БЕСПЛАТНЕ ОБУКЕ ЗА ПРОГРАМЕРЕ, ФРИЗЕРЕ И ТРГОВЦЕ У СОМБОРУ
БЕСПЛАТНЕ ОБУКЕ ЗА ПРОГРАМЕРЕ, ФРИЗЕРЕ И ТРГОВЦЕ У СОМБОРУ
  • Категорија:Друштво

У оквиру пројекта „МЛАД СЕ ПРОМЕНИ, ЗА ПОСАО ПОКРЕНИ 5.0 – унапређење запошљивости и подстицање запошљавања младих у Сомбору“ који реализује Град Сомбор у партнерству са Сомборским едукативним центром, Сомборским омладинским Боом-ом и Школом за основно образовање одраслих Сомбор уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије, организује се бесплатна обука за рад у трговини, основне технике женских шишања и основа веб програмирања.

Право учешћа имају незапослени млади узраста од 18 до 30 година са пребивалиштем на подручју Града Сомбора (Сомбор, Алекса Шантић, Бачки Брег, Бачки Моноштор, Бездан, Гаково, Дорослово, Кљајићево, Колут, Растина, Риђица, Станишић, Стапар, Светозар Милетић, Телечка и Чонопља).

Обуке ће се реализовати од половине октобра до половине децембра 2019. Учешће у обукама је потпуно бесплатно, а током практичног дела, учесницима је обезбеђена финансијска надокнада.

Пријаве се врше путем пријавних формулара који се налазе ОВДЕ. Попуњен формулар потребно је послати на мејл kancelarijazamlade@sombor.rs најкасније до понедељка, 7. октобра 2019. године. Повратну информацију о томе да ли су примљени, заинтересовани кандидати ће добити 10. октобра 2019. године путем мејла и контакт телефона које су навели у пријави.

Обуке се реализују у оквиру пројекта „МЛАД СЕ ПРОМЕНИ, ЗА ПОСАО ПОКРЕНИ 5.0 – унапређење запошљивости и подстицање запошљавања младих у Сомбору“ који реализује Град Сомбор у партнерству са Сомборским едукативним центром, Сомборским омладинским Боом-ом и Школом за основно образовање одраслих Сомбор уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије.