ГРАД ОБЕЗБЕДИО 1.100 СВЕТЛОСНИХ СЕТОВА ЗА БИЦИКЛИСТЕ! ЈУЧЕ  ПОДЕЉЕНО 150 КОМАДА
ГРАД ОБЕЗБЕДИО 1.100 СВЕТЛОСНИХ СЕТОВА ЗА БИЦИКЛИСТЕ! ЈУЧЕ ПОДЕЉЕНО 150 КОМАДА
  • Категорија:Друштво

Акција поделе светлосних сетова коју организује Савет за безбедност саобраћаја града Сомбора настављена је јуче, 09. јула 2019. године. Бициклистима који су се затекли „код фонтане“ на Главној улици у Сомбору, а касније и у Чонопљи и Светозар Милетићу од надлежних су добили светлосне сетове.

У данашњој акцији подељено је 150 сетова, а учествовали су председник Савета за безбедност саобраћаја, заменик градоначелнице Антонио Ратковић, градски већник за област комуналних делатности и инвестиција Мирослав Ковачић и представници Саобраћајне полиције ПУ Сомбор Рената Рајчањи и Бојан Арнаут.

Бициклисти су једни од најбројнијих учесника у саобраћају у Граду Сомбору и зато је Савет за безбедност саобраћаја одлучио да, новцем од наплате казни несавесним возачима на територији Града Сомбора, финансира куповину светлосних сетова. Купљено је укупно 1.100 сетова а акција ће трајати док сви сетови не буду подељени. Ово је само један од видова промотивних акција које спроводи Савет за безбедност саобраћаја.