ФУТСАЛЕРИ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ НА ПРИПРЕМАМА ЗА "7. ФУТСАЛ КУП ЗА МИР"

Футсал репрезентација Министарства одбране и Војске Србије, под вођством војних службеника Звездана Шљивара (селектор) и Саше Озимића (помоћни тренер), отпочела је изборне припреме за наступ на 7. CISM футсал турниру за мир, који ће се играти од 24. до 29. мај 2015. године у Сомбору и Апатину.

Припреме се реализују од 24. до 30. априла 2015. године, у спортским салама Основних школа “Младост” Пригревица и “Петар Кочић” Риђица, који су својим капацитетима омогућили да припреме протекну у најбољем реду. Пуну логистичку подршку члановима војне репрезентације Србије током реализације активности пружа Команда за обуку - 1. Центар за обуку Сомбор.
 
У саставу репрезентације на изборним припремaма налазе се: капетан Миленко Цимбаљевић, поручник Небојша Јоцић, потпоручници Милош Шумарац, Лазар Митић, Демир Ханић и Марко Радовић, старији водник прве класе Милош Радовановић, водник Милко Биочанин, професионални војници Петар Вучичевић, Далибор Стојановић, Драган Станковић, Марјан Здравковић, Владимир Стевановић, Александар Михајловић, Александар Вукашиновић, Зоран Пауновић и цивилно лице Гордан Влашки.

Након завршетка изборних припрема, селектор ће одредити коначан састав репрезентације Министарства одбране и Војске Србије, која ће наступити на 7. CISM футсал турниру за мир. Утакмице турнира на којем ће учествовати војне репрезентације свих шест Република бивше СФРЈ, играће се од 24. до 29. мај 2015. године, у спортској хали "Мостонга" Сомбор и хали ОШ "Жарко Зрењанин" Апатин . Суорганизатори овог изузетно квалитеног такмичења који се налази у главном програму Међународног савета за војне спортове (CISM) су Министарство одбране и Војска Србије, Делегација Републике Србије при CISM, Западно-бачки управни округ, Град Сомбор и Општина Апатин.

    Ко је на мрежи: 23 гостију и нема пријављених чланова