„ЛИДЛ“ ТРАЖИ РАДНИКЕ ЗА ОБЈЕКАТ У АПАТИНУ
„ЛИДЛ“ ТРАЖИ РАДНИКЕ ЗА ОБЈЕКАТ У АПАТИНУ
  • Категорија:Друштво

Компанија Лидл Србија расписала је конкурс за запошљавање на руководећим позицијама у продавницама у Апатину, Горњем Милановцу, Лозници и Пироту, док ће у наредном периоду бити отворена радна места за продавце у овим градовима, као и у Београду, Крагујевцу и Новом Саду. Отворене позиције се могу пратити на сајту karijera.lidl.rs, путем ког се уједно и шаљу пријаве.

Будућим запосленима биће пружена могућност личног и професионалног развоја, као и конкурентни радни услови у погледу финансијске накнаде, бенефита и радног окружења. Запослени у Лидл продавницама имаће петодневну радну недељу, а електронска евиденција радног времена омогућава плаћање прековременог рада по систему „сваки минут се плаћа“. Регрес и топли оброк у Лидлу Србија рачунају се као додатак уговореној заради, а оно што се посебно истиче је да ће сваки запослени имати и приватно здравствено осигурање.

Заинтересовани кандидати који желе да раде у Апатину, Горњем Милановцу, Лозници или Пироту, на руководећим позицијама у Лидл продавници потребно је да имају минимум средњу стручну спрему, пожељно економског или техничког усмерења, способност преузимања одговорности и брзог доношења одлука, те висок степен мотивације и изражене комуникацијске вештине, а искуство на руководећој позицији у продаји је пожељно.

Задаци наведених радних места, укључиваће између осталог организацију пословањаи активан рад у продавници, планирање радног времена запослених, поручивање асортимана и израду дневног обрачуна.

Услови које треба да испуне кандидати за позицију продавца су средња стручна спрема, оријентисаност ка купцима, пожељно искуство у раду у продаји, висока посвећеност раду, тимски рад, колегијалност и флексибилност, педантност и прецизност у раду.

Под задатке продаваца спадају рад са купцима, рад на каси, слагање и допуна робе, одржавање хигијене продавнице и складишног простора.

Пријаве се могу слати путем сајта karijera.lidl.rs, где се могу пронаћи и додатне информације.

Kомпанија Лидл Србија започела је изградњу малопродајног објекта у Апатину, у улици Димитрија Туцовића на делу од Светог Саве до Огњена Прице а без обзира на то када градња продавнице буде завршена, одлука о тачном датуму отварања биће накнадно објављена, стоји у допису ове компаније.