БЕСПЛАТНО ПСИХОЛОШКО САВЕТОВАЛИШТЕ ЗА МЛАДЕ У СОМБОРУ
БЕСПЛАТНО ПСИХОЛОШКО САВЕТОВАЛИШТЕ ЗА МЛАДЕ У СОМБОРУ
  • Категорија:Друштво

У просторијама Центра за индивидуални развој и унапређење друштва „Психозон“, Коњовићева улица 1 Сомбор, почиње са радом „Психолошко саветовалиште за младе“ које је намењено свим младима, особама од 15 до 30 година. Услуге саветовалишта могу користити сви који се суочавају са одређеним проблемима у свакодневном функционисању, учењу, раду, љубави, међуљудским односима, било да су се лечили или се лече због одређених психичких тегоба, као и оно који имају неку дилему у избору школе, факултета, занимања, посла… Психолошко саветовалиште ће радити наредна три месеца, од августа до октобра 2019. године, а у том периоду биће организоване различите активности.

Услуге и активности у оквиру Саветовалишта за младе су бесплатне, а психолошко саветовање воде компетентни, едуковани стручњаци у области менталног здравља, психолози са оријентациојом ка превенцији и психотерапији, са дугогодишњим и разноврсним искуством у раду са младима, као и са другим, друштвено рањивим, маргинализованим дискриминисаним групама.

Сви заинтересовани додатне информације могу добити путем телефона 064/538-3-438 и мејлом
Меј: psihozonsombor@yahoo.com

Рад саветовалишта је подржан од стране Града Сомбора – ЛАП за младе у 2019. години у оквиру пројекта „Психолошко саветовалиште за младе у 2019. години“.