СЕНЗАЦИОНАЛНО ОТКРИЋЕ СОМБОРЦА ХАЏИ БОГДАНА ТОДОРОВА! ЛЕЧИ ТУМОРЕ КОМАДОМ ГУМЕ
СЕНЗАЦИОНАЛНО ОТКРИЋЕ СОМБОРЦА ХАЏИ БОГДАНА ТОДОРОВА! ЛЕЧИ ТУМОРЕ КОМАДОМ ГУМЕ
 • Категорија:Друштво

Патент Хаџи Богдана Тодорова до сада помогао у излечењу више од хиљаду људи!

Да обична дечја лоптица може да буде спас у случају неколико врста тумора, открио је и доказао нуклеарни физичар проф. др Хаџи Богдан Тодоров. Сомборац који данас живи у Београду награђен је гран пријем Интернационалне федерације за иновације (IFIA) за патент који у великом проценту случајева отклања тумор. У питању је вршак гумене лоптице, такозвана калота. Награду је примио у Музеју Николе Тесле у Београду.

 • Видите, ово је пола од полулопте. Као нуклеарни физичар знам да то производи зрачење и да у средини фокусира снажну акупунктурну енергију. Када причврстимо ову калоту изнад места где је тумор, реакција је таква да се кроз три-четири дана ви савијате од болова колико то јако делује. Шта се дешава? Ја тумору правим тумор и он се уствари бори сам против себе. На овај начин без хемиотерапије, рендгенског зрачења или операције трајно се одстрањује тумор и не јављају се метастазе – рекао нам је Хаџи Богдан Тодоров.

Патент нашег саговорника ефикасан је у лечењу пет врста канцера, рака коже, малигних промена брадавица и младежа, тумора женских дојки, рака простате и рака дугих костију, односно костију руку и ногу.

 • Све је почело када је моја бивша покојна вереница добила тумор дојки и материце. Најпре сам направио магнетни омекшивач воде, за који сам исто добио светске награде, који воду из чесме претвара у такозвану „живу воду” и лечи девет болести без лекова. Међутим, та вода је могла само да помогне, али не лечи рак. Потом сам проучио енергетску акупресуру и тада сам схватио. Пре неколико година и ја сам оболео од тумора простате. Свој патент сам прво испробао на себи и ево ме, жив сам. До сада је овај патент помогао у излечењу више од хиљаду људи – каже наш саговорник.

Шанса да пацијент преживи уз помоћ гумене калоте изражена је у значајно већем проценту него што га имају многи лекови које познаје савремена медицина.

 • Мој патент има 90 одсто успешности излечења, а у 10 процената се процес стопира. Као физичар не знам да објасним зашто код неких пацијената ово не делује, али лекари који долазе код мене теше ме речима, „Богдане, лек преко 60 процената успешности у медицини се сматра суперлеком, а твој има 90 процената” – испричао нам је Тодоров.

Због ове стварчице данас му долазе људи са свих страна света, из Шведске, Швајцарске, чак и из Аустралије. У свом проналаску никада није видео личну корист. Свима који му се обрате, свој патент даје бесплатно.

 • Наш народ има пословицу „учини добро, не кај се”. Људи ме благосиљају и једни другима препоручују. Шта има лепше од тога – истиче Хаџи Богдан Тодоров, који данас у осмој деценији живота помаже другима, ужива у својим признањима и пише афоризме.

(Сомборске новине, Фото: Фејсбук Александар-Саша Кларић)

Овај чланак има 4 коментара

 1. Irena

  Poštovanje, kako mogu da dodjem do kontakta tj br.tel gospodina Todorova? Potrebno mi je radi konsultacije u vezi lecenja raka prostate sa metastazama na kostima! Prilicno hitno bi mi trebao njegov kontakt tel. Dosta clanaka ima o njemu na temu lecenja i izlecenja, ali ne moze se doci do kontakta. Inace se javljam iz Zajecara. Hvala unapred

 2. Đjokovic Biljana

  Molim Vas zelela bih da stupim u kontakt sa Vama
  U pitanju je kancer debelog creva.
  S postovanjem
  Đokovic Biljana

 3. jova

  Poštovani Bogdane Todorov.gledao sam vas da ste izlečili mnoge bolesti,ja imam manje crvenih krvnih zrnaca, i žut sam u licu, bio sam u Kruševačkoj internoj bolnici,trebalo je da me šalju za Niš,na ispitivanje,ali zbog virusa je odloženo,kontrolišem krv u trsteniku,dali mi možete pomoći,nemogu nigde naći vaš telefon da vam se javim, smatram da mi možete pomoći i u vas se uzdam, javite mi,zueo bi vaš taj magnet lopticu, i dodatak za česmu za zdravu vodu. molim vas javite mi što možete brže moja adresa Kokić Jovan Živadina Trifunovića br.30. 37240.Trstenik tel. 0600715175, ili 037-715175 pozdrav.

 4. Miroslav Popović

  Poštovani,želeo bi da stupim u kontakt sa Bogdanom Todorovim u vezi raka butne kosti(ostao sarkom) i metastazama na plućima .

Коментари су онемогућени.