У СОМБОРУ ЗА СЕДАМ ДАНА 21 ВОЗАЧ ЗАВРШИО НА ТРЕЖЊЕЊУ!
У СОМБОРУ ЗА СЕДАМ ДАНА 21 ВОЗАЧ ЗАВРШИО НА ТРЕЖЊЕЊУ!
  • Категорија:Хроника

У периоду од 29. априла до 5. маја 2019. године на подручју Полицијске управе Сомбор евидентирано је 13 саобраћајних незгода у којима су три особе задобиле тешке и шест особа лаке телесне повреде, а због вожње под дејством алкохола задржана су 33 возача.

На територији града Сомбора евидентирано је седам саобраћајних незгода у којима су две особе задобиле тешке и две особе лаке телесне повреде, а чак двадесетједан возач је задржан због вожње под дејством алкохола.

На подручју општине Апатин евидентиране су три саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила тешке и две особе лаке телесне повреде, а због вожње под дејством алкохола задржано је осам возача.

На подручју општине Оџаци евидентирана је једна саобраћајна незгода у којој је једна особа задобила лаке телесне повреде а један возач је задржан због вожње под дејством алкохола.

У општини Кула евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила лаке телесне повреде, док су због вожње под дејством алкохола задржана три возача.

Најчешћи узрок саобраћајних незгода je неприлагођена брзина кретања.

У поменутом периоду написано је 100 захтева за покретање прекршајног поступка и издата 353 прекршајна налога.