„КАД БИ СОМБОР БИО ХОЛИВУД“ ВЕЧЕРАС ОТВАРА ЛЕТЊУ СЦЕНУ СОМБОРСКОГ ПОЗОРИШТА
„КАД БИ СОМБОР БИО ХОЛИВУД“ ВЕЧЕРАС ОТВАРА ЛЕТЊУ СЦЕНУ СОМБОРСКОГ ПОЗОРИШТА
  • Категорија:Култура

Вечерашњим извођењем представе „Кад би Сомбор био Холивуд“, ансамбл Народног позоришта Сомбор ће отворити летњу сцену која је са местом за публику постављена у дворишту зграде (између позоришта и дечјег одељења библиотеке). Вечерашња представа ће почети у 21,30 часова, а из Народног позоришта Сомбор апелују на публику да приликом доласка на представе придржавају следећих мера:

Пре доласка на представу проверити да ли имате повишену температуру а у случају да имате било какве симптоме, молимо Вас да останете код куће

На уласку у гледалиште, молимо Вас да прођете преко дезинфекционе баријере која ће бити постављена на уласку, те да дезинфикујете руке постављеним дезинфекционим средством

Молимо публику за стрпљење приликом уласка и изласка, али и за држање прописане дистанце са људима

Број публике и на отвореној летњој сцени Двориште због безбедности бити ограничен на 100, а препоручује се ношење заштитних маски.

Према репертоару за јул који је објавило сомборско позориште, представе ће се играти сваке среде и суботе од 21,30 часова, изузев 18. јула када ће представа „Семпер идем“ почети у 18 часова.

Продаја улазница за представе на летњој сцени је почела 15. јуна 2020. године, а број публике је ограничен. Радно време билетарнице је радним данима и суботом од 10 до 12 и од 18 до 21,30 часова. Додатне информације могу се добити путем телефона 025/436-373 и 062/248020.

У случају кише, представе ће бити изведене на великој сцени Народног позоришта Сомбор, у складу са превентивним мерама заштите од ширења вируса корона.