ПРИЈАВИТЕ КОМУНАЛНИ ПРОБЛЕМ ПУТЕМ АПЛИКАЦИЈЕ ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОН
ПРИЈАВИТЕ КОМУНАЛНИ ПРОБЛЕМ ПУТЕМ АПЛИКАЦИЈЕ ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОН
  • Категорија:Друштво

Градска управа града Сомбора велику пажњу поклања електронским услугама како би грађанима омогућила лакшу, бржу и ефикаснију комуникацију са градским структурама без непотребног трошења времена. Грађани од сада осим путем сајта града, непрописно паркирање, дивље депоније, рупе на путевима, оштећене контејнере, оштећене клупе, или неки други проблем могу да пријаве преко апликације „Пријави комунални проблем“.

Путем ове апликације становници Сомбора и свих насељених места на територији града су у прилици да на једноставан и брз начин, путем паметних мобилних телефона пријаве комунални проблем било које категорије. На овај начин омогућава се стална комуникација са грађанима и решавање проблема уз њихову помоћ, а избегавају се процедуре и папирологија које су грађанима компликоване и заморне.

Након што посетите адресу www.prijavi.rs (или скенирате QR код), попуните основне податке о проблему, на лицу места фотографишете одређени комунални проблем и проследите пријаву, а надлежне градске службе ће га решити у најкраћем могућем року, поручују из Градске управе. Апликација користи ГПС помоћу којег се одређује тачна локација на којој се одређени проблем налази, а може је користити и „анонимни корисник“, односно без обавезе остављања своје мејл адресе, имена и презимена.

Као град који развија нове моделе и начине комуникације са грађанима, овим путем позивамо све суграђане да активно користе нову апликацију „Пријави комунални проблем“ и на тај начин помогну да учинимо наш град још лепшим и уређенијим, кажу из Градске управе града Сомбора.