СОМБОРСКО ПОЗОРИШТЕ ЗАТВАРА ЛЕТЊУ СЦЕНУ! ПРЕДСТАВЕ ЋЕ МОЋИ ДА СЕ ГЛЕДАЈУ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА
СОМБОРСКО ПОЗОРИШТЕ ЗАТВАРА ЛЕТЊУ СЦЕНУ! ПРЕДСТАВЕ ЋЕ МОЋИ ДА СЕ ГЛЕДАЈУ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА
  • Категорија:Култура

Након свега тринаест дана рада, летња сцена „Двориште“, Народног позоришта Сомбор је због тренутне епидемиолошке ситуације и нових инструкција Штаба за ванредне ситуације принуђено да откаже све представе планиране да се током лета одиграју на платоу између Библиотеке и Позоришта. Купљене улазнице могу се вратити на билетарници Народног позоришта Сомбор сваког радног дана и суботом од 10 до 12 и од 19 до 21 сат.

„Желимо да вам се бескрајно захвалимо јер сте све време од почетка ове ситуације свим срцем уз нас, јер вам није било тешло да купујете и враћате купљене улазнице више пута, јер нико од вас није упутио ниједну ружну реч већ само речи подршке, разумевања и заједничке љубави према заједничком Театру“, стоји у објави Народног позоришта Сомбор.

Народно позориште Сомбор ће ипак наставити да у оквиру „онлајн позоришта“ својој публици надомести немогућност доласка у театар. У суботу, 11. јула, на „YouTube“ каналу Народног позоришта Сомбор ће бити постављена представа „Самоубица“, Николаја Ердмана у режији Милана Нешковића.

„Театар је тамо где смо заједно, а наставићемо да будемо заједно свакодневно на нашим друштвеним мрежама“, поручују из сомборског позоришта.