЕРБИ
 127. КАРАТИСТИ "ДУШАН СТАНИЧКОВА" ИЗБОРИЛИ ПЛАСМАН НА ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ
 128. НОВЕ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТЕ "СОМБОРЦА"
 129. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У БАЈИ И ВРШЦУ
 130. РАДНИЧКИ ИЗГУБИО ОД ФЕЊЕРАША, ЖАК И СЛОГА СИГУРНИ КОД КУЋЕ
 131. КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" ПОКАЗАЛИ КЛАСУ И НА "ЗЛАТНОМ ПОЈАСУ"
 132. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ОСИЈЕКУ И НОВОМ САДУ
 133. ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА "СОМБОРАЦ" НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ
 134. ЗЛАТО ЗА ИВАНУ СТЕПАНОВИЋ У БЕОГРАДУ
 135. ДОМИНАЦИЈА КК "СОМБОРАЦ" У БАЧКОЈ ЗОНИ
 136. ЛАЗАР РИШАР ТРЧАО У ПАРИЗУ! У СУБОТУ НА ХИПОДРОМУ "ТРКА ЗА ЛАЗАРА"
 137. "СОМАРАТОНЦИ" ЗАПОЧЕЛИ СЕЗОНУ НА ПАЛИЋУ, ЛАЗА ТРЧАО У ПАРИЗУ!
 138. КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" ЗАБЛИСТАЛИ И У ПАЗОВИ
 139. КАРАТЕ: ЈЕЛЕНА И ВАЊА ВИЦЕШАМПИОНКЕ БАЛКАНА, ИВАНИ СТЕПАНОВИЋ БРОНЗА
 140. ЏУДИСТИ "ИПОНА" УЧЕСТВОВАЛИ НА МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ "ТУРИЈА 2016."
 141. РВАЊЕ: ДОМИНАЦИЈА "СОКОЛОВА" СЕ НАСТАВЉА
 142. БЕСПЛАТНА ШКОЛА ОДБОЈКЕ У СОМБОРУ И ЧОНОПЉИ
 143. ОБЕЛЕЖЕНА ШЕСТА ГОДИШЊИЦА АРК "СОМАРАТОН" СОМБОР
 144. МЕМОРИЈАЛ "ИГОР АНАЂЕЛКОВИЋ" ДЕВЕТНАЕСТИ ПУТ
 145. У АПРИЛУ БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА "ТРОФЕЈ СОМБОРА 2016"
 146. РВАЊЕ: "СОКОЛИМА" СЕ СМЕШИ ТИТУЛА
 147. БЕСПЛАТНА ШКОЛА РУКОМЕТА ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ И ДЕЧАКЕ ИЗ СОМБОРА
 148. "СОМБОРСКЕ" ПРОГЛАСИЛЕ НАЈБОЉЕ СПОРТИСТЕ - ЛАУРЕАТ МАРКО СИКИМА
 149. ПРОГЛАШЕНИ НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ СОМБОРА ЗА 2015. ГОДИНУ - ГРАН ПРИ ЈЕЛЕНИ ЛЕКОВИЋ
 150. ПРЕДСРАГ ПЕРУНИЧИЋ ПОСЕТИО „ВОЛЕЈ СТАРС“
 151. КАРАТИСТКИЊА АНА ДУЧИЋ, ПРЕД ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА
 152. ФУДБАЛЕРИ "СЛОГЕ" ПОБЕДНИЦИ ПРВЕ ЗИМСКЕ ЛИГЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ
 153. ПРЕДЛОЖЕНЕ РАНГ ЛИСТЕ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПОТРЕБА У СПОРТУ
 154. НА ХУМАНИТАРНОМ ТУРНИРУ ЗА ЛАЗАРА РИШАРА, ПРИКУПЉЕНО 30.100 ДИНАРА
 155. КК "РАВАНГРАД" ПОЛАГАЊЕМ ОКОНЧАО УСПЕШНУ ГОДИНУ
 156. САРАДЊА СОМБОРСКИХ ОДБОЈКАШКИХ КЛУБОВА
 157. РВАЊЕ: СОМБОРЦИМА ИЗМАКЛЕ МЕДАЉЕ НА БАЛКАНСКОМ ШАМПИОНАТУ
 158. ПРИГРЕВИЦА -У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ТУРНИРЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ, БАСКЕТУ И ТЕНИСУ
 159. "СОМАРАТОНЦИ" ТРИЈУМФАЛНИ НА ПРВОМ УЛТРАМАРАТОНУ ОСИЈЕК - АПАТИН
 160. ОВОГОДИШЊИ "ТРОФЕЈ СОКОЛА" ОКУПИО РЕКОРДАН БРОЈ РВАЧА
 161. МЛАДИ ЏУДИСТИ "ИПОНА" НАСТУПИЛИ У БАЈМОКУ
 162. СПУШТЕНА ЗАВЕСА НА ЈЕСЕЊИ ДЕО СЕЗОНЕ У БАЧКОЈ ФУДБАЛСКОЈ ЛИГИ
 163. ЏУДО: БРОНЗА УНИ БОШЊАЧИЋ, НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 164. РАДНИЧКИ НИ СА ИГРАЧЕМ ВИШЕ, НЕ МОЖЕ ДО ПОЗИТИВНОГ РЕЗУЛТАТА!
 165. РВАЧИ РК "СОКО" ОСТВАРИЛИ НАЈВЕЋИ УСПЕХ У ИСТОРИЈИ КЛУБА
 166. ДВА СОМБОРСКА ВЕТЕРАНА НА IX САВСКOМ ПОЛУМАРАТОНУ
 167. УТАКМИЦА ЖАК-РАДНИЧКИ, СЛИКА ОЧАЈНОГ СТАЊА У СОМБОРСКОМ ФУДБАЛУ
 168. РАДНИЧКИ ПОБЕДИО, ЖАК И СЛОГА ПОРАЖЕНИ
 169. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ЦРНОЈ ГОРИ И СЛОВЕНИЈИ
 170. ЖАК ПОРАЖЕН ОД ЛИДЕРА, РАДНИЧКИ УЗЕО БОД, ЧОНОПЉАНЦИ СЛАВИЛИ
 171. САВА МИЈОКОВИЋ ПОНОВО НАЈБОЉИ
 172. KOМИСИЈА ОДЛУЧИЛА О РАСПОДЕЛИ СРЕДСТАВА У ОБЛАСТИ СПОРТА
 173. АРК "СОМАРАТОН" - ЧЕТИРИ ДЕБИТАНТА НА ОВОГОДИШЊЕМ ДУНАВСКОМ ПОЛУМАРАТОНУ
 174. РАДНИЧКИ РЕМИЗИРАО СА ЗАДРУГАРОМ, ЖАК И СЛОГА ПОРАЖЕНИ
 175. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У НОВОМ САДУ И БЕОГРАДУ! ТИЈАНА ОДОБАШИЋ ТРЕЋА У "ELITE 15 ЛИГИ"
 176. ЖАК ПОБЕДИО ЛИДЕРА ПРВЕНСТВА, СЛОГА ДЕКЛАСИРАЛА АПАТИНЦЕ, РАДНИЧКИ ОПЕТ ИЗГУБИ0
 177. У ТОКУ ОБНОВА АТЛЕТСКЕ СТАЗЕ НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ У СОМБОРУ
 178. ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА ДЕЧАКЕ "СОКОЛА" НА КУПУ СРБИЈЕ
 179. ГРАД РАСПИСАО ДРУГИ КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПОТРЕБА У ОБЛАСТИ СПОРТА
 180. "СОМАРАТОНАЦ" БОШКО ЈЕРКОВИЋ ТРЧАО У НЕМАЧКОЈ
 181. ДАМЕ ТРЧАЛЕ ТРКУ ЗАДОВОЉСТВА
 182. РК "СОКО" СОМБОР - БЕСПЛАТНА ШКОЛА РВАЊА У СТАПАРУ
 183. БАРАК И БОЈИЋ ОСВОЈИЛИ "СЕЛЕНЧА ОПЕН"
 184. ДЕВЕТ МЕДАЉА ЗА РВАЧЕ "СОКОЛА" У СЕНТИ
 185. БК "СОМБОР" ОРГАНИЗУЈЕ БЕСПЛАТНУ ШКОЛУ БОКСА
 186. ПРИЈАВЕ ЗА ТУРНИР У НОЖНОМ ТЕНИСУ (КОЦКАМА) ПРИМАЈУ СЕ ЈОШ ДАНАС
 187. ДО КРАЈА ОКТОБРА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА КОШАРКЕ ЗА СОМБОРСКЕ МАЛИШАНЕ
 188. У СУБОТУ ТРЕЋИ САЈАМ СПОРТА, КУЛТУРЕ И ОБРАЗОВАЊА "СО-СА2015"
 189. СОМБОРСКИ КЛУБОВИ ДРЖЕ ФЕЊЕР БАЧКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ
 190. ТРИ ПОБЕДНИЧКА ПОСТОЉА ЗА "СОМАРАТОНЦЕ" У БАЧКОЈ ТОПОЛИ
 191. БЕСПЛАТНА ШКОЛА СКВОША У СОМБОРУ
 192. МЛАДИ СОМБОРЦИ ОСВОЈИЛИ ТРЕЋЕ МЕСТО У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 193. НА "ЧВОРКУ" ТРЕЋИ ПУТ ОДРЖАН СПОРТСКИ МИНИ ФЕСТ
 194. КЉАЈИЋЕВО - ЕКИПА "СТУДЕНТ", ПОБЕДНИК ТУРНИРА У БАСКЕТУ
 195. СОМБОР БИО ДОМАЋИН ОСОБАМА СА СМЕТЊАМА У РАЗОВЈУ - УЧЕСНИЦИМА ШТАФЕТНЕ ТРКЕ
 196. БРАЋА ВУКОВИЋ НАЈБОЉИ У "КОЦКАМА"
 197. ТРИДЕСЕТ ДУГОПРУГАША ИСТРЧАЛО УЛТРАМАРАТОН БАЈА-СОМБОР
 198. РАДНИЧКИ ДОЖИВЕО ДЕБАКЛ НА СТАРТУ ПЕВЕНСТВА! СРАМАН НАСТУП ЦРВЕНО-БЕЛИХ ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА
 199. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У УГЉЕВИКУ
 200. ЕКИПА "ВРБАС" ОСВОЈИЛА ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СОМБОРА У БАСКЕТУ
 201. УСКОРО ДОДАТНО ОПРЕМАЊЕ ФИТНЕС ПОЛИГОНА НА НОВОЈ СЕЛЕНЧИ
 202. ДВА "СОКОЛА" У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ, НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ ЗА КАДЕТЕ
 203. СУТРА НА СОМБОРСКОМ ШТРАНДУ ПОЧИЊЕ БЕСПЛАТНА ШКОЛА ОДБОЈКЕ
 204. ОБНОВЉЕНИ ОБЈЕКТИ СЦ „СОКО“ СОМБОР! БАЗЕН ДОБИО РЕФЛЕКТОРЕ, УРЕЂЕНИ СПОРТСКИ ТЕРЕНИ...
 205. ЂУКА ЧЕЉУСКА ТРЕЋИ НА МИНИМАРАТОНУ У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ
 206. ТАКМИЧАРИ ПК "ПОЛЕТ" ПЛИВАЛИ НА ЗОБНАТИЧКОМ ЈЕЗЕРУ
 207. ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ГРАДА СОМБОРА У STREETBALL-u
 208. СОМБОРАЦ МИРКО ЕРДЕЉИ, ПОБЕДНИК VI НОЋНОГ МАРАТОНА!
 209. ОТКАЗАН СОМБОРСКИ ЛЕТЊИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ!
 210. "СОМАРАТОНЦИ" НАЈБРОЈНИЈА ЕКИПА НА ТРЦИ ПРИЈАТЕЉСТВА У КУЛИ
 211. ЗАЈЕДНИЧКИ ТРЕНИНГ ПОВОДОМ ОЛИМПИЈСКОГ ДАНА ТРЧАЊА
 212. РВАЊЕ: ФРАТРИЋУ ИЗМАКЛО ЗЛАТО НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА МЛАЂЕ ПИОНИРЕ
 213. ПРИЈАВЕ ЗА БРЕСТОВАЧКИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ ДО 18. ЈУНА
 214. РАДНИЧКИ СЕ РЕМИЈЕМ ОПРОСТИО ОД ВОЈВОЂАНСКЕ ЛИГЕ
 215. СОМБОРСКИ ШКОЛАРЦИ ЗАПАЖЕНИ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У АТЛЕТИЦИ
 216. ПЕТ МЕДАЉА ЗА "РАВАНГРАД" НА КПУ ПОДУНАВСКИХ ЗЕМАЉА
 217. СПОРТСКИ САВЕЗ ГРАДА СОМБОРА ДОБИТНИК МАЈСКЕ НАГРАДЕ
 218. ТРИ ЈУНИОРСКЕ МЕДАЉЕ ЗА РВАЧЕ "СОКОЛА"
 219. РАДНИЧКИ ЗАБЕЛЕЖИО ОСАМНАЕСТИ ПОРАЗ У СЕЗОНИ
 220. МАЈСКА НАГРАДА СОМБОРСКОМ СПОРТСКОМ САВЕЗУ
 221. РВАЊЕ - ДЕДИЋ И КОЗБАШИЋ ПРВАЦИ ДРЖАВЕ
 222. ДАНИЕЛ ФАК, ПОБЕДНИК 36. СОМБОРСКОГ ПОЛУМАРАТОНА
 223. КАРАТЕ - ТАМАРА РАДИЧЕВ НАЈБОЉА У ДРЖАВИ
 224. ПРИЗНАЊЕ ЗА СПОРТСКИ САВЕЗ ГРАДА СОМБОРА
 225. РВАЊЕ: МЕДАЉЕ ЗА БРАЋУ У ДРЕСУ "СОКОЛА"
 226. РАДНИЧКИ ДЕКЛАСИРАН У НОВОЈ ПАЗОВИ
 227. СВЕ ЈЕ СПРЕМНО ЗА 36. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН!
 228. КАРАТИСТИ "РАВАНГРАДА" НА ТАКМИЧЕЊУ У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
 229. ПРИГРЕВЧАНИ ОДНЕЛИ БОДОВЕ ИЗ СОМБОРА
 230. МИНИСТАР СПОРТА УДОВИЧИЋ: УВЕСТИ РЕД У СВЕ СФЕРЕ СПОРТА
 231. ФУТСАЛЕРИ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ НА ПРИПРЕМАМА ЗА "7. ФУТСАЛ КУП ЗА МИР"
 232. СОМАРАТОНЦИ СЕ ОПРОБАЛИ У ПЛАНИНСКОМ ТРЧАЊУ
 233. РАДНИЧКИ РЕМИЗИРАО СА ДИРЕКТНИМ КОНКУРЕНТОМ ЗА ОПСТАНАК У ЛИГИ
 234. РВАЊЕ: ПРВИ ПЕХАР МЕМОРИЈАЛА "ПЕТАР ЦУЦИЋ" ПРИПАО РАДНИЧКОМ
 235. "СОКОЛИМА" И ДРУГА ТИТУЛА - СТАРИЈИ ПИОНИРИ НАЈБОЉИ У ДРЖАВИ
 236. "СОМАРАТОНЦИ" УЧЕСТВОВАЛИ НА 28. БЕОГРАДСКОМ МАРАТОНУ
 237. ПОБЕДА РАДНИЧКОГ ПРЕД ИЗУЗЕТНО ВАЖНО ГОСТОВАЊЕ
 238. "СОКОЛИ" СВЕ БРОЈНИЈИ У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ
 239. ЗЛАТО ЗА ИГОРА ЦВЕТИЋАНИНА У ХРВАТСКОЈ
 240. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ У БАЈИ
 241. КАРАТИСТИ "РАВАНГРАДА" НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ - МАРКО ФИРАЊ НАЈБОЉИ У КАТАМА
 242. МАРИН ИЛИЋ ПОБЕДНИК ШАХОВСКОГ ТУРНИРА РЕКРЕАТИВАЦА
 243. ТРИ РВАЧА СОМБОРСКОГ "СОКОЛА" У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ
 244. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ У ОСИЈЕКУ И ЊУЈОРКУ
 245. РАДНИЧКИ ПОРАЖЕН У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ
 246. ШЕСТ МЕДАЉА ЗА ПЛИВАЧИЦЕ "ПОЛЕТА" НА МИТИНГУ У СУБОТИЦИ
 247. ПОЧИЊЕ ПИОНИРСКА ЛИГА "ИГРАЈ ФУДБАЛ, БУДИ СРЕЋАН"
 248. МЛАДИ ФУДБАЛЕРИ РАДНИЧКОГ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ
 249. СПОРТСКИ САВЕЗ ОРГАНИЗУЈЕ БЕСПЛАТАН ШАХОВСКИ ТУРНИР ЗА СВЕ СОМБОРЦЕ
 250. КАДЕТИ "СОКОЛА" ПРВАЦИ ДРЖАВЕ!
 251. СПОРТСКА САРАДЊА СОМБОРА И БАЈЕ НАСТАВИЋЕ СЕ И У 2015. ГОДИНИ
 252. ОДРЖАНО ОПШТИНСКО ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ У СТРЕЉАШТВУ
 253. ФУДБАЛСКИ ТЕРЕН У БАЧКОМ МОНОШТОРУ ДОБИО НОВЕ ТРИБИНЕ
 254. "СОМБОР ОПЕН 2015" - ТАКМИЧЕЊЕ У СПОРТСКОМ АЕРОБИКУ, ФИТНСУ И ФИТНЕС-АЕРОБИКУ ТИМОВА
 255. КК "РАВАНГРАД" ОСТВАРИО ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ РЕЗУЛТАТА У ИСТОРИЈИ КЛУБА
 256. МАРКО ЦИМЕША ПРВАК ДРЖАВЕ У БОВЛИНГУ, МИЛКА ДУКИЋ-МИЉЕШИЋ ТРЕЋА
 257. ДЕБАКЛ РАДНИЧКОГ НА СТАРТУ ПРОЛЕЋНОГ ДЕЛА СЕЗОНЕ

Ко је на мрежи: 68 гостију и нема пријављених чланова