МЛАДИ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ
МЛАДИ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ
  • Категорија:Друштво

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић је данас уприличила пријем за представнике Клуба спортских риболоваца „Меџик фиш“ из Сомбора, који су остварили запажене резултате на државном првенству.

У последњем колу државног такмичења у Лазаревцу наступило је 20 клубова из Целе Србије са око 50 учесника у три узрасне категорије. У категорији кадета до 15 година наступило је 28 такмичара, у категорији млађих јуниора узраста до 20 година наступило је 16 такмичара и у категорији старијих јуниора до 25 година такмичило се 5 учесника.

Небојша Шарчански из Клуба спортских Риболоваца „Меџик фиш“ је у категорији кадета освојио друго место и постао вицешампион државе, а Василије Милошевић је у категорији млађих јуниора освојио треће место. Небојша и Василије су овим резултатима стекли статус државних репрезентативаца и са националним тимом Србије ће наступпити на светском првенству које ће следеће године бити одржано у Сегедину, на језеру Маћер.

Поред Василија и Небојше, пријему код градоначелнице су присуствовали и представници Клуба спортских Риболоваца „Меџик фиш“, Дамир Милошевић и Живојин Шарчански.