ИВОНА СПРЕМНА ЗА ФИНАЛЕ ТАКМИЧЕЊА „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“
ИВОНА СПРЕМНА ЗА ФИНАЛЕ ТАКМИЧЕЊА „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“
  • Категорија:Друштво

Представница Града Сомбора на такмичењу “Србија у ритму Европе” полако завршава припреме за финално такмичење. Ивона Дамјановић, овогодишња представница Града Сомбора на највећем дечијем музичком такмичењу „Србија у ритму Европе“ не крије своје одушевљење када је реч о пробама и самом спремању за такмичење.

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић и градски већник за област културе и образовања Немања Сарач, обишли су Културни центар „Лаза Костић“ где је у току била још једна успешна проба ове веома талентоване девојчице за коју Милош Марковић музички директор фестивала „Ритам Европе“ каже, да ове године Сомбор има изузетно јаког такмичара који по њему спада у топ пет фаворита.

Градоначелница Душанка Голубовић поздравила је све учеснике, пре свега нашу представницу Ивону Дамјановић, девојчиће које ће употпунити сценски наступ као и родитеље који су присуствовали проби.

  • Град Сомбор заиста и ове године има најбољег представника, а ми вам желимо да пре свега уживате у овом што радите и да на самом финалном наступу заборавите на трему и радите оно што иначе радите, певате и играте зато што то волите. Ми ћемо вам бити подршка у сваком смислу и бодрићемо вас из првих редова, истакла је градоначелница и додала да ће град Сомбор обезбедити превоз како за учеснике, тако и за све њихове другаре који буду желели да им лично пруже подршку на финалу у Врњачкој Бањи.

Да подсетимо, учесници овог програма „Србија у ритму Европе“ су деца из основних и средњих школа, из преко 20 градова и општина Србије, која ће певати на језику једне земље Европе, која им буде додељена. Наша представница ће представљати Хрватску.