ГРАД ДЕЛИ ДЕЧЈА СЕДИШТА ЗА БИЦИКЛЕ! 200 НАЈБРЖИХ РОДИТЕЉА БЕСПЛАТНО ДОБИЈАЈУ ПО ЈЕДНО СЕДИШТЕ
ГРАД ДЕЛИ ДЕЧЈА СЕДИШТА ЗА БИЦИКЛЕ! 200 НАЈБРЖИХ РОДИТЕЉА БЕСПЛАТНО ДОБИЈАЈУ ПО ЈЕДНО СЕДИШТЕ
  • Категорија:Друштво

Савет за безбедност саобраћаја Града Сомбора ове године обезбедио је 200 седишта за вожњу деце бициклом, a овим путем упућује јавни позив родитељима/старатељима деце узраста од једне до пет година, уколико им је потребно седиште, да се пријаве слањем података на мејл bezbednost@sombor.rs

Услови за добијање бесплатног седишта су да је дете узраста од пуних 12 месеци до 5 година, да станује на територији Града Сомбора и да већ није добило седиште за вожњу бициклом на поклон од града. Мејл треба да садржи следеће податке: име и презиме родитеља/старатеља, адресу становања, контакт број телефона и ЈМБГ детета.

Пријаву шаље родитељ/старатељ (не може се слати без њихове сагласности) и слањем једног мејла може се добити једно седиште.

Јавни позив је отворен од данас, 1. јуна 2020. године у 12 часова до четвртка 4. јуна 2020. године у подне.

Првих 200 родитеља/старатеља који пошаљу мејл са траженим подацима и испуњавају наведене услове добиће седиште за вожњу деце бициклом и биће обавештени о времену и месту преузимања.

Савет за безбедност саобраћаја Града Сомбора набавку седишта финансирао је преко наплате казни несавесним возачима на територији Града Сомбора, као што се финансирају и друге активности које Савет спроводи.