РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА ЈАВНИХ СЛУЖБИ У СОМБОРУ ТОКОМ ДРЖАВНОГ ПРАЗНИКА
РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА ЈАВНИХ СЛУЖБИ У СОМБОРУ ТОКОМ ДРЖАВНОГ ПРАЗНИКА

АМБУЛАНТЕ:

Суботом, недељом и државним празницима у Сомбору дежура амбуланта Опште медицине и Стоматолошка амбуланта у улици Кнеза Милоша. Овај пункт Службе опште медицине ради суботом од 8 до 15,30, а недељом и државним празницима од 8 до 12 сати. Стоматолошка служба деце и одраслих у улици Кнеза Милоша суботом ради од 8 до 13 сати, а недељом и државним празницима од 8 до 12 сати.

Служба за здравствену заштиту предшколске, школске деце и омладине у Мирној улици викендом и у време државних празника ради од 8 до 13 сати.

Сеоске амбуланте суботом, недељом и државним празницима дежурају од 8 до 10 сати.

АПОТЕКЕ:

У Сомбору сваког дана (и државним празницима) апотека у улици Краља Петра I број 36 ради нон-стоп (од 00 до 24 сата). Контакт телофони су 025/412-079 и 066/882-0784.

СЛУЖБЕ:

Сомборска Пошта ће због државног празника сутра радити скраћено, од 08 до 15 сати.

Због државног празника – Дана примирја у првом светском рату који се у Србији празнује нерадно, служба за сакупљање и транспорт комуналног отпада Јавног комуналног предузећа „Чистоћа“ Сомбор сутра, 11. новембра 2019. године неће радити. Отпад из сомборских улица које су на распореду изношења смећа за понедељак, биће однешен у уторак, 12. новембра 2019. године.

Из Спортског центра „Соко“ Сомбор су најавили да ће због државног празника сутра, 11. новембра 2019. године затворени базен у Градској хали „Мостога“ радити само за грађанство и то од 09 до 21 сат. Тренинзи клубова се неће одржавати, тако да ће купачи моћи да уживају у пливању и у вечерњим сатима. Такође је најављено, да због државног празника Градска хала „Мостонга“ и „Соколски дом“ у понедељак неће радити.

Јавно комунално предузеће “Паркинг Сервис Сомбор” због државног празника – дана примирја у Првом светском рату сутра, 11. новембра 2019. године неће вршити контролу и наплату паркирања у Сомбору.