СОМБОРСКИ БОКСЕРСКИ КЛУБ ПОРАЗОМ ДЕБИТОВАО У СУПЕР ЛИГИ СРБИЈЕ
СОМБОРСКИ БОКСЕРСКИ КЛУБ ПОРАЗОМ ДЕБИТОВАО У СУПЕР ЛИГИ СРБИЈЕ
  • Категорија:Спорт

У суботу, 12. октобра у Градској хали „Мостонга“ Сомбор одржан је меч првог кола Супер лиге Србије у боксу између Боксерског клуба „Сомбор“ и актуелног првака државе, Боксерског клуба „Металац“ из Ваљева. Одржано је укупно седам борби, од којих су пет добили гости и два наши боксери, па је гостујући тим победио резултатом 10:4.

Победе за Боксерски клуб „Сомбор“ су забележили Страхиња Карабеговић и Саша Миловац, док су поразе претрпели Раде Јоксимовић, Владимир Губаш, Звонимир Ребаљ, Fernandez Bisset и Jababu Madji.

БК „Сомбор“ ове године дебитује у Супер лиги Србије и налази се у групи А, заједно са „Радничким“ из Београда и „Металцем“ из Ваљева, а групу Б чине „Лозница“, „Раднички“ из Крагујевца, „Војводина“ и „Ниш“. Првопласиране екипе из сваке групе бориће се за титулу.

Међу многобројном публиком која је пратила прво коло Супер лиге у Градској хали „Мостонга“ били су и заменик градоначелнице Антонио Ратковић и члан Градског већа за област омладине, деце и спорта Антонија Нађ Косановић.