МЛАДИ ФУДБАЛЕРИ РАДНИЧКОГ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ

 

Млади фудбалери сомборских црвено-белих бориће се за титулу првака Минимакси лиге. Генерација фудбалера рођених 2003. године је до великог успеха стигла захваљујући одличним играма у завршници војвођанског дела првенства одржаном за викенд у Зрењанину.

У првој квалификационој рунди ремизирали су са новосадском екипом Петар Пуача (2:2), а затим убедљиво, 10:0, савладали Арену из Нове Пазове. Да би се нашли на државном првенству Сомборцима је била потребна још једна победа у последње две утакмице. Остварили су је већ у дуелу против Младости из Бачког Јарка (6:3), па је последњи меч турнира имао ревијални карактер. Зрењанинска Младост Бамби је савладала вршњаке из Радничког са 3:2, али ће оба тима ће 18. априла играти на финалном турниру у Смедеревској Паланци. Први стрелац нашег тима у Зрењанину био је Петар Дрвар са 12 постигнутих голова. ФК Раднички - генерација 2003:Јуришић, Шторк, Дмитровић, Војводић, Дрвар, Кекић, Андрић, Шоргић, Лисица, Кнежевић, Влајковић.

Екипу су током сезоне водили Сима Милић и Синиша Лазић.

Талентована генерација Радничког је током овогодишњег такмичења остварила одличне резултате у квалификацијама у Апатину. Квалитет су потврдили и у финалу наше зоне, где су прво добили Младост Апа (3:0), а потом у финалу Кордун из Кљајићева са 2:0.

    Ко је на мрежи: 52 гостију и нема пријављених чланова