ЗАВРШЕНА ШКОЛА ФУДБАЛА У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ „ИВО ЛОЛА РИБАР” - ДИПЛОМЕ И МЕДАЉЕ ЗА ПОЛАЗНИКЕ

 

Претходна три месеца у Основној школи „Ивола Лола Рибар” реализована је Школа фудбала у организацији Дарка Карачонија, бившег успешног сомборског фудбалера, кадетског репрезентативца, савезног фудбалског судије и дипломираног фудбалског тренера. У договору са руководством школе, групи од 25 дечака и девојчица преносио је тајне фудбалске вештине и учио их свим правилима здравог физичког развоја. Врло брзо створена је екипа која је почела и да се такмичи на локалним турнирима.

Протеклог викенда Школа фудбала завршена је пригодним полагањем и демонстрацијом научених фудбалских вештина, којој су присуствовали родитељи и представници организација које су помогле реализацију ове приче. После прођених полигона на терену школе, сваки полазник школе добио је диплому и медаљу, а за сву децу обезбеђено је освежење, храна и колачи.

 

Дарко Карачони се овом приликом захвалио директору и наставницима ОШ „Иво Лола Рибар”, као и приватним предузетницима који су помогли да сваки тренинг буде максимално организован и занимљив за децу.

    Ко је на мрежи: 123 гостију и нема пријављених чланова