СПОРТСКИ САВЕЗ ГРАДА СОМБОРА ДОБИТНИК МАЈСКЕ НАГРАДЕ

 

У  Народне скупштини Републике Србије 23. маја, одржана је свечана додела Мајске награде – највећег признања Спортског савеза Србије која се додељује спортистима, тренерима, спортским радницима, функционерима, спортским новимарима и територијалним спортским савезима за рад и остварене резултате у претходној години. Награда је јединствена јер је се у категорији појединаца добија једном у животу, а у категорији спортских савеза – једном у 15 година.

У катергорији територијалних спортских савеза наградa je додељена Спортском савезу града Сомбора. Награду је примио Жика Гојковић, председник Спортског савеза града Сомбора, а свечаном пријему и уручењу присуствовали су Владислав Живановић, замениик градоначелника Сомбора и Душан Секулућ, председник Спортског центра „Соко“ Сомбор

Спортистима је награде уручио Александар Шоштар,  председник Спортског савеза Србије.

- Честитам нашим спортистима на оствареним резултатима претходне године, али још важније је то да они представљају Србију на најбољи начин на свим такмичењима на којима узимају учешћа. Можемо бити поносни на остварене резултате – рекао је Александар Шоштар, изражавајући  посебну захвалност Влади Републике Србије и Министарству спорта, на помоћи коју пружају Спортском савезу Србије.

    Ко је на мрежи: 51 гостију и нема пријављених чланова