СУТРА У СОМБОРУ „ДАМЕ ТРЧЕ!“
СУТРА У СОМБОРУ „ДАМЕ ТРЧЕ!“
  • Категорија:Спорт

АРК „Сомаратон“ са партнерима у недељу, 29. септембра 2019. године од 16 сати организују трку под називом “Даме трче!2019“. Старт и циљ трке је испред градског купалишта “Штранд“, на Великом Бачком каналу у Сомбору. Дужина трке је 5 километара, а трчи се по шеталишној стази поред Великог Бачког канала. Старт је испред купалишта “Штранд“ одакле учеснице трче према Апатинском мосту где се прави први окрет и трчи поново поред “Штранда“ и наставља шеталишном стазом до њеног краја где се прави други окрет и трчи поново до Апатинског моста, где се прави трећи окрет и трчи према “Штранду“ где је циљ и крај трке.

Пријављивање за трку “Даме трче!2019“ могуће је обавити електронским путем ОВДЕ, као и на лицу мест пред сам старт трке. Учешће је бесплатно. Свака дама која истрчи трку добија учесничку медаљу, а пет најбржих такмичарки добијају плакете и поклоне партнера трке.

У оквиру манифестације Даме трче, под покровитељством Црвеног крста Сомбор биће одржана и Трка за срећније детињство. Трка је намењена нашим најмлађим суграђанима, а трчи се 500 метара. Сваки учесник добија медаљу, а три најбрже девојчице и дечака добијају пехаре. Трка почиње непосредно пре старта трке “Даме трче“, у 15,50 сати.

Овај чланак има један коментар

Коментари су онемогућени.