СОМБОРСКИ ТИМОВИ У ВОЈВОЂАНСКОЈ ЛИГИ ОСТВАРИЛИ ЦИЉЕВЕ!
СОМБОРСКИ ТИМОВИ У ВОЈВОЂАНСКОЈ ЛИГИ ОСТВАРИЛИ ЦИЉЕВЕ!
  • Категорија:Спорт

Утакмицама 30. кола које су игране јуче, завршена је сезона у Војвођанској фудбалској лиги група Север. Последње коло обележио је градски дерби који је игран на Градском стадиону у Сомбору, а снаге су одмерили Раднички 1912 и Раднички Сомбор. Утакмицу је резултатом 3:0 добио формални домаћин, који има знатно искуснији играчки кадар од имењака, за који ове године наступају талентовани младићи.

Новајлија у лиги, Раднички 1912 је сезону завршио на првом место са освојеним 81 бодом и скором од 26 победа, три ремија и само једним поразом. Они ће од јесени такмичити у Српској лиги група Војводина, док ће другопласирана Слога из Чонопље играти бараж за улазак у виши ранг.

Раднички Сомбор је са освојених 36 бодова заузео дванаесто место на табели које им гарантује место у Војвођанској лиги и наредне године. Подмлађени састав је тако остварио примарни циљ у овој сезони, у којој су десет пута победили, шест пута ремизирали и четрнаест пута поражени. Табела.

Овај чланак има један коментар

  1. Станишић

    ФК „НДХ“ или ФК „тзв Косово“ (Раднички 1912) је лажна творевина. Настали тако што су украли 98годишњи клуб из Станишића, ФК „Станишић“.

Коментари су онемогућени.