"СОКОЛИМА" И ДРУГА ТИТУЛА - СТАРИЈИ ПИОНИРИ НАЈБОЉИ У ДРЖАВИ

 

Рвачки клуб „Соко“ из Сомбора је по други пут ове сезоне освојио титулу најбоље екипе Србије. Најпре је то пошло за руком кадетима, а у суботу је то успела да оствари и екипа старијих пионира. Наиме, у Крагујевцу је одржано друго коло купа Србије које је требало да одлучи о најбољој екипи. „Соко“ је након првог турнира освојио прву позицију са истим бројем бодова као и екипа „Радничког“ из Крагујевца. Састав Сомбораца веома је обећавао и показало се да је оптимизам пред наступ био оправдан. Са девет освојених медаља „Соко“ је оставио далеко иза себе и екипу из Крагујевца и све остале.

Златне медаље освојили су Стефан Сукно, Марко Козбашић и Никола Дедић, сребрну Милан Ловрић, а бронзане Данијел Кнежевић, Марко Пераћ, Владимир Кнежевић, Александар Олујић и Немања Закањ. Свој допринос успеху екипе дали су и Стефан Лазар, Горан Милић, Филип Добрановић, Андреј Балаж, Вања Шупут и Владимир Шантор.

Соко је освојенио 42 бода, 17 више од другопласираног „Радничког“ из Крагујевца. У борби за трофеј учествовало је 18 клубова.

    Ко је на мрежи: 81 гостију и нема пријављених чланова