КЉАЈИЋЕВО - ЕКИПА "СТУДЕНТ", ПОБЕДНИК ТУРНИРА У БАСКЕТУ

 

У недељу, 23. августа на терену Спортско рекреативног центра у Кљајићеву одржан је турнир у баскету, на којем је учешће узело осам екипа са по четири играча. У изузетно јакој конкуренцији, овогодишњи турнир је освојила екипа "Студент" из Сомбора, која је у веома узбудљивом финалу, у самој завршници резултатом 16:14 савладала браниоца титуле "Oklen City Thunders". Бронзана одличја припала су екипи "Промили" која је у утакмици за треће место истим резултаом савладала "Jackass. Уз четири најбоља тима, на турниру су учествовали и "Фантастична четворка", "Канађани", "Кенгури" и екипа "Пола Кљајићево-пола Чонопља".

На крају дана резултати свакако остају у другом плану, оно што је најважније јесте велики број младих људи на једном месту, дружење и квалитетно проведено слободно време, чиме су сами учесници и посетиоци показали важност организовања оваквих догађаја, кажу организатори. Они додају да су већ по завршетку овогодишњег турнира почеле припреме за следећу годину, са намером да се турнир пресели у центар Кљајићева и да траје више дана, а уз ентузијазам и жељу коју су показали сви присутни, сасвим је извесно да ће тако и бити.

Турнир је организовала Месна заједница „Кљајићево“ у партнерству са Центром за друштвени развој у склопу пројекта "Активно лето" који је финансирао Град Сомбор, кроз Локални акциони план за младе 2015.

Следећа активност у оквиру овог пројекта је турнир у стоном тенису, који ће бити организован почетком септембра.

    Ко је на мрежи: 59 гостију и нема пријављених чланова