СУТРА И У СРЕДУ ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА У УЛИЦИ МАТИЈЕ ГУПЦА
СУТРА И У СРЕДУ ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА У УЛИЦИ МАТИЈЕ ГУПЦА

Због извођења радова на асфалтирању коловоза на траси државног пута IB-12 – односно у улици Матије Гупца, саобраћај из правца Апатина и Бездана ће сутра, 29. и у среду, 30. октобра 2019. године бити преусмерен на алтернативне правце.

Сутра, 29. октобра теретни саобраћај из праваца Апатина ће улицом Матије Гупца ићи до улице Тозе Марковића, потом ће поменутом улицом бити преусмерен на Венац војводе Радомира Путника, Коњовићеву и улицу Браће Миладинов. Такође сутра, теретни саобраћај из правца Бездана се преусмерава на обилазницу према Суботици, затим у улицу Браће Миладинов, Коњовићеву, Венац војводе Живојина Мишића, 21. октобра и Филипа Кљајића.

Због свега наведеног, следеће улице неће имати излаз на улицу Матије Гупца:

Станка Пауновића
Томе Рокснадића
Солунских бораца
Душана Мудрака
Симе Шолаје
Јанка Веселиновића
Славујев венац
Исидоре Секулић
Нике Максимовића
Јосићки пут
Осмог марта

У среду, 30.10.2019. године теретни саобраћај из праваца Апатина биће преусмерен на улице Максима Горког, Дубровачка, Првомајски булевар, Јосипа Панчића, Филипа Кљајића и 21. октобра. Истог дана из правца Бездана теретни саобраћај се преусмерава на обилазницу према Суботици, затим у улицу Браће Миладинов, Коњовићеву, Венац војводе Живојина Мишића, 21. октобра и Филипа Кљајића.

Због свега наведеног, следеће улице неће имати излаз на улицу Матије Гупца:

Милутина Радаковића
Блашка Марковића
Георги Димитрова
Тозе Марковића
Раде Кончара

ЈКП „Простор“ Сомбор као Управљач пута, апелује на све учеснике у саобраћају да поштују постављену саобраћајну сигнализацију за време радова.